Potreban Mgf Logo...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Potreban Mgf Logo...
Eli0t |
Aug 23 2006, 10:49 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
...koji ce da stoji gore umesto ovog ruznog, sivog gde pise MGforum. Dimenzije su 800 x 130 pixela, bilo bi pozeljno da na njemu bude "naucnih" stvarcica, slika poznatih naucnika...itd. Sve ostalo je proizvoljno. I obavezan je text "MG Forum" ili samo "MGF". Boje su proizvoljne, mada bi bilo ok kada bi se slagale sa bojama IPB template-a. Konkurs je otvoren do 1. septembra, a ako do tada ne bude prijavljenih radova, bicu prinudjen da sam napravim logo - verujte mi, ne zelite da vidite kako to izgleda
Radove saljite na bozajen00bkojinecedanamnapravilogo@mg-forum.net ili ih postujte direktno u ovoj temi. Pozdrav |
^_NiN0_^ |
Aug 23 2006, 11:25 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Hahahahaha ... dobar je mail !
Nego ja hteo da napravim temu u forumu Moderatori za novi logo, ali ti me preduhitri (ne nego sam ja spor) This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Aug 23 2006, 11:25 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eli0t |
Aug 24 2006, 09:03 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Pa jel oces da pokusas da napravis nesto? Ja sam inace operisan od dizajna...
|
^_NiN0_^ |
Aug 24 2006, 09:25 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Eli0t @ Aug 24 2006, 09:03 AM) A pyost n00b nece? A takav talenat ... c c c.Ja nemam pojma ni da dizajniram ni da crtam, ali pokusacu nekako -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 24 2006, 09:36 AM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Probacu,kad stigne inspiracija...
|
Eli0t |
Aug 24 2006, 09:49 AM
|
Ajde
|
Legenda |
Aug 24 2006, 10:20 AM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
|
Eli0t |
Aug 24 2006, 10:23 AM
|
Nije lose, al ne ispunjava sve uslove Promeni font i skloni ono "Vrulja dizajn" pa cemo onda da razgovaramo o koriscenju tvog logoa
|
Legenda |
Aug 24 2006, 10:36 AM
|
|
Eli0t |
Aug 24 2006, 10:42 AM
|
Pa nije lose... Jel ono vrulja dole levo ili mi se cini? Ajd sacekacemo da vidimo oce biti jos prijava, ako ne, postavljamo ovaj
|
Legenda |
Aug 24 2006, 11:11 AM
|
No problem.Ako budem imao volje i vremena,napravicu jos koji,pa cu da ga okacim.
|
pyost |
Aug 24 2006, 01:33 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Da i ja dam svoj doprinos, posto se andrew n00b malo manje razume u CSS od mene
Sirina logo-a nije vazna, vec samo visina koja mora da bude 130 pixela. Naravno, sto je uzi, to manje prostora zauzima, pa se krace ucitava. Dalje, desna ivica logo-a ne treba da bude "zagradjena" kao na okacenoj slici, vec "otvorena", tako da moze desno od nje da se nastavci prazan prostor, ako me razumete. Dakle, Dex, ako bi mogao da redizajniras logo tako da bude do 600 pixela sirine, bez desne granice, i da mi posaljes PSD fajl ako radis u photoshopu, to bi bilo najbolje Odnosno da okacis fajl, ne moras da saljes na onaj mail -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Aug 24 2006, 01:35 PM
|
Aha ... bravooo. Probacu i ja da uradim, a jel mora da se radi u photoshopu.Jel moze da se nacrta pa skenira itd.
-------------------- Yo!hambin,
pyost |
Aug 24 2006, 01:44 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Iskreno, ako se skenira, sanse da ispadne jadno su 100%. Zato je najbolje raditi u Photoshopu
-------------------- Baby, it's a violent world.
Legenda |
Aug 24 2006, 01:46 PM
|
Hvala na savetu,pyost
|
pyost |
Aug 24 2006, 01:48 PM
|
E da, ako radis sa layerima, ostavi u tom obliku kada budes snimao psd fajl (opet, ako radis u Photoshopu).
A i pozeljno je da bude u plavicastim bojama foruma (print screen pa koristite te boje) -------------------- Baby, it's a violent world.
Legenda |
Aug 24 2006, 02:17 PM
|
Nemam Photoshop,ali radim koristeci vise drugih programa:Real Draw,Paint,XaraX...
Potrudicu se da bude dobro. |
^_NiN0_^ |
Aug 24 2006, 02:28 PM
|
Ja polako crtam !
-------------------- Yo!hambin,
Legenda |
Aug 24 2006, 05:27 PM
|
Jel mogu Bozu da stavim na logo?
[attachmentid=70] A ovako nesto? This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Aug 24 2006, 06:28 PM |
Puzzler |
Aug 24 2006, 09:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Evo jedan koji smo Ljuba i ja radili... Nama se svidja, vi kako hocete
Imamo jos jedan, ali njega malo kasnije... -------------------- |