Izbori, Za koga biste glasali?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Izbori, Za koga biste glasali?
NikolaP |
Dec 3 2006, 01:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-December 06 Member No.: 236 Ime i prezime: Nikola P. Škola/Razred: Prva |
Izbori se bliže, za koga biste vi glasali?
|
Iva |
Dec 3 2006, 07:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
2 dala sam drugi glas LDP-GSS-SDU-LSV ofc
Ali.. zaboravio si.. vecina nas ovde je maloletno i ne moze glasati. I, da, mozda ovaj topic bas nije najsjajniji posto pomocu kristalne kugde () predvidjam veci broj mojih postova u ovoj temi da ce biti obrisan (ako ne i ovaj ) i jos veci broj uvreda koji se odnosi na ovu koaliciju.. ali ipak, da ne bude zabune, evo glasala sam -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Laza_91 |
Dec 3 2006, 09:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
EVO JA SAM PROTIV ove koalicije (LDP-GSS-SDU-LSV - Čeda Jovanović)...neću da pričam...Glasao sam za G17+
|
Iva |
Dec 3 2006, 11:18 AM
|
Mislis.. G16+
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Dec 3 2006, 12:44 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Izbori se blize ??? E, majke mi po koji put ? Strasno! Ja nisam jos uvek punoletan
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Dec 3 2006, 06:04 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
-------------------- cold
|
Puzzler |
Dec 3 2006, 07:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Laza_91 @ Dec 3 2006, 09:29 AM) Lazare, jel' tebi ono tata beše neki funkcioner u G17+? Dobra je politika.... ...za potapanje kupusa... Mislim da je politika veliko zlo i da samo izaziva svađe... Ali kad bih "glasao" ( ), to bi bile demokrate, ili G17+ -------------------- |
smorko_gusic |
Dec 3 2006, 07:35 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
SRS - Vojislav Seselj <-- a sta ce oni im nosilac liste odapne pre izbora...
Pre neki dan sam dobio letak sa reklamom za nekog anonimnog politicara, bas steta sto nisam punoletan, dao bi mu potpis, cisto da bude vise konja u trci... A dok NKPJ ne bude ucestvovala na izborima, ne planiram da glasam. -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Iva |
Dec 3 2006, 09:14 PM
|
Nenade.. zar?
Zar je to rekao smorko_gusic? Iznenadjena sam.. prijatno.. lol A videli ste testament? A.. culi ste.. Karic racuna da ce biti premijer rofl... haha.. nada poslednja umire... Eh.. opet politicka tema, ovo nece izaci na dobro.. predosecam to.. PS sta je NKPJ.. nova ka pe ju? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Dec 4 2006, 11:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Trudim se da ne pratim politiku lol. Ko god da pobedi, ne moze za mene da nauci istoriju za danasnji kontrolni :-( ...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
smorko_gusic |
Dec 4 2006, 06:53 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE Zar je to rekao smorko_gusic? Iznenadjena sam.. prijatno.. lol Rekao sta???? QUOTE PS sta je NKPJ.. nova ka pe ju? da QUOTE Trudim se da ne pratim politiku lol. Ko god da pobedi, ne moze za mene da nauci istoriju za danasnji kontrolni :-( ... "Nemojte se baviti politikom, politika se ionako bavi vama" This post has been edited by smorko_gusic: Dec 6 2006, 10:31 PM -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Iva |
Dec 4 2006, 08:32 PM
|
Ma ono za radikale...
.. nisam stekla utisak da si ti komunista a za ovo poslednje si skoro u pravu -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
smorko_gusic |
Dec 4 2006, 09:56 PM
|
QUOTE .. nisam stekla utisak da si ti komunista Nisam rekao da bih glasao za NKPJ -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
Iva |
Dec 5 2006, 04:27 PM
|
QUOTE(smorko_gusic) A dok NKPJ ne bude ucestvovala na izborima, ne planiram da glasam. U pravu si.. sry.. .. ali.. kakve onda ima veze? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
smorko_gusic |
Dec 5 2006, 10:17 PM
|
Pa mozda sam izrazeni anti-komunista i ocu da po svaku cenu sprecim njihov dolazak na vlast...
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
Iva |
Dec 6 2006, 03:11 PM
|
Haha.. pa ovako sigurno nece doci na vlast
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
smorko_gusic |
Dec 6 2006, 04:02 PM
|
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
Iva |
Dec 6 2006, 04:55 PM
|
Zar nije trebalo ovo mozda na "Smesne slike"?
No, svejedno: DS - Boris Tadić [ 3 ] ** [33.33%] LDP-GSS-SDU-LSV - Čeda Jovanović [ 3 ] ** [33.33%] -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Dec 6 2006, 05:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
"Ne mojte se baviti politikom, politika se ionako bavi vama"
Lol. Moram. Ali pazi kad moram. NE MOJTE??? Nemojte se pise zajedno. Samo to. P.S. Stvarno sam morala to da komentarisem. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
smorko_gusic |
Dec 6 2006, 10:29 PM
|
QUOTE Nemojte se pise zajedno. Samo to. My bad hmpf, ovoliko smajlija a nema :embraced: -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don