Rolerijada
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Rolerijada
maxydelanoche |
Jun 3 2007, 02:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Bila sad u subotu... Prvo su se izjutra takmicili klinci, pa stariji, a popodne, sve do pola 11, bilo je takmicenje kao neki likovi izvodili svasta na rolerima i tako... Posle je bila neka DJ zurka, sta li (nije bilo puno ljudi vec tada)...
Jel' bio neko uvece? Ja sam se odusevila kad sam videla sta sve rade ljudi na rolerima!!! Pre svega nisam znala da uopste ima kod nas neko ko zna tako da vozi rolere Ko sve vde vozi rolere?! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Pera Detlic |
Jun 3 2007, 05:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Ja znam, samo 4 puta sam pao u zivotu.
A samo dva minuta sam vozio -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Turgon |
Jun 3 2007, 06:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
mi smo bili na SIO i nisam cuo svoje misli od muzike!!!! GRRR!!!!!!!!
-------------------- |
RZA |
Jun 3 2007, 08:12 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Jao, i ja sam gledala sta rade.. ..
z0mg!.. bas je bilo cool.. .. Al najjaci su mi bili oni sto su igrali (breakdance) .. kako su se gubili.. -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Jun 3 2007, 08:28 PM
|
QUOTE(Spužva @ Jun 3 2007, 09:12 PM) Meni je bilo kool kad sam videla i neku zensku medju njima... Jes da je vise licila na musko, al' ajd sad... @Pera Detlic: zasto si odustao? Ne, ozb, mislim, da ne racunamo slajdove i ostale trikove, voznja rolera sama po sebi je kool... Mislim ako zivis na trecem spratu, bicikl ne moze da stane u lift, basketara je izgubljena u krsu u sobi, onda su roleri idealno resenje za malo fizicke rekreacije Samo sto moje stare rolere ne mogu vsie da vozim i vec tri meseca planiram kupovinu novih -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Jun 3 2007, 08:31 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa bile su valjda 3 zenske.. kvazi zenske..
al dobro.. izgledalo je super.. al su se gubili.. x) hehe.. nemoguce da bicikl ne moze da ti stane u lift.. a da ga podignes?? znas.. na zadnji tocak?? moj lift ima 1m^2 pa moze opusteno da stane.. Dobro.. za krs u sobi.. nemam zamerke.. Ja sam sad skoro kupila nove, posto su stare za djubre.. maxy, kupi u merkatoru.. u InterSport-u CrazyCreek, najbolji su ti.. posle Bauera.. al stvarno ne znam gde to ima da se kupi, trazila sam al nisam nasla.. Inace je najgotivnije.. od Gazele(mosta) do hotela Jugoslavije i nazad.. ^^.. put je ravan i odlican.. Na adi nisam nikad vozila.. al je guzva.. tako da.. hmmz.. This post has been edited by Spužva: Jun 3 2007, 08:32 PM -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Jun 3 2007, 08:35 PM
|
U Merkatoru? Mislila sam da pogledam u Djaku a ni ne znam gde jos ima da se kupi
Ne, veruj mi, bicikl ne moze da stane u lift kako god da okrenem... Cak je tata pokusavao, ali nista... A nakon sto sam sama spustila bicikl par puta do dole i vracala ga uz stepenice... Pa... Necu opet skoro -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
RZA |
Jun 3 2007, 08:38 PM
|
Pa.. Imas u Merkatoru veci izbor.. Al mozes i u Djaku..
-------------------- cold
|
smorko_gusic |
Jun 3 2007, 09:51 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
pocinjem da mislim da su biciklijada i rolerijada tu samo da bi me sprecile da se koncetrisem na takmicenju iz programiranja, mislim ona smaracka muzika i krestavi glasovi voditelja...
Danas je bilo zaista divno sto nije bilo nikakve manifestacije na trgu i radili smo u miru (to mi doduse nije pomoglo da uradim nesto ali ajde...) Inace nekad sam vozio rolere i bilo je OK, ali ne toliko zanimljivo kao BMX, jer dzaba ti to kad nemozes po livadi, pesku, kaldrmi... -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
maxydelanoche |
Jun 3 2007, 10:10 PM
|
Ha ha... Od svih bicikala koje sam vozila jos odmalena (cetiri komada including cetvorotockasa) BMX sam terala preko svih mogucih prepreka... sto ti kazes: po livadi, travi, pesku, kaldrmi, svih mogucih rupa, uzvisenja...
Odoh da trazim Merkator na karti BGa ... :$ i know, i'm noob -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
calamity |
Jun 4 2007, 12:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Khm... ja bih da se prikljucim nezadovoljnima zato sto je Rolerijada ometala SIO I da... da se podsetimo nezaboravne recenice "Deco, nemojte da se hvatate za kablove" lol
|
Turgon |
Jun 4 2007, 07:27 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
lol kako sam se tad pokidao lol, kolko ste imali vi sto ste bili?
-------------------- |
jeele |
Jun 4 2007, 12:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
QUOTE Na adi nisam nikad vozila.. al je guzva.. tako da.. hmmz.. na adi je bila prva rolerijada... to je bilo ja mislim '99. ... i bila je prevelika guzva ljudi i kola na traci... uglavnom ja sam se slomila...najurila na kola koja su isla (delimicno) naspram nas...huh... -------------------- |
maxydelanoche |
Jun 4 2007, 03:12 PM
|
Ja sam kao mala bila na rolerijadi, u cetvrtom razredu tada sam bila u kategoriji 1-4 razred i cini mi se da sam bila medju prvih 100... Od 120 A posle u petom sam samo zamislila osmakinje kako me gaze i odustala
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
tijana |
Jun 4 2007, 11:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(maxydelanoche @ Jun 4 2007, 04:12 PM) Ja sam kao mala bila na rolerijadi, u cetvrtom razredu tada sam bila u kategoriji 1-4 razred i cini mi se da sam bila medju prvih 100... Od 120 A posle u petom sam samo zamislila osmakinje kako me gaze i odustala Mozes da pogledas Roces rolere u onom Djaku prekoputa pekare Tome.Tj na Terazijama je ta prodavnica.Roces su ubedljivo najbolji roleri koji postoje. Bolji su i od Bauer i taj Crazy creek ili kako vec. -------------------- Happiness comes from inside.....
|
jeele |
Jun 5 2007, 01:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
mhm...i kostaju BOGATSTVO!! (za mene bar...)
crazy creek u buvljackom izdanju mi je sasvim dovoljan... -------------------- |
maxydelanoche |
Jun 5 2007, 02:06 PM
|
Sta je danas, koji dan?
//ide do taskbara... E prekosutra idem da kupim rolere A te marke: bauer, roces, crazy creek... Da, ta imena mi stvarno puno znace P.S. Rekla sam mojima da hocu agro rolere... Kada sam objasnila kakve su one, komentar je bio: :ninja: P.P.S. => Ja necu dobiti agro rolere This post has been edited by maxydelanoche: Jun 5 2007, 02:08 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
paydoman |
Jun 5 2007, 10:55 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
imo sam ja Bauer-ke... al mi neko zabo dok sam igro fudbal.. tad sam zavoleo sk8 i ostawio rolere
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
smorko_gusic |
Jun 5 2007, 11:04 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
wtf means agro rolere????
agro me podseca agrikultura ali ne vidim da to moze imati veze sa rolerima... This post has been edited by smorko_gusic: Jun 5 2007, 11:05 PM -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
maxydelanoche |
Jun 5 2007, 11:15 PM
|
Agro - agressive... Imaju ili dva ili cetiri mala tockica, h block, uglavnom i sol plate-ove...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.