Uspeh Foruma
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Uspeh Foruma
username |
Dec 27 2007, 07:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
Our members have made a total of 44.085 posts in 1998 topics
We have 459 registered members dakle ostaje oko 6000 postova, 2 (odnosno 1 zbog ovog sad) topica, i ~40 novi korisnika da imamo -50 000 postova -2 000 topica -500 korisnika sad ce to skoro |
Iva |
Dec 27 2007, 07:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
username |
Dec 27 2007, 07:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
jedan cilj smo postigli |
Hannibal Lecter |
Dec 27 2007, 07:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Da li si ti svestan koliko treba da se ispostuje 6000 postova
Pazi ja koji sam non stop na mgf i koji sve komentarisem dnevno imam od 10-ak do 50 i vise postova! Dovoljno je reci da je 44.000 postova ostavljeno za 2 godine foruma. To je prosek 22.000 po godini tj. trebace jedno 3 meseca za tih 6000 postova -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
username |
Dec 27 2007, 07:56 PM
|
sacekacemo
|
Iva |
Jan 1 2008, 10:21 PM
|
Aj da ne otvaram novi topic;
19 guests, 11 members 0 anonymous members Iva, The snorks, Noddy, sleeping beauty, Nostradamus, ser_fanky Lj@B, Yu-gi, Slovenatz, LoshMeeBre, freediver, kiKa™ J.ebote. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Hannibal Lecter |
Jan 1 2008, 10:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Mislim da to nije rekord.
Mozda u clanovima, ali valjda sa guestovima je bilo vise nekada -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Iva |
Jan 1 2008, 10:26 PM
|
Ma oke, znam, ali mi je čisto bilo zanimljivo.
A danas je prvi dan nove godine. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Hannibal Lecter |
Jan 1 2008, 10:27 PM
|
Po jutru se dan poznaje
-------------------- And as we wind on down the road
Iva |
Jan 1 2008, 10:28 PM
|
Hahaha.. dosetljiv si! Svaka ti čast
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Jan 2 2008, 06:41 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Dodaj tu jos +2, kao da smo Eli0t i ja u Beogradu
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Jan 2 2008, 07:13 PM
|
Kao da.. eh, hipotetički, amo dodat još ostalih 500 (više manje) članova .
|
pyost |
Jan 2 2008, 07:24 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ih, nemojmo preterivat'
username |
Jan 6 2008, 09:35 PM
|
ponovo sam sabirao, imamo 756 topica i 42763 postova
takodje imamo 468 usera i btw Most users ever online was 141 on Jun 30 2007, 07:22 AM zar nije to rekord u 'ovoj oblasti'? This post has been edited by username: Jan 6 2008, 09:39 PM |
pyost |
Jan 6 2008, 11:16 PM
|
Kako to mislis?
username |
Jan 6 2008, 11:20 PM
|
sta: za ponovno sabiranje ili rekord?
za ovo prvo sam sabirao one brojeve na glavnoj strani foruma, sto su pod topic i replies za ovo drugo pise na dnu stranice |
pyost |
Jan 7 2008, 12:18 AM
|
"Ova oblast"?
username |
Jan 7 2008, 09:12 AM
|
a, to
pa mislio sam rekord u tome koliko je bilo guestova i usera online |
LoshMeeBre |
Jan 7 2008, 11:15 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Samo ne razumem kako uvek imamo 10-30 guestova.. Cemu blejanje na forumu kad nisi registrovan??
-------------------- |
pyost |
Jan 7 2008, 12:15 PM
|
Svrate ljudi, nadju preko Googla neki topic koji ih zanima pa citaju. A u goste se racunaju i botovi web pretrazivaca - njih obicno ima 3-4 u svakom trenutku.