Republicko Iz Fizike
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Republicko Iz Fizike
pyost |
Apr 10 2006, 12:43 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Mis'im sha retji, odvalili smo sve Ovako kada se zaokruze brojke, 90% ucenika iz MGa je proslo, a profesor sa najvise nagrada je....... Natasa Calukovic
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Apr 10 2006, 01:02 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Tacnije vise od 95% nas je proslo!!!!Nije proslo samo 5 ucenika
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Apr 10 2006, 04:21 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
A koliko je islo?
Eli0t |
Apr 10 2006, 05:28 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
5:5% = x : 100%
x = 100 |
pyost |
Apr 10 2006, 05:38 PM
|
Pa ja mislim da je islo oko 50, pa mu tada dodje 90%
Grashak |
Apr 10 2006, 10:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
mislim da je najbolji deo bio kad ste okacili MG zastavu no comment... e a i od tih sto nisu prosli neki ce proci (tipa kod nas lekicka) jer imaju nagrade od prosle godine... Buahaha..
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
^_NiN0_^ |
Apr 10 2006, 11:15 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
e sad znam ko si!!!
to je bila nikona, jelenina, pyostova i naravno moja ideja!!!! valjda nam je nece skinuti...trebali smo da napisemo na listu A4 da se viori This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Apr 10 2006, 11:17 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Miny |
Apr 11 2006, 12:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Ma ko sme da je skine???
-------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
pyost |
Apr 11 2006, 01:15 PM
|
Ma da, to je za njih svetinja I Ljubo, mislim da nas je islo oko 50, posto je po tvojoj racunici islo 100 A i gledaj: 48-49 na spratu u busu i dole jos nekoliko, pa ti vidi..
^_NiN0_^ |
Apr 11 2006, 02:33 PM
|
Dobro , dobro, eksperimentalna greska!!!50+-48
-------------------- Yo!hambin,
pyost |
Apr 11 2006, 04:47 PM
|
Ne pominji mi experimente.. Dali su takvu glupost, da je to neverovatno. Od 25 mogucih poena, maximum je bio 10!
Miny |
Apr 11 2006, 07:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
HAHAHAHA, ja sam imala 9
-------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
Grashak |
Apr 11 2006, 10:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
ajde ljubo ko sam... inace bilo nas je 51 i 46 je proslo.. inace kako mozete svo cetvoro da dobijete u istom trenutku istu ideju.. sigurno je samo jedno od vas smislilo, a moje opklade su na sibija.. sori bozo nisi ti dovoljno pametan za tako nesto .. ljubo tebe ne poznajem, a nije mi u markovickinom stilu
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
pyost |
Apr 12 2006, 01:04 PM
|
Pravo da vam kazem, ja ni ne znam cija je bila ideja Ali zar je vazno, mi smo ostavili trag! Ko kuce kada obelezi teritoriju
Cek@ |
Apr 17 2006, 08:39 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-February 06 Member No.: 12 Status: Van MGa Ime i prezime: Cekić Mihajlo |
Cestitam svima koji su se plasirali na savezno. Ko je bio prvi?
|
pyost |
Apr 18 2006, 08:38 AM
|
Miklos Homolja, nas (bivsi) olimpijac, inace poreklom Madjar Koja ironija
Cek@ |
Apr 18 2006, 04:02 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-February 06 Member No.: 12 Status: Van MGa Ime i prezime: Cekić Mihajlo |
Sta ces... Inace cuo sam da su madjari pozvani na republicko takmicenje iako se nisu takmicili na gradskom... Bili im neki praznici subotom pa nisu mogli na takmicenje, pa ih sad pozvali sve!! grrrr...
|
pyost |
Apr 18 2006, 08:32 PM
|
Madjari u Madjarskoj, ili Madjari kod nas? Koliko ja znam, Madjari kod nas su posteno prosli na republicko.
Cek@ |
Apr 18 2006, 08:48 PM
|
Kod nas..... Mislim na matematiku.
|
pyost |
Apr 19 2006, 11:09 AM
|
Pa sto onda to postavljas u temi za fiziku