Mg Leksikon, :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Mg Leksikon, :)
little-kathy |
Oct 13 2009, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
Upisite se
1. Sta je za vas ljubav? 2. Omiljeni broj... 3. Kako zamisljate svoj zivot za 10 god? 4. Da li se plasite necega? Cega? 5. Sta smatrate za vasu najvecu vrlinu, a sta za najvecu manu? 6. Da imate jedan dan da budete neko drugi, ko biste bili? 7. Sta najvise volite:fiziku, matematiku ili informatiku? (ipak smo mi mg, lol...) 8. Sta mislite o folk muzici? 9. Da li vam se svidja zivot na planeti Zemlji? Sta je za vas smisao zivota? 10. Da li verujete u: Boga; sudbinu? 11. Sta mislite kako je nastao svemir i sve u njemu? x) 12. Na koju nogu ustajete? x) 13. Da li ste sujeverni? 14. Da li imate neke poroke? Koje? 15. Da li vise volite pse ili macke? 16. Koliko loptica za golf je potrebno da se napuni trola? 17. Omiljeni film... 18. Koju vrstu muzike slusate? Omiljena pesma... 19. Da li imate neki hobi? Koji? 20. Sta mislite, da li ce biti 3. svetskog rata u narednih 100 god? 21. Da li ste optimista ili pesimista? 22. Ko je gluplji plavusa ili policajac? 23. Da li biste pre voleli da budete bogati ili slavni(ali ne bogati...tipa ko Van Gogh, lol)? 24. Sta je starije kokoska ili jaje? 25. Da li je zebra crna sa belim prugama ili bela sa crnim prugama? 26. Da nadjete novcanik na ulici da li biste ga vratili vlasniku ili uzeli novac? 27. Da li volite da citate? Omiljena knjiga... 28. Da li ste osvetoljubivi? 29. Najbolji profesor u mg-u je... 30. Najsmorniji prof u mg-u je... 31. Vas moto (ako ga imate...mislim moto )... 32. Sta mislite o Matematickoj gimnaziji?? 33. Kojih su 5 najdragocenijih stvari u vasem zivotu? 34. Da li ste: hedonista; egoista? 35. Nesto za kraj.... -------------------- ja sam dete srece :P
|
little-kathy |
Oct 14 2009, 02:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Oct 13 2009, 11:21 PM) hahaha QUOTE(maxydelanoche @ Oct 14 2009, 01:31 AM) 23. Da li biste pre voleli da budete bogati ili slavni(ali ne bogati...tipa ko Van Gogh, lol)? Slavna kao Seka Aleksic ili kao Nikola Tesla? Velika razlika. Inace, ma koliko mislili da su ovi leksikoni glupi, bas skoro sam nasla svoj (ako je moj ) iz treceg osnovne. Neprocenjivo pa kao nikola tesla... svetski poznati.. a nisuuu glupiiii ja bas volim da citam leksikone Elem, aj i ja da se upisem dosadno mi je... 1. Sta je za vas ljubav? Ljubav je...divnaa stvar 2. Omiljeni broj... 5 3. Kako zamisljate svoj zivot za 10 god? Eeee....ne znam... 10 god je mnogo... al ono...zavrsicu fax, imacu posao, muza, decu.... auuu... 4. Da li se plasite necega? Cega? Strsljenova 5. Sta smatrate za vasu najvecu vrlinu, a sta za najvecu manu? Vrlina - pa...mislim da sam dobra osoba; mana - preemotivna 6. Da imate jedan dan da budete neko drugi, ko biste bili? Pa zanima me kako je biti musko... Verovatno bih bila neki fudbaler or sth like that 7. Sta najvise volite:fiziku, matematiku ili informatiku? (ipak smo mi mg, lol...) Fiziku 8. Sta mislite o folk muzici? Sve najgore... 9. Da li vam se svidja zivot na planeti Zemlji? Sta je za vas smisao zivota? Svidja mi se.. smisao zivota je... mnoziti se i mnoziti ma ljuuuubav 10. Da li verujete u: Boga; sudbinu? Da; NE 11. Sta mislite kako je nastao svemir i sve u njemu? x) Nemam ideju... 12. Na koju nogu ustajete? x) Desnu 13. Da li ste sujeverni? Nep. Nimalo... 14. Da li imate neke poroke? Koje? Nep 15. Da li vise volite pse ili macke? kuceeeee 16. Koliko loptica za golf je potrebno da se napuni trola? mnogo... ne umem da izracunam 17. Omiljeni film... Cudesna sudbina Amelije Pulen 18. Koju vrstu muzike slusate? Omiljena pesma... Pa ono....sve je ok sem danasnje domace muzike i onog metala od kojeg zaboli glava Pesma 'Under The Bridge' 19. Da li imate neki hobi? Koji? Volim da slikam..(ne fotografisem, nego slikam) I skupljam kesice secera. Umobolno, znam... 20. Sta mislite, da li ce biti 3. svetskog rata u narednih 100 god? Nep... Ako ga bude ode zemlja u p.m. 21. Da li ste optimista ili pesimista? Optimista...relativno 22. Ko je gluplji plavusa ili policajac? Policajac 23. Da li biste pre voleli da budete bogati ili slavni(ali ne bogati...tipa ko Van Gogh, lol)? Slavni 24. Sta je starije kokoska ili jaje? Pa jaje... 25. Da li je zebra crna sa belim prugama ili bela sa crnim prugama? Crna s belim 26. Da nadjete novcanik na ulici da li biste ga vratili vlasniku ili uzeli novac? Vratila bih ga...kad bih mogla.. 27. Da li volite da citate? Omiljena knjiga... Volim, al ne nesto preterano... 28. Da li ste osvetoljubivi? Bila sam, vise ne... 29. Najbolji profesor u mg-u je... Ima ih puno, ne mogu da izdvojim nikog 30. Najsmorniji prof u mg-u je... Ustavko... Vukosava... 31. Vas moto... Ummm....nemam ga.. 32. Sta mislite o Matematickoj gimnaziji?? Super skola... Puna morona od ucenika Al ono...uvek postoji onaj jedan deo ucenika koji vredi... Profesori su stvarno dobri... Cast izuzecima 33. Kojih su 5 najdragocenijih stvari u vasem zivotu? Nenad Moji mama, tata i bata iiiii....iii...cokoladaaa 34. Da li ste: hedonista; egoista? Hedonista nisam...mnogo...ni egoista isto... 35. Nesto za kraj.... -------------------- ja sam dete srece :P
|