Autobuske Karte, ajde iskreno
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Autobuske Karte, ajde iskreno
username |
Aug 30 2008, 03:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
i ispricajte neke zanimljive dogadjaje iz autobusa, sta volite i sta mrzite
smrad, guzva, borba za sedista, da li ste imali sukobe sa kondukterima...? |
Neonkitza |
Aug 30 2008, 04:14 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
mrzim smrad,guzvu i vrucinu mrzim bus opsteno..ili kada penzioneri na 20 stepeni zatvore SVE prozore i onda se ja kuvam i gusim
|
c1k4_ml3kc3 |
Aug 30 2008, 04:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Причао ми је неко...
Долази циганка с својим дететом и седа поред неког финог чике који носи кравату и фино одело Одједном, вади суси и хоће да да детету...А оно неће, па неће... Тек каже '''Апи сису, апи сису, ће дам чики''... -------------------- |
Iva |
Aug 30 2008, 06:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
U Subotici moraš platiti.. vrlo teško se "vara", jedino da praviš lažnu mesečnu ili extra poznaješ onog šta prodaje karte..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Legenda |
Aug 30 2008, 06:53 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Haha..znam,znam..Udjes na zadnja vrata i tamo stoji osoba kod koje kupujes kartu Eee..u BG-u retko zaviruju u autobuse + ako vide da si maloletan/maloletna ni ne smaraju te kad nemas kartu..
|
c1k4_ml3kc3 |
Aug 30 2008, 10:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Зависи на како којој линији.
Линија аутобуса 31. је позната по контроли обзиром да је, колико сам видео, најактивнија (релација Коњарник - Стари град) Када је реч о трамвајима, никад се не зна - понекад на Бул. Револуције, а понекад на Дорћолу, понекад и на Вождовцу... У тролама ме никад, али никад није срела контрола. (не знам једино за троле које иду к Бањици, 41...) Аутобус 65. је константно препун тако да је и контрола ретка (осим у зимским периодима када има мање гужве) Када је реч о Звездари и М.М.лугу, заиста, ретко када долази контрола, а обзиром на борбеност људи позивају и интервенцију полиције Седамнаестица је, претежно, пуна контроле. Аутобус 15. такође... Трамвај 14. како кад, обично на славији има највише контролера... За 33. не знам, нисам се дуго возикао. Трамвај 7. је, такође, препун контроле и никад се не зна где ће наићи - Да ли на Устаничкој или чак на НБГ-у...можда и код БУС-а, а можда и код СКЦ-а... Када је у питању зона 1, никад се не би требало зезати с тим да ли ће се поништити карта или не. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Aug 30 2008, 10:20 PM -------------------- |
Neonkitza |
Aug 30 2008, 10:35 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja lepo imam markicu i boli me ako nemam,uglavnom zaboravim da otkucam kartu..
|
Balder |
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
QUOTE Линија аутобуса 31. је позната по контроли обзиром да је, колико сам видео, најактивнија (релација Коњарник - Стари град) Nisam ih video mesecima... A svakodnevni sam posetilac po nekoliko puta... Inace, znali su nekada da budu jako cesti... Inace... uglavnom kucam kartu, kada nemam markicu... sto je jako retko... This post has been edited by Balder: Aug 30 2008, 10:35 PM -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Neonkitza |
|
ja sam ih srela pre 10 dana ;P
|
RZA |
Aug 30 2008, 10:38 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Eee, mrzim da se vozim, uopsteno.. Tak da ne gajim lepa osecanja prema prevozu.. Al u gradskom mi je cak i najmanje muka... jer se obicno vozim par stanica, u polupraznom busu.. I sveze je relativno..
