Kontorlni Iz Trigonometrije - Iid
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kontorlni Iz Trigonometrije - Iid
Eli0t |
Sep 17 2006, 12:44 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Jel znate ista? Ja ne da nemam pojma, nego mi ne gine kec (ponovo)... Jedino ako uspem da prepisem nesto od Dina...
A sta mislite da probamo da odlozimo? Bar za cetvrtak... Prerano su poceli |
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 12:50 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Sve se moze ako ga udavis (i ako imate dobrog precednika )
Mozemo da probamo, ali je boza tu bas zeznut. Sta da kazemo kao razlog.?. Nista ne razumemo? ***, covek je objasnjavao to sto mi ne slusamo je nas problem.. Ja se nadam 4vorci. Neko mi posalje teoriju, uros uradi 1, ja ako bog da 2 (rekao je da nece biti teski zadatci) -------------------- |
Eli0t |
Sep 17 2006, 12:51 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE rekao je da nece biti teski zadatci Pa ti zadaci koji njemu nisu teski su jedni od najtezih u knjizi/zbirci... |
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 12:54 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Mozemo da probamo.
Ali jel se secas da je prosli cas rekao kako nista ne ucimo i da je dobro sto je dao kontrolni na pocetku. Znaci ne verujem -------------------- |
Eli0t |
Sep 17 2006, 01:04 PM
|
QUOTE Ali jel se secas da je prosli cas rekao kako nista ne ucimo i da je dobro sto je dao kontrolni na pocetku. Znaci ne verujem Ja ne vidim sta je tu dobro... Bolje da nam da jos par dana da skapiramo o cemu se ovde radi, nego da pola odeljenja dobije keceve i dvojke, tada cemo samo jos vise da se nerviramo... |
Legenda |
Sep 17 2006, 01:13 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Jos je rek'o da bi mogli da radimo samo jedan cas..Ne znam sta on umislja,da smo studenti ili tako nesto.
|
Eli0t |
Sep 17 2006, 01:19 PM
|
***, prekasno sam poceo da ucim... Ako budemo imali, predacu prazan papir
|
RZA |
Sep 17 2006, 01:21 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Bolje nemojda dodjes u skolu.. sta ti je bolje, neopravdani ili kec?
-------------------- cold
|
Eli0t |
Sep 17 2006, 01:23 PM
|
Mislis 6 neopravdanih vs. Kec? Pa ne znam, kec moze da se popravi... a 7 neopravdanih je valjda 4 iz vladanja :S
|
RZA |
Sep 17 2006, 01:24 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Pa pobegnes sa casa! A ako ne dodjes u skolu, dodje ti keva i opravda ti.. izmisli nesto..
|
Legenda |
Sep 17 2006, 01:26 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Mozes da ne dodjes na prva dva casa,pa kazes da je bila guzva u saobracaju.
|
Eli0t |
Sep 17 2006, 01:27 PM
|
QUOTE Pa pobegnes sa casa! Pa tek sam tad na*****... QUOTE A ako ne dodjes u skolu, dodje ti keva i opravda ti.. Da, a sta da kazem kevi, zasto nisam isao u skolu? |
RZA |
Sep 17 2006, 01:29 PM
|
Bolela te glava pa onda spavas ceo dan, krivudas kad hodas., bilo ti muka.. odes u WC, gurnes 2 prsta i povracas.. Pojedes ziv krompir, imas temperaturu 39.. Shvatas? Iskustvo..
|
Legenda |
Sep 17 2006, 01:32 PM
|
Endzru,neverovatno je to koliko si nesnalazljiv..
|
Eli0t |
Sep 17 2006, 01:32 PM
|
QUOTE Bolela te glava pa onda spavas ceo dan, krivudas kad hodas., bilo ti muka.. odes u WC, gurnes 2 prsta i povracas.. Pojedes ziv krompir, imas temperaturu 39.. Shvatas? Iskustvo.. Zanimljivo Videcu... Najbolje resenje bi bilo da odlozimo kontrolni, ali... :S |
RZA |
Sep 17 2006, 01:33 PM
|
odlozis kontrolni za jedan cas.. naravno ne mozes da se spremis za 2 dana.. Sto onda ne radis za vikend?
|
Eli0t |
Sep 17 2006, 01:35 PM
|
Ajd sad back to topic
|
^_NiN0_^ |
Sep 17 2006, 02:05 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ja evo sada vezbam ... a treba mi jedno minut da bih izracunao tg, a on hoce da da pismenu od sat vremena .... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ja cu da pobegnem ako ne budem nista zano ... ne znam sta da radim ! Od koga da prepisem teoriju! Aha puskica
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Neonkitza |
Sep 17 2006, 03:23 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
a sto sedis sam? :|
|
^_NiN0_^ |
Sep 17 2006, 03:59 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Onako! Pre je sedela Nevena sada je otisla u zadnju klupu! Mada sescu ja sa Kiwijem na pismenoj.Loshmee bicu ti blizu i Urosu
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |