Wu-tang Clan Na Exit-u, ..znam da nikog ne interesuje ali moram
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Wu-tang Clan Na Exit-u, ..znam da nikog ne interesuje ali moram
LoshMeeBre |
Feb 27 2007, 11:30 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
15.7. dolazi WU tang na Exit i to provereno (osim ako se negde ne naduvaju/napiju i zaborave na nastup). Za ne upucene oni su poznata underground grupa od 9mc-a (jedan umro) koji postoje jos od 93. godine.. Poslednji pravi album izdali su 2001 ( i bio je prilicno los), ali sad konacno izbacuju novi i dolaze na exit, tako da ljubetilji hip-hop-a everywhere rejoice..
A inace 2 dana ranije dolaze beastie boys-i tako da je ovaj EXIT prvi koji ljubitelji hiphpo-a ne smeju da propuste P.S.Ako nekom treba neki album od Wu-tanga, neka trazi od mene... -------------------- |
jeele |
Feb 28 2007, 09:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
vodi me drug da radimo ozvucenje...na okolnim stage-ovima naravno...
mislim da cu prodati svoje mesto, ne zanima me nista ove godine... mada mozda budem par dana... -------------------- |
LoshMeeBre |
Feb 28 2007, 11:11 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
lepo je to ici za bedza
Ja cu ici samo na Wu, mrzi me da kampujem tamo,ostajem jedan dan i onda palim -------------------- |
^_NiN0_^ |
Mar 1 2007, 08:27 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Nikada cuo ... donesi meni Loshmee, ozbiljno .
Sutra, vec, ako procitacs ovo -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
LoshMeeBre |
Mar 2 2007, 11:27 AM
|
***, kod petka mi je trenutno, ako hoces uzmi od njega
-------------------- |