Letovanje
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Letovanje
Neonkitza |
Jul 1 2008, 10:21 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
posto me mrzi da trazim letovanje
odoh na 5 dana u Rim |
pyost |
Jul 3 2008, 02:35 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja sam bio 10 dana na Zlatiboru krajem juna (vratio sam se pre 2 dana, jelte), prava uzivancija A verovatno krajem avgusta idem 10 dana na Tasos
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Hannibal Lecter |
Jul 3 2008, 02:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
juce sam se vratio iz Italije (Firenca-RIm)
i idem 10. na more 11 dana u ono sranje od Crne Gore... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
pyost |
Jul 3 2008, 02:53 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Sto ides ako je sranje?
maca |
Jul 3 2008, 03:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ja idem u Pariz , a u avgustu u Crnu Goru....
|
Hannibal Lecter |
Jul 3 2008, 03:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(pyost @ Jul 3 2008, 03:53 PM) 1.nemam izbora... :/ 2.ipak je more bolje od bgd-a u najtoplijem letnjem periodu.. a i onda posle toga idem par dana u mostar... e to je vec smor :/ -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
pyost |
Jul 3 2008, 03:12 PM
|
Samo se nesto zalis Cuti i uzivaj u moru...
Slovenatz |
Jul 3 2008, 03:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Bio sam u Pragu 5 dana... kasnije idem na more ~mesec dana, najverovatnije negde u avgustu, nisam siguran
-------------------- |
VIP <3 |
Jul 3 2008, 04:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ja idem 9. ili 10. uvece na more da se druzim sa maxy (i da joj nabijam PONOVO na nos sto sam vise vremena od nje na netu ovih dana bila... ko joj je kriv sto je otisla na more pre mene ) i vraticu se 29. 30. jula kad god I onda se prepakujem i idem za Hrvatsku I tako
P.S. Bila sam danas u shoppingu Ne znam el se to racuna u letovanje Mislim svakako ima veze sa letovanjem P.S.2. Super mi je bilo Nista roze nisam kupila!!! U stvari, jesam... jednu roze stvar... ok, mozda dve -------------------- Opsti kriminal. |
Hannibal Lecter |
Jul 3 2008, 06:02 PM
|
hehe, to se vas dve pomirile ?
nisam u toku -------------------- And as we wind on down the road
VIP <3 |
Jul 3 2008, 07:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Nismo Bas zato ce se i oduseviti kad me vidi... a ja odmah krenem da pricam o netu
Mi se nismo ni svadjale blaaaaaaaaaaah zasto bismo se mirile Ona samo povremeno prsne na mene... u sustini se beskrajno volimo -------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Jul 3 2008, 07:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Jul 3 2008, 08:26 PM) Nismo Bas zato ce se i oduseviti kad me vidi... a ja odmah krenem da pricam o netu Mi se nismo ni svadjale blaaaaaaaaaaah zasto bismo se mirile Ona samo povremeno prsne na mene... u sustini se beskrajno volimo Uhm... da QUOTE(Mara @ pre par meseci ( mrzi me da trazim chat log sada )) AAA KAKO JE MRZIM!!!! Da, odnosilo se na tebe. -------------------- |
VIP <3 |
Jul 3 2008, 09:22 PM
|
Sad si me povukao da ti nadjem chatove od pre jedno dve godine, Marine i moje... tacnije mailovi, posto ja tad nisam imala msn
dakle QUOTE(Maxydelanoche @ April 12 2006, 13:36:47) Bilo bi mi jako drago da dodjes u nedelju, mada ces videti istu ekipu i u Vranju. ............................... I da: NARAVNO DA TE NEIZMERNO VOLIM, U INTERVALU OD MINUS DO PLUS BESKONACNO. Hepi? Editovacu kad nadjem jos.... EDIT: Aha i NG mi je cestitala Doduse, 2007 QUOTE(Maxydelanoche @ Decembar 31 2006, 18:57:53) Srecna Nova godina i Bozicni praznici! Sve najlepse u zivotu, skoli/faxu/poslu, zdravlju i ljubavi zeli ti Tvoja Marija This post has been edited by VIP (ex Miss): Jul 3 2008, 09:27 PM -------------------- Opsti kriminal. |
ShadyLady |
Jul 3 2008, 11:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
@Slovenatz
Uvek moze na net s telefona. ***** jedne, svi idete negde, samo cu ja da blejim u Bg celo leto |
Hannibal Lecter |
Jul 4 2008, 01:01 AM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Jul 3 2008, 10:22 PM) Sad si me povukao da ti nadjem chatove od pre jedno dve godine, Marine i moje... tacnije mailovi, posto ja tad nisam imala msn dakle Hepi? Editovacu kad nadjem jos.... EDIT: Aha i NG mi je cestitala Doduse, 2007 Tanja, pomiri se sa cinjenicom: TEBE MARA NE VOLI! NJANJANJANJANJA QUOTE(Slovenatz @ Jul 4 2008, 12:09 AM) U pravu si, necu vise. @Ilija: Jao jadnice, moras da ides na more. Priznaj da se bunis zato sto neces imati net tamo. alo bre, ja sam se odvikao od neta ozbiljan sam -------------------- And as we wind on down the road
^_NiN0_^ |
Jul 4 2008, 11:14 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
9-22, H, P ...
rekao sam -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
VIP <3 |
Jul 4 2008, 11:21 AM
|
-------------------- Opsti kriminal. |
Eli0t |
Jul 4 2008, 02:24 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Od 9. do 22. jula, Halkidiki... nesto (Pefkohori?)
|
pyost |
Jul 4 2008, 03:00 PM
|
Pefkohori ili Polihrono, tesko da je nesto drugo
^_NiN0_^ |
Jul 4 2008, 04:47 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
H - Hellas
P - LePtokari 9. krecem, a 22. sam kuci ;P -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |