Velika Zurka, eh sad, ko zna :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Velika Zurka, eh sad, ko zna :)
NeverMore21 |
Jun 17 2008, 07:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
VELIKA ZURKA za kraj skolske godine
Vreme: Subota, 21. jun Mesto: Klub "Hrabro Srce", Admirala Geprata 14 PROMO CENE PICA Cena karte: 150 dinara, na ulazu 200 dinara Sve ostale informacije kao i karte mozete dobiti kod Urosa (aka Horacije ) Telefon: 064/ 390-14-74 Za sve gore navedeno ja nisam odgovoran, Uros se nije registrovao na mgForum pa je mene zamolio da ovo napisem ! Dakle, za sve informacije se obratite Urosu (IIb), a ne meni ! I da, ako neko brine da li Boris dolazi, odgovor je NE (tako su mi rekli) Ako sam pogresio mesto postovanja, molim admine da premeste na odgovarajuce -------------------- |
Eli0t |
Jun 17 2008, 08:59 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
O boze
QUOTE PROMO CENE PICA El to onaj becks od 250 din? |
NeverMore21 |
Jun 17 2008, 09:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
Ne pitaj mene, al ako je i prosli put tako bilo, bice i sada !
Al ti kao admin valjda imas neki popust ! -------------------- |
Eli0t |
Jun 17 2008, 09:18 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Al ti kao admin valjda imas neki popust Nope, prosli put kad sam im rekao da sam admin i trazio popust, samo su me cudno pogledali |
NeverMore21 |
Jun 17 2008, 09:20 PM
|
Sledeci put ponesi AK-47 , ima odmah drugacije da te gledaju ! (Inace te nepravde nema u 21. bloku )
-------------------- |
pyost |
Jun 17 2008, 09:39 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
E vala mene na ovoj zurci verovatno necete videti Sledeceg dana putujem, skupo je pice, a i zelim da i drugi imaju sansu da nesto smuvaju
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
NeverMore21 |
Jun 17 2008, 10:13 PM
|
Hahaha vecina ce ti biti zahvalna zbog ovog poslednjeg !
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Jun 17 2008, 10:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Hm mislim da necu doci
Ali zavisi od toga ko sve bude isao... Anyway hvala pyostu sto nece doci -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Kipar |
Jun 17 2008, 11:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(NeverMore21 @ Jun 17 2008, 08:48 PM) VELIKA ZURKA za kraj skolske godine Vreme: Subota, 21. jun Mesto: Klub "Hrabro Srce", Admirala Geprata 14 PROMO CENE PICA Cena karte: 150 dinara, na ulazu 200 dinara Sve ostale informacije kao i karte mozete dobiti kod Urosa (aka Horacije ) Telefon: 064/ 390-14-74 Za sve gore navedeno ja nisam odgovoran, Uros se nije registrovao na mgForum pa je mene zamolio da ovo napisem ! Dakle, za sve informacije se obratite Urosu (IIb), a ne meni ! I da, ako neko brine da li Boris dolazi, odgovor je NE (tako su mi rekli) Ako sam pogresio mesto postovanja, molim admine da premeste na odgovarajuce loshe vreme si izabrao , maturanti ti nece doci , proshla zurka bila krsh.. ja ti predvidjam da cesh da budesh u minusu.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
NeverMore21 |
Jun 18 2008, 10:33 AM
|
Hahaha, prenecu mu !
-------------------- |
maca |
Jun 18 2008, 10:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
U koliko sati pocinje zurka?
|
pyost |
Jun 18 2008, 10:46 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
U 10
maca |
Jun 18 2008, 10:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
Oce doci neko van Mg-a? Mogu da povedem drugaricu koj nece ici u mg?
Oce li doci neki buduci prvaci,kao sto sam ja? |
pyost |
Jun 18 2008, 10:50 AM
|
Naravno, mozes da dovedes koga hoces Sto vise ljudi to bolje
paydoman |
Jun 18 2008, 11:05 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ovo organizovanje zurki je postalo tuzno.... sve skuplje i skuplje, sve mladji i mladji ..
This post has been edited by paydoman: Jun 18 2008, 11:05 AM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
VIP <3 |
Jun 18 2008, 11:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ok, od sad cu se truditi da ne sirim mrznju
Dakle, ja na ovu zurku necu doci kao ni na proslu, ponovo moralni razlozi... Malo me nervira sto sad svako kome padne na pamet uzme da pravi zurku i nazove je MG ZURKA iako max 33.33% ljudi bude iz mg-a... Nije u tome fazon... Fazon sa mg zurkama je da se napravi dobar provod za male pare, s obzirom da vecina ljudi iz mga uopste i ne izlazi... To je super kao ideja bilo, i ljudi su se iz zurke u zurku trudili da organizuju to bez licne dobiti... I strasno me nervira sto znam da sada ljudi za razliku od onih koji su pravili pre nas, i za razliku od nas, NE PLACAJU prostor a opet lupaju cene karti kako im padne na pamet... A promo cene pica na ovoj zadnjoj zurci necu komentarisati... Shvatite ovo kao "SIRENJE MRZNJE" ali mislim da mg zurke postashe **** onog trenutka kad su se u celu pricu umesali licna dobit i profit... -------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Jun 18 2008, 11:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Jun 18 2008, 12:06 PM) Ok, od sad cu se truditi da ne sirim mrznju Dakle, ja na ovu zurku necu doci kao ni na proslu, ponovo moralni razlozi... Malo me nervira sto sad svako kome padne na pamet uzme da pravi zurku i nazove je MG ZURKA iako max 33.33% ljudi bude iz mg-a... Nije u tome fazon... Fazon sa mg zurkama je da se napravi dobar provod za male pare, s obzirom da vecina ljudi iz mga uopste i ne izlazi... To je super kao ideja bilo, i ljudi su se iz zurke u zurku trudili da organizuju to bez licne dobiti... I strasno me nervira sto znam da sada ljudi za razliku od onih koji su pravili pre nas, i za razliku od nas, NE PLACAJU prostor a opet lupaju cene karti kako im padne na pamet... A promo cene pica na ovoj zadnjoj zurci necu komentarisati... Shvatite ovo kao "SIRENJE MRZNJE" ali mislim da mg zurke postashe **** onog trenutka kad su se u celu pricu umesali licna dobit i profit... ha ha ha , cekaj samo ti mozesh da napravish mg zurku , ne kapiram? To jeste zurka matematicke gimnazije jer je organizuje neko iz skole i vecina je iz skole. Meni super kada dodju ljudi iz drugih skola ne znam za vas.. Drugo sve mg zurke su bile , realno skupe. Ti trebash da dodjesh popijesh nekoliko pica bilo to da je alkohol ili sok. I ako si kao ja npr da se vratish gajbi taksijem. Ode min 1000 din na keca nije to malo. Fala bogu da trebaju ljudi da prave iz licne koristi. Shto bi se oni cimali , kao i ti ogranizujesh nesto trebala bi da budesh nagradjena. Iz licnog iskustva: kada sam skupljao pare za skolsku zurku ostalo mi je 120 din i kupio sam palacinku. Eto i ja sam se ogrebao. Ogrebao sam se josh 120 din kada sam skupljao pare za fotokopiranje , nekoliko puta , onda su me provalili ali jbg. Vreme je novac , shto bih ja gubio vreme umesto drugih kada i oni mogu da odrade posao, Fala bogu treba se ogrebati. Ali u pristojnoj meri naravno. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Laza_91 |
Jun 18 2008, 04:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Jun 18 2008, 12:06 PM) Ok, od sad cu se truditi da ne sirim mrznju Dakle, ja na ovu zurku necu doci kao ni na proslu, ponovo moralni razlozi... Malo me nervira sto sad svako kome padne na pamet uzme da pravi zurku i nazove je MG ZURKA iako max 33.33% ljudi bude iz mg-a... Nije u tome fazon... Fazon sa mg zurkama je da se napravi dobar provod za male pare, s obzirom da vecina ljudi iz mga uopste i ne izlazi... To je super kao ideja bilo, i ljudi su se iz zurke u zurku trudili da organizuju to bez licne dobiti... I strasno me nervira sto znam da sada ljudi za razliku od onih koji su pravili pre nas, i za razliku od nas, NE PLACAJU prostor a opet lupaju cene karti kako im padne na pamet... A promo cene pica na ovoj zadnjoj zurci necu komentarisati... Shvatite ovo kao "SIRENJE MRZNJE" ali mislim da mg zurke postashe **** onog trenutka kad su se u celu pricu umesali licna dobit i profit... Ovo uopste nije MG zurka i niko nije ni zamislio da to bude...To sto je na mg-forumu, ne znaci da je mg...Tako da, ja mislim da ce doci dosta ljudi sa strane i da ce biti mozda i bolje nego na prethodnim zurkama... |
RZA |
Jun 18 2008, 05:17 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ne, bas i ne ocekujem da ce biti bolje nego na prethodnim.. al ae..
-------------------- cold
|
Hannibal Lecter |
Jun 18 2008, 05:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
I mene pocinje da nervira to sto Tanja spominje...
Mislim ok, naravno da onaj ko organizuje treba da zaradi, ali ****** Viktor je prodavao 200 dinara kartu i ostajao je dobar 100 dinara I jos nije nista dao Ceci koja je prodavala, sto je jos gore *****... U prvom polugodistu smo imali samo jednu mg-zurku i to u onoj Dzungli ako me secanje dobro sluzi... A ovo je cetvrta u drugom polugodju pri cemu je razmak izmedju svake dve sve manji... I koja je poenta praviti opet oprostajnu zurku... Zar ono Viktorovo nije bila oprostajna... I sta su se koji ***** krasni svi svezali za Hrabro srce Nervira me sto svako se pleka u to, to treba da prave maturanti i da imaju jos jednu osobu iz suprotne smene koja ce da im prodaje... Na ovu zurku gotovo sigurno ne dolazim... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |