Anime, Gleda li neko? :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Anime, Gleda li neko? :)
c1k4_ml3kc3 |
Apr 2 2008, 01:55 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Ukratko, Anime su najsupercool.
Pisacu jos. Koji vam je omiljeni anime? Dragon Ball, DBZ, DBGT? Naruto? Pikachu ? haha Pishite -------------------- |
Nemo |
Jul 17 2010, 02:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-June 10 Member No.: 1.250 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Iva @ Jul 17 2010, 11:41 AM) Zašto bi to bilo opterećenje? Ja imam utisak da si došao ovde da se kurčiš time što gotiviš nešto što je ipak "alternativno", ali nisi ni sam baš sasvim upućen u to. Možda si nedavno tek počeo da se aktivnije interesuješ za anime, pa se ponašaš kao oni mali metalci koji prvi put u 1. razredu čuju od velikih metalaca za Iron Maiden, a onda traže još manje (mlađe, novije) metalce da njih podučavaju i prave se pametni. I, naravno, kad dođe neki matoriji tip, koji i dalje sluša metal (ali oblači zelene majice i plave pantalone a ne 300 lanaca i majicu sa što krvavijom slikom), i uzme da podjebava one male jer su smešni pozerčići, oni uopšte ne budu svesni toga, nego samo slepo brane svoj voljeni metal, bez da uopšte uviđaju da nema ama baš ikakve potrebe da išta* brane, jer niko nije metal niti napao.. *Dobro, svoje dostojanstvo da, ali prvi korak bi ovde bio prestati praviti budalu od sebe... Tako da je to skroz druga priča. Opterecenje zato sto je kao je kao droga, krenes malo da citas, svidi ti se i ne mozes da prestanes dok ne stignes do poslednjeg chaptera. I onda krece smaranje da svake nedelje sa nestrpljnjem cekas da novi izadje. Naravno da nisam sasvim upucen u to. Na to gledam kao animaciju mojih omiljenih mangi. Da li ja "branim" anime? Pa, ne bas. Samo se potrefilo vreme kada sam bio smoren i kada je neko postavio nezreo komentar i tako je konverzacija pocela, znas ljudi se upoznaju i tako to Nema potrebe da se ti brines za to This post has been edited by Nemo: Jul 17 2010, 02:52 PM |