Okupljanje, Ispred skole (a gde bi drugde?)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Okupljanje, Ispred skole (a gde bi drugde?)
pyost |
Aug 28 2006, 06:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Da li je iko zainteresovan (pa znam da Ljuba jeste) da se mi MGovci sa foruma skupimo 31. avgusta i uradimo nesto? OK, to izgleda malo nedefinisano, ali siguran sam da cemo nesto smisliti kada se sastanemo
Ja predlazem 20:00 ispred MGa - da vidim ruke! -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Puzzler |
Aug 28 2006, 06:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Evo ja! A šta podrazumevaš pod tim "da uradimo nešto"?
Ne misliš valjda da spalimo školu? This post has been edited by Puzzler: Aug 28 2006, 06:19 PM -------------------- |
Legenda |
Aug 28 2006, 06:19 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Ja cu doci ako stignem u BG dotle.
|
pyost |
Aug 28 2006, 06:23 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Puzzler: nikad se ne zna Dakle, za sada nas cetvorica, mozda trojica.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Neonkitza |
Aug 28 2006, 06:24 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
mogu i ja? probacu da dodjem
|
^_NiN0_^ |
Aug 28 2006, 06:26 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Dex, stici ces do 20 h! Ako ne ja cu te dovuci
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Neonkitza |
Aug 28 2006, 06:27 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ima da ga nosis na ledjima
|
Legenda |
Aug 28 2006, 06:32 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Ne moze on mene da nosi na ledjima.Stici cu..
Pyoste,bas si se lepo dosetio ovog okupljanja. |
pyost |
Aug 28 2006, 06:33 PM
|
Imam vise odgovora nego sto sam ocekivao
Vreme za okupljanje 20:00 - 20:15 Da damo svima sansu -------------------- Baby, it's a violent world.
Neonkitza |
Aug 28 2006, 06:35 PM
|
pa dobro...okupi se svugde prave..na svakom forumu...mada....vi svi idete u istu skolu...samo ja i puzzler novi
|
Puzzler |
Aug 28 2006, 06:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
A šta će to konkretno biti? Sedeljka do jutra, ili...
-------------------- |
Legenda |
Aug 28 2006, 06:37 PM
|
Meni se svidela ona tvoja ideja o spaljivanju,ali mozemo jednostavno da je srusimo.
|
Neonkitza |
Aug 28 2006, 06:38 PM
|
ma de bre..malo posedimo i idemo kuci da spavamo ko svaki djak matematicke...u 10 u krevet
This post has been edited by Neonkitza: Aug 28 2006, 06:38 PM |
Neonkitza |
Aug 28 2006, 06:41 PM
|
ja sam zla i odvratna ;( tako zezam djake matematicke...znam da cu i ja biti...al ne mogu da odolim X)
|
Legenda |
Aug 28 2006, 06:41 PM
|
Kako smes tako da blatis ucenike matematicke..nije istina.. ide se u 9 u krevet. (kakva rima)
|
Puzzler |
Aug 28 2006, 06:42 PM
|
He, he... Ja dovučem traktor sa sela i počupamo je iz temelja... Eh, kad bih znao da vozim traktor
-------------------- |
Legenda |
Aug 28 2006, 06:44 PM
|
QUOTE Eh, kad bih znao da vozim traktor Jos bolje |
Neonkitza |
Aug 28 2006, 06:45 PM
|
evo ti traktor dve kuce od mene ma kazu deca da je lako...ali nasa zelja za rusenjem je jaca od traktora
|
^_NiN0_^ |
Aug 28 2006, 07:30 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Znam ja da vozim traktor , verovali ili ne
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eli0t |
Aug 28 2006, 08:43 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
CMI
|