[ Outline ] · Standard · Linear+

> Popusti Za Mlade

maca
post Jul 24 2009, 07:29 PM
Post #1

Group: Članovi
Member No.: 846
Status: Učenik MGa
Škola/Razred: IV B

Danas mi na bazenu pridje neka likusa i poce da prica o evropskoj kartici za mlade i podeli neke papire... pomucu te kartice ostvaruju se popusti kako u Srbiji tako i u zemljama Evrope...popusti su na hotele, hostele, avionske karte, autobuske karte, kafice, restorane, pozorista, bioskope, biblioteke, muzeje, prodavnice, auto skole, kurseve jezika, bazene, turisticke agencije,...., sa kojima saradjuju...spisak stvari na koji se ostvaruje popust se, kako kazu, stalno povecava... za tu karticu placa se 900 dinara godisnje... naravno, pise i koliki se popusti ostvaruju...

ovo im je sajt : http://www.gpa.rs

ne znam da li ovo sve funkcionise onako kako pise, ali eto stavila sam link pa ako nekoga zanima moze da pogleda wink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topicStart Poll
Replies
Valkyrie
post Jul 25 2009, 12:04 PM
Post #2

Group: Članovi
From: Нови Београд
Member No.: 10
Status: Učenik MGa
Ime i prezime: Milica P. Stanković
Škola/Razred: 4c

Euro26 je veoma proverena stvar smile.gif radi. Imala sam je pre dve godine i isplati se definitivno. Ako si u dilemi da li da je uzimaš - obavezno. Popusti na vozne i avionske karte su sjajni, dovoljno ti je da se jednom odvezeš nekud i da se isplati. Da ne pominjem kupovinu sportske opreme, obuće, odeće,... i da, jeste međunarodna i jeste priznata svuda gde piše, nije samo reklama biggrin.gif

--------------------
Judging by the pictures... Hell looks more interesting.

Жив човек, греши проф. Петковић
То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац

All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
maca   Popusti Za Mlade   Jul 24 2009, 07:29 PM
calamity   RE: Popusti Za Mlade   Jul 24 2009, 07:52 PM
Valkyrie   RE: Popusti Za Mlade   Jul 25 2009, 12:04 PM
Slovenatz   RE: Popusti Za Mlade   Jul 26 2009, 11:30 AM

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: