Mg Leksikon, :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Mg Leksikon, :)
little-kathy |
Oct 13 2009, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
Upisite se
1. Sta je za vas ljubav? 2. Omiljeni broj... 3. Kako zamisljate svoj zivot za 10 god? 4. Da li se plasite necega? Cega? 5. Sta smatrate za vasu najvecu vrlinu, a sta za najvecu manu? 6. Da imate jedan dan da budete neko drugi, ko biste bili? 7. Sta najvise volite:fiziku, matematiku ili informatiku? (ipak smo mi mg, lol...) 8. Sta mislite o folk muzici? 9. Da li vam se svidja zivot na planeti Zemlji? Sta je za vas smisao zivota? 10. Da li verujete u: Boga; sudbinu? 11. Sta mislite kako je nastao svemir i sve u njemu? x) 12. Na koju nogu ustajete? x) 13. Da li ste sujeverni? 14. Da li imate neke poroke? Koje? 15. Da li vise volite pse ili macke? 16. Koliko loptica za golf je potrebno da se napuni trola? 17. Omiljeni film... 18. Koju vrstu muzike slusate? Omiljena pesma... 19. Da li imate neki hobi? Koji? 20. Sta mislite, da li ce biti 3. svetskog rata u narednih 100 god? 21. Da li ste optimista ili pesimista? 22. Ko je gluplji plavusa ili policajac? 23. Da li biste pre voleli da budete bogati ili slavni(ali ne bogati...tipa ko Van Gogh, lol)? 24. Sta je starije kokoska ili jaje? 25. Da li je zebra crna sa belim prugama ili bela sa crnim prugama? 26. Da nadjete novcanik na ulici da li biste ga vratili vlasniku ili uzeli novac? 27. Da li volite da citate? Omiljena knjiga... 28. Da li ste osvetoljubivi? 29. Najbolji profesor u mg-u je... 30. Najsmorniji prof u mg-u je... 31. Vas moto (ako ga imate...mislim moto )... 32. Sta mislite o Matematickoj gimnaziji?? 33. Kojih su 5 najdragocenijih stvari u vasem zivotu? 34. Da li ste: hedonista; egoista? 35. Nesto za kraj.... -------------------- ja sam dete srece :P
|
Hannibal Lecter |
Oct 13 2009, 10:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ajde pošto mi je dosadno da probijem led
1. Sta je za vas ljubav? Ljubav ne postoji, lažu vas! 2. Omiljeni broj... 17 3. Kako zamisljate svoj zivot za 10 god? Prolly ću završiti faks, imati stalno zaposlenje, nadam se iskreno da ću biti totalno finansijski nezavisan od roditelja. 4. Da li se plasite necega? Cega? Ničeg specijalnog 5. Sta smatrate za vasu najvecu vrlinu, a sta za najvecu manu? To neka rasuđuju drugi o meni 6. Da imate jedan dan da budete neko drugi, ko biste bili? Poželeo bi da budem neki glupan, da odmorim mozak 7. Sta najvise volite:fiziku, matematiku ili informatiku? (ipak smo mi mg, lol...) Eh... Teško mi je odlučim, volim sve na neki način. 8. Sta mislite o folk muzici? O folk sve najbolje, o turbo folku moje mišljenje nije ni za WC papir. However narodnjaci nisu loši za neke žurke i šta znam napijanja, al nisu i presudni. 9. Da li vam se svidja zivot na planeti Zemlji? Sta je za vas smisao zivota? Život nema smisla, živimo da bi umrli?! 10. Da li verujete u: Boga; sudbinu? Verujem. Nisam neka religiozna osoba, ali verujem u Boga i poštujem pravoslavlje kao neku porodičnu i narodnu tradiciju, šta znam. Sudbina je glupost. 11. Sta mislite kako je nastao svemir i sve u njemu? x) Veliki prasak. 12. Na koju nogu ustajete? x) Ako je prepodnevna smena uvek na levu 13. Da li ste sujeverni? Ne 14. Da li imate neke poroke? Koje? Ne. Mislim volim ponekad da popijem al to ne smatram porokom. Ne pušim nit se drogiram, mada bi probao marihuanu i možda još ponešto 15. Da li vise volite pse ili macke? Pse. 16. Koliko loptica za golf je potrebno da se napuni trola? šta god 17. Omiljeni film... Predugačka lista. Hostel, Date Movie, Scary Movie, Sibirski berberin, Pijanista, Život je lep... Od domaćih Mrtav ladan i pun ***** filmova koje smo svi gledali po 10000 puta 18. Koju vrstu muzike slusate? Omiljena pesma... Slušam svašta, najomiljeniji bend Prljavo Kazalište (inače najviše slušam ex yu rock). Volim "pesme za sahrane" kao što su Tu noć kad si se udavala, Na Badnje veče, Moj bijeli labude, Uzalud vam trud svirači, Jesen u meni, Sve još miriše na nju, Prokleta nedjelja, Dođi, Angels, November rain, Civil War... Ako vas stvarno zanima: www.last.fm./user/DzekTrbosek 19. Da li imate neki hobi? Koji? Nemam, mrcina sam koja ništa ne radi. 20. Sta mislite, da li ce biti 3. svetskog rata u narednih 100 god? Ne 21. Da li ste optimista ili pesimista? Čas jedno, čas drugo.. 22. Ko je gluplji plavusa ili policajac? plavuša i policajac 23. Da li biste pre voleli da budete bogati ili slavni(ali ne bogati...tipa ko Van Gogh, lol)? Bogati. Nikad ne bi voleo da budem slavan da delim autograme i ta sranja. 24. Sta je starije kokoska ili jaje? JAJE! 25. Da li je zebra crna sa belim prugama ili bela sa crnim prugama? Poštujući moju afričku belu braću reći ću da je BELA sa CRNIM prugama 26. Da nadjete novcanik na ulici da li biste ga vratili vlasniku ili uzeli novac? Kad se nađem u situcaiji reći ću ti. Šta god da bi uradio grizla bi me savest.. 27. Da li volite da citate? Omiljena knjiga... Vikas Svarup, "Pitanja i odgovori". Ali slabo čitam, generalno.. 28. Da li ste osvetoljubivi? Ne. 29. Najbolji profesor u mg-u je... Repac i Uzelac su najzanimljiviji. Najbolje objašnjavaju možda Stanka, Čabarkapa. Najviše fer je Glavnik. 30. Najsmorniji prof u mg-u je... Mislim ovde, kako da se izrazim, vaša profesorka, mislim ovde, sprskog jezika i sada jedna mala digresija... Pored Mićićke tu je i Spalevićka, Biba i ****** ustavko :S 31. Vas moto (ako ga imate...mislim moto )... Nemam ga ^^ 32. Sta mislite o Matematickoj gimnaziji?? Ljudi imaju dosta predrasuda o njoj. Što pozitivnih (precenjuju je), što negativnih (svi su štreberi, samo uče..) Ali generalno, opet bi upisao MG. Mana je što malo ulenji ljude 33. Kojih su 5 najdragocenijih stvari u vasem zivotu? Ljudi oko mene generalno.. Volim svoj život i ne mogu da izdvajam 5 pojedinosti. 34. Da li ste: hedonista; egoista? Nisam isključivo ni jedno ni drugo 35. Nesto za kraj.... Svi me žele, al ja sam nedodirljiv! -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |