How Evil Are U?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
How Evil Are U?
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 12:34 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
ovo sam iskopao sa jednog foruma
http://home.att.net/~slugbutter/evil/ Ajde da vidimo kakvi ste.?. Ja sam ispao good(ljubi me majka).. -------------------- |
Neonkitza |
Sep 17 2006, 12:40 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
Which of the following European countries is your favorite, or with which do you most closely identify?
a ima kanada XDDDD Choose your weapon. i tu ima kanada XDDDDDDDDDDDDD |
^_NiN0_^ |
Sep 17 2006, 12:40 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ja neutralan
51% Angel 49% Devil -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Anchi |
Sep 17 2006, 12:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Angelic... Nisam toliko dobrom smatrala sebe...
|
Neonkitza |
Sep 17 2006, 12:42 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ljudi...ja sam evil
You are evil aaaah!you are one creepy soul.you always do what's not right in situation and believe that you are meant to take revenge on society.on the bright side you can turn back,and it can get worse |
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 12:44 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
O boze s'kim ja idem u skolu
Mislim da posle ovog temeljnog i dubokoumnog testa treba da preispitas svoj zivot This post has been edited by LoshMeeBre: Sep 17 2006, 12:45 AM -------------------- |
Neonkitza |
Sep 17 2006, 12:46 AM
|
zeznula sam se...twisted sam :|
http://home.att.net/~slugbutter/evil/twisted.jpg This post has been edited by Neonkitza: Sep 17 2006, 12:47 AM |
LoshMeeBre |
Sep 17 2006, 12:49 AM
|
Nemoj sad da se izvlacis
Allow the purity of evil to guide you -------------------- |
Neonkitza |
Sep 17 2006, 12:50 AM
|
ej bre nisam!samo sam twisted
|
Laza_91 |
Sep 17 2006, 07:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
QUOTE(Neonkitza @ Sep 17 2006, 12:46 AM) I ja... |
Iva |
Sep 17 2006, 08:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
What kind of music do you listen to?
Pa skoro sve ponudjene... BTW, I am good! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Sep 17 2006, 09:56 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Neonkitza |
Sep 17 2006, 10:05 AM
|
ste stavili da ste geek??? salim se
|
pyost |
Sep 17 2006, 10:05 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Neonkitza |
Sep 17 2006, 10:08 AM
|
lol
|
jeele |
Sep 17 2006, 10:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
-------------------- |
Iva |
Sep 17 2006, 11:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Nisam stavila da sam geek!
I don't classify myself Ja sam Iva (nisu to stavili...) ne pronalazim sebe ni u jednoj od tih klasifikacija... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Sep 17 2006, 12:28 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Bozo mi smo isti , ekvivalentni po pitanju zla ...
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Sep 17 2006, 01:15 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
I AM EVILLLLLL..
-------------------- cold
|
Neonkitza |
Sep 17 2006, 01:20 PM
|
i ja sam ispala..al sam se jedno pitanje zajebala
|