Oce Li Da Bude Neka Mg Zurka, ***** ti shkolu gde ima jedna zurka u go
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Oce Li Da Bude Neka Mg Zurka, ***** ti shkolu gde ima jedna zurka u go
JahacSudbine |
Feb 15 2008, 06:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 08 Member No.: 863 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nemanja Stancic Škola/Razred: !a |
Oce li biti josh neka zhurka u ovoj shkoli ***** ti shkolu de ima jedna zhurka svake prestupne godine mislim stvarno .. i posle se pitate zashto su debili u Matematichkoj . U svim drugim shkolama
svake nedelje ili svake druge bude neka zhurka koja shkola organizuje ... Ali izlgeda da su uchenici Matematichke gimnazije (chast izuzecima ...) srecniji kad imaju dodatnu iz geometrije!!!! -------------------- |
Eli0t |
Feb 15 2008, 07:01 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Dodatna iz geometrije? Kad je to?
|
Eagle1914 |
Feb 15 2008, 07:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
E ja idem na onaj djacki parlament pa sam u fazonu da pokrenem pitanje mg zurke i to u skorije vreme...! Samo kad bih znao kad je sledeci parlament
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
The snorks |
Feb 15 2008, 07:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
utorak u 13:10 ako se ne varam
mislim da imas u skoli izlepljeno pa pogledaj u ponedeljak This post has been edited by The snorks: Feb 15 2008, 07:06 PM |
Eagle1914 |
Feb 15 2008, 07:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(JahacSudbine @ Feb 15 2008, 06:59 PM) Ali izlgeda da su uchenici Matematichke gimnazije (chast izuzecima ...) srecniji kad imaju dodatnu iz geometrije!!!! Xexe, 100% tacno! Problem je da organizujes zurku u mg, jer niko nece da dodje!!! U fazonu su ne slusam "narodnjake", i onda sta da pustis? Bijelo dugme? (Necu nikog da vredjam, ja ionako slusam sve ali....!) P.S. E bas su nasli utorak.... Tad najverovatnije ne mogu:( -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
VIP <3 |
Feb 15 2008, 07:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Pa mi koji stalno izlazimo cemo doci i na tu mg zurku....a to ti ispadne manje-vise ista ekipa kao na bilo kojoj zurci kad nesto slavi neko od mgovaca.....
Kao da ce neki ljudi doci na zurku samo sto se zove MG zurka (mislim na te sto vise vole tu "dodatnu iz geometrije")........ P.S. Nemojte me shvatiti kao da sam "za protiv" mg zurke.... Kad je zurka u pitanju ja sam uvek ZA Samo kazem da imas neke ljude koji na nju nece doci pa sve i da Boza i Veroucitelj zaigraju kolo..... @Branko: Sto se muzike tice, pustis im narodnjake, pa makar crkli... muka mi je od izvesnih ljudi koji "razbijaju kafanu" uz Azru .... Povraca mi se..... This post has been edited by Miss Tattianna: Feb 15 2008, 07:13 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Eli0t |
Feb 15 2008, 07:11 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE onda sta da pustis? Techno, house, trance...? |
pyost |
Feb 15 2008, 07:13 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
E bas to... Tekno...
Ili indie, ali... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eagle1914 |
Feb 15 2008, 07:14 PM
|
QUOTE(Eli0t @ Feb 15 2008, 07:11 PM) Pa znam ali ne mozes celo vece da vrtis to.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
pyost |
Feb 15 2008, 07:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Al' zato narodnjaci mogu?
Najbolje bi bilo izmesano sto vise popularnih zanrova - dakle, techno/house, narodnjaci, MTV muzika i sl. -------------------- Baby, it's a violent world.
Eli0t |
Feb 15 2008, 07:20 PM
|
QUOTE Pa znam ali ne mozes celo vece da vrtis to.... Naravno da mozes. A ako vec moras da pustis nesto domace, ubaci nesto tipa Bijelo dugme i sl... Pustite mene da pravim playlistu kad budete pravili zurku and you'll see |
LoshMeeBre |
Feb 15 2008, 07:23 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ma najbolje je da izmesas pica Onda ti je isti k kako god da okrenes
-------------------- |
Eagle1914 |
Feb 15 2008, 07:27 PM
|
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 15 2008, 07:11 PM) @Branko: Sto se muzike tice, pustis im narodnjake, pa makar crkli... muka mi je od izvesnih ljudi koji "razbijaju kafanu" uz Azru .... Povraca mi se..... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Anchi |
Feb 15 2008, 07:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
|
VIP <3 |
Feb 15 2008, 07:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 15 2008, 07:27 PM) Pa s razlogom se na 90% iole normalnih mesta pusta ona varijanta: od svega po malo pa gruvaj narodnjake..... Ne kazem da od pola 11 treba krenuti sa Sekom Aleksic.... Ali 12 je sasvim ok -------------------- Opsti kriminal. |
Sharan |
Feb 15 2008, 07:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-February 08 From: Pančevo Member No.: 889 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Daniel Šaranovic Škola/Razred: MG IIb |
Pazi kad mi ne pada na pamet da idem za bg da bih sluso seku....
makar to bila i neka extra nikad vidjena zurka.... -------------------- GOSS
Dear God-If i have but one hour remaining to live,please allow me to spend this time in a mathematics class so that it will seem to last forever |
VIP <3 |
Feb 15 2008, 07:41 PM
|
QUOTE(Sharan @ Feb 15 2008, 07:34 PM) ALO, ljudi, nije stvar u vrsti muzike........... -------------------- Opsti kriminal. |
pyost |
Feb 15 2008, 07:44 PM
|
Odlicno, onda moze tekno celo vece
-------------------- Baby, it's a violent world.
Iva |
Feb 15 2008, 07:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
He, da vas utešim, mi nismo nikada imali žurku u školi.. .. oke.. jednom.. prošle godine.. JEDNOM.. e i.. bio je Svilarov koncer.t. koji se bio završio oko cca 21h.. ..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Feb 15 2008, 07:50 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
U al' si nas utesila
-------------------- |