Prodajem Par Board Game-ova XD
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prodajem Par Board Game-ova XD
Balder |
Aug 17 2009, 12:01 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Prodajem sledece board game-ove...
The Red Dragon Inn - 2200 Savrseno ocuvana... Jedva nekoliko puta igrana... A Touch of Evil - 3000 Ostecena kutija (tako je i kupljeno u Sigilu)... Unutra sve u savrsenom stanju, samo sam poceo da bojim figure i stao, jer nemam vremena U medjuvremenu se ispostavilo da se mojim ljudima ne svidja kao neke druge stvari, pa rek'o da se proda... Innsmouth Escape - 2700 Nova... 2 puta odigrana... Juce kupljena... Danas... kako god... -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Neonkitza |
Aug 19 2009, 01:55 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
i niko nece da kupi?
|
Djole |
Aug 19 2009, 02:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
niko ne igra board gamove pored tolikog interneta ;/
... danasnja omladina -------------------- no future for you
|
Neonkitza |
Aug 19 2009, 03:57 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
a trebalo bi,super su boardgameovi...i ovi su super,samo hocemo da rascistimo policu da napravimo mesta za jos
|
Djole |
Aug 19 2009, 04:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
E al losa vam je reklama, kad kazete da ste jedva par puta igrali ljudi pomisle da je bezveze, nego kazes lepo igrali smo je godinama ali ****** nemamo kesa, inace je kostala 6 hiljada, ali eto polovnu prodajemo upola manje.
Ali sumnjam da iko ovde igra board gameove... -------------------- no future for you
|
Balder |
Aug 19 2009, 09:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
To sto se ne svidja nama, ne znaci da je losa www.boardgamegeek.com ionako sluzi za to da se proveri da li je igra "dobra" ili "losa" Sto je prilicno relativna stvar...
Sto se mog licnog misljenja tice, mislim da su dve igre sasvim korektne, a da je jedna krsh I da, prva je kostala 3200, druga 3900, treca 3200... -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Kipar |
Aug 20 2009, 10:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
brate recimo da imas jos slicnih kuci, izabrao si da prodas najgore realno.. Ja nisam fan, ali nikada ne bih prodavao bilo sta sto je kul i sto mi je zabavno
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Aug 20 2009, 12:29 PM
|
ima jos 10 kuci shvatas to?i vise od 10 :S kao sto je on rekao,2 nisu losa,uopste,samo stalno se potrefi da igramo neke druge igre ;p
sa druge strane nesto sto je nekome dobro,nekom drugom moze biti krs te igre nemaju lose ocene,niti su ih ljudi ispljuvali... www.boardgamegeek.com pa vidite sami ;p |
Balder |
Aug 20 2009, 01:11 PM
|
Na svetu postoji nekoliko hiljada komercijalnih drustvenih igara koje vredi probati... Kako da ih probam sve, ako cu sve da ih cuvam Izigram se nekih, i prodam, ili zamenim za nesto drugo... Tako razmisljam, a tako razmislja i veliki broj igraca...
-------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
jeele |
Aug 23 2009, 06:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
sta je ovo poslednje cega si se najbrze pokajao?
-------------------- |
Neonkitza |
Aug 23 2009, 06:59 AM
|
ispalo je da i nije toliko lose ali u 2 igraca je krsh..u 4 je super...
|
Kipar |
Aug 23 2009, 10:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
sto manckin ne prodate ?
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Aug 23 2009, 11:06 AM
|
prodat je jeele jos odavno :S
rekli sam ti da mu se ne svidja manckin |
jeele |
Aug 23 2009, 03:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
hihihihi
mine, all mine!!!!!!! cak razmisljam da kupim neki novi i blender uz to ... ! bio je u zadovoljavajucem stanju (jako dobrom cak...) onako kako je receno (jako jako bolje od toga, hvala bogu... ), tako da garantujem Balderove reci sta je Red Dragon Inn?? This post has been edited by jeele: Aug 23 2009, 03:32 PM -------------------- |
Neonkitza |
Aug 23 2009, 04:55 PM
|
mogu da ti dam da probas ako hoces mislim na red dragon inn
super je igrica,al nam jednostavno nije toliko igriva ;S http://www.boardgamegeek.com/boardgame/24310 - red dragon inn http://www.boardgamegeek.com/boardgame/35815 - touch of evil http://www.boardgamegeek.com/boardgame/32969 - innsmouth escape ali za ovo poslednje se jos premislja |
Kipar |
Aug 23 2009, 08:25 PM
|
jbg hteo sam manckin
|
Neonkitza |
Aug 23 2009, 10:18 PM
|
kasno
|
Kipar |
Aug 23 2009, 11:27 PM
|
kupite novi, igrajte se malo pa mi prodajte onda
|
Neonkitza |
Aug 23 2009, 11:29 PM
|
hahaha genijalno...
al realno,bolje uzmi bang ;p a i gomila drugih igara je zabavnija od manckina...giljotina npr ;S |
Balder |
Aug 24 2009, 07:14 AM
|
Sve je zanimljivije od Munchkina Bang! je sjajna igra... ali treba dosta igraca da bi se igrala...
-------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|