Mrzim autobuse sa sundjerastim sedistima i bez prozora zbog "klime", koja nikad i ne radi.. Tako da je vruce, zagusljivo i puno prasine od tih neispranih sedista.. Muka mi je samo kad pomislim na njih.. Nema ih vise u GSP-u, fala bogu -------------------- cold
|
Neonkitza |
Aug 30 2008, 10:43 PM
|
mrzim 33jku
|
Turgon |
Aug 30 2008, 11:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Aug 30 2008, 11:17 PM) Зависи на како којој линији. Линија аутобуса 31. је позната по контроли обзиром да је, колико сам видео, најактивнија (релација Коњарник - Стари град) Када је реч о трамвајима, никад се не зна - понекад на Бул. Револуције, а понекад на Дорћолу, понекад и на Вождовцу... У тролама ме никад, али никад није срела контрола. (не знам једино за троле које иду к Бањици, 41...) Аутобус 65. је константно препун тако да је и контрола ретка (осим у зимским периодима када има мање гужве) Када је реч о Звездари и М.М.лугу, заиста, ретко када долази контрола, а обзиром на борбеност људи позивају и интервенцију полиције Седамнаестица је, претежно, пуна контроле. Аутобус 15. такође... Трамвај 14. како кад, обично на славији има највише контролера... За 33. не знам, нисам се дуго возикао. Трамвај 7. је, такође, препун контроле и никад се не зна где ће наићи - Да ли на Устаничкој или чак на НБГ-у...можда и код БУС-а, а можда и код СКЦ-а... Када је у питању зона 1, никад се не би требало зезати с тим да ли ће се поништити карта или не. Ma daaaaaaaaaaj, ceo zivot idem 31-om, NIKAD nemam kartu i nema problema -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Aug 31 2008, 01:09 AM
|
Онда сам ја баксуз што се тога тиче, нану ли им нанину да им нану нануну...штавећ
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Aug 31 2008, 01:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Aug 30 2008, 11:17 PM) Линија аутобуса 31. је позната по контроли обзиром да је, колико сам видео, најактивнија (релација Коњарник - Стари град) Err ne? Jednom u tri meseca udju i ne pitaju me za kartu, a stalno se vozim 31 Ja nemam povlasticu, ja ne kupujem kartu, ja se stidim -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Turgon |
Aug 31 2008, 02:16 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Aug 31 2008, 02:14 AM) Err ne? Jednom u tri meseca udju i ne pitaju me za kartu, a stalno se vozim 31 Ja nemam povlasticu, ja ne kupujem kartu, ja se stidim Nisi ti kriv, kriv je sistem....lol -------------------- |
maxydelanoche |
Aug 31 2008, 11:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ja imam uvek povlasticu i mesecnu markicu... ako nemam, onda uvek kupim kartu i ponistim je, osim ponekad jako retko i to onda kada me mrzi da ustanem i ponistim kartu...
Mrzim guzvu u busu, naravno, ali je to i podnosljivo (leti nikad i nisam u BGu ), dok mi zaista smetaju nevaspitani ljudi koji te udare, sutnu, najcesce da bi stigli do nekog praznog mesta i nikad se ne izvinu Iiiii... Kontrola me je bez karte uhvatila samo jednom, kada jos nisam uzimala povlasticu - isla sam stalno dve ili tri stanice busom do osnovne skole i tada sam se svercovala jer sam mislila da sam suvise mala i da mogu da se provucem. I onda me na kraju sestog razreda uhvati kontrola i pita gde mi je karta i zatim mi traze licnu kartu na kraju mi je poverovao lik da nisam punoletna i pustio me -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
aphr0 |
Sep 18 2008, 10:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-August 06 Member No.: 81 Status: Van MGa Škola/Razred: I bg gimnazija |
kad zaboravm/ne qpim markicu a navataju me, pravim se da sam nemac i smore se...
-------------------- |
Neonkitza |
Sep 18 2008, 02:00 PM
|
omg!ko se to pojavio na forumu!!!aaaaaaa
a sto se ne pravis da si crnac?a cek..ti vec jesi crnac... ;P edit:kako crnac moze da bude nemac? :S This post has been edited by Neonkitza: Sep 18 2008, 02:00 PM |
pyost |
Sep 18 2008, 05:25 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Mozda ne zna crnacki, samo nemacki?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Neonkitza |
Sep 18 2008, 05:44 PM
|
opet...crnac ne moze biti nemac
|