Mg Leksikon, :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Mg Leksikon, :)
little-kathy |
Oct 13 2009, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
Upisite se
1. Sta je za vas ljubav? 2. Omiljeni broj... 3. Kako zamisljate svoj zivot za 10 god? 4. Da li se plasite necega? Cega? 5. Sta smatrate za vasu najvecu vrlinu, a sta za najvecu manu? 6. Da imate jedan dan da budete neko drugi, ko biste bili? 7. Sta najvise volite:fiziku, matematiku ili informatiku? (ipak smo mi mg, lol...) 8. Sta mislite o folk muzici? 9. Da li vam se svidja zivot na planeti Zemlji? Sta je za vas smisao zivota? 10. Da li verujete u: Boga; sudbinu? 11. Sta mislite kako je nastao svemir i sve u njemu? x) 12. Na koju nogu ustajete? x) 13. Da li ste sujeverni? 14. Da li imate neke poroke? Koje? 15. Da li vise volite pse ili macke? 16. Koliko loptica za golf je potrebno da se napuni trola? 17. Omiljeni film... 18. Koju vrstu muzike slusate? Omiljena pesma... 19. Da li imate neki hobi? Koji? 20. Sta mislite, da li ce biti 3. svetskog rata u narednih 100 god? 21. Da li ste optimista ili pesimista? 22. Ko je gluplji plavusa ili policajac? 23. Da li biste pre voleli da budete bogati ili slavni(ali ne bogati...tipa ko Van Gogh, lol)? 24. Sta je starije kokoska ili jaje? 25. Da li je zebra crna sa belim prugama ili bela sa crnim prugama? 26. Da nadjete novcanik na ulici da li biste ga vratili vlasniku ili uzeli novac? 27. Da li volite da citate? Omiljena knjiga... 28. Da li ste osvetoljubivi? 29. Najbolji profesor u mg-u je... 30. Najsmorniji prof u mg-u je... 31. Vas moto (ako ga imate...mislim moto )... 32. Sta mislite o Matematickoj gimnaziji?? 33. Kojih su 5 najdragocenijih stvari u vasem zivotu? 34. Da li ste: hedonista; egoista? 35. Nesto za kraj.... -------------------- ja sam dete srece :P
|
LoshMeeBre |
Oct 14 2009, 05:55 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ova ****** je zarazno Vraca me u 2i razred
1. Sta je za vas ljubav? fenomenalno prvo pitanje 2. Omiljeni broj... 23 ili 21 kako kad 3. Kako zamisljate svoj zivot za 10 god? ne smem 4. Da li se plasite necega? Cega? zamisljanja zivota za 10 godina 5. Sta smatrate za vasu najvecu vrlinu, a sta za najvecu manu? Vedrost / Sklonost anksioznosti 6. Da imate jedan dan da budete neko drugi, ko biste bili? Martin Salim se, hmmmmm Sandman 7. Sta najvise volite:fiziku, matematiku ili informatiku? (ipak smo mi mg, lol...) Informatiku 8. Sta mislite o folk muzici? Potrosacka roba 9. Da li vam se svidja zivot na planeti Zemlji? Sta je za vas smisao zivota? Za drugi ne znam.. Sta ce ti smisao ako se dobro provodis 10. Da li verujete u: Boga; sudbinu? Jep, ne sudbinu.. 11. Sta mislite kako je nastao svemir i sve u njemu? Voodoo magijom 12. Na koju nogu ustajete? Srednju 13. Da li ste sujeverni? Jako retko 14. Da li imate neke poroke? Koje? : Neki kazu da sam ovisnik od kafe i alkohola, kockar, tracara i opsesivni *****tor.. Ja im ne verujem 15. Da li vise volite pse ili macke? Pse.. Macke su za usedelice 16. Koliko loptica za golf je potrebno da se napuni trola? Seckanih ili slaganih? 17. Omiljeni film... uhhhh... Paklena pomorandza mi je prva pala na pamet.. Verovatno mi nije omiljeni al jbg 18. Koju vrstu muzike slusate? Omiljena pesma... Jazz, Hip-Hop, Rege, DnB, Funk, Rock, Blues . . . John Coltrane - Equinox 19. Da li imate neki hobi? Koji? usmrkavanje kafe 20. Sta mislite, da li ce biti 3. svetskog rata u narednih 100 god? Koliko se *****o i bukvalno i u mozak poprilicno je izvesno.. Al nece vaaaljda 21. Da li ste optimista ili pesimista? Optimista i bez pokrica 22. Ko je gluplji plavusa ili policajac? Policajac, jer je to njegov izbor 23. Da li biste pre voleli da budete bogati ili slavni(ali ne bogati...tipa ko Van Gogh, lol)? Cek. Znaci slavan POSLE smrti? Tesko da je neko slavan a da nije bogat (osim ako on to sam ne zeli).. Slava danas donosi pare, al ja se ne bih time bavio svejedno.. Bolje bogat 24. Sta je starije kokoska ili jaje? levo jaje 25. Da li je zebra crna sa belim prugama ili bela sa crnim prugama? zavisi od modnih trendova 26. Da nadjete novcanik na ulici da li biste ga vratili vlasniku ili uzeli novac? Vratio vlasniku, jos ako je vlasnicaaaa 27. Da li volite da citate? Omiljena knjiga... Da.. Prvo mi je palo na pamet "Dervis i smrt" 28. Da li ste osvetoljubivi? Hmmm.. Zavisi za sta, al uglavnom na kratko. Ne volim da pamtim sranja 29. Najbolji profesor u mg-u je... Tanovic 30. Najsmorniji prof u mg-u je... BABA 31. Vas moto (ako ga imate...mislim moto )... ne volim moto-e 32. Sta mislite o Matematickoj gimnaziji?? Lepo su je nadgradili 33. Kojih su 5 najdragocenijih stvari u vasem zivotu? Trenutno Kafetin kold, Fervex, C vitamin od 1000, caj od nane i kafa 34. Da li ste: hedonista; egoista? Hedonista u jako velikoj meri, egoista dosta manje 35. Nesto za kraj.... gnbshdgaks (e ovo je BAS nesto) This post has been edited by little-kathy: Oct 14 2009, 05:58 PM -------------------- |