Skolovanje Van Zemlje, u k***c sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Skolovanje Van Zemlje, u k***c sve
Kipar |
May 8 2007, 03:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
Do bre dan sam bi zeshci protivnik ovoga. Ali shta da se radi. Kada su u vladi kreteni i idioti a na celu najveci od svih. Zao mi je shto nisam otishao ranije. Ko od vas planira da upisuje skole? Dajte mi neke linkove za univerzitete u evropi , privatne i drzavne ja sam odlucio da palim preko grane. Samo hocu da je predavanje na engleskom.
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
May 8 2007, 09:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
jesam i samo jedan koledz odgovara na prvi pogled , ostali su van EU ili su neshto tipa umetnost... GB nisam gledao. Ne mogu da odlucim u pola sata. Ali Bugarska nije losha. Imam familiju u pirotu , tako da cu bar sa delom porodice relativno cesto da se vidjam , mogu vishe puta godishnje do bga... ali tog univerziteta nema na spisku , bedak , ako imash link , ili bilo ko drugi ja bih zamolio , i zahvalio
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Grashak |
May 8 2007, 09:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Kipar @ May 8 2007, 09:38 PM) jesam i samo jedan koledz odgovara na prvi pogled , ostali su van EU ili su neshto tipa umetnost... GB nisam gledao. Ne mogu da odlucim u pola sata. Ali Bugarska nije losha. Imam familiju u pirotu , tako da cu bar sa delom porodice relativno cesto da se vidjam , mogu vishe puta godishnje do bga... ali tog univerziteta nema na spisku , bedak , ako imash link , ili bilo ko drugi ja bih zamolio , i zahvalio hehe, vidi sta si propustio Postovani studenti, zelimo da vas obavestimo da ce se veceras (20:30h) u prostorijama Medjunarodnog akademskog centra odrzati prezentacija na temu "Americki univerzitet u Bugarskoj - prilika bez premca". Predavanje ce voditi gospodja Maria Boshnakova, savetnik Americkog univerziteta u Bugarskoj za prijem studenata. Na prezentaciji ce biti reci o istoriji univerziteta, kadrovima, zivotu studenata, izboru predmeta, sportskim aktivnostima na fakultetu, mogucnosti stipendiranja i dr. Zelimo da vas podsetimo da je i za narednu godinu otvorena OSI stipendija za po jednog studenta iz Srbije i iz Crne Gore, koja pokriva gotovo sve troskove studiranja. Pored toga studentima su dostupni i drugi vidovi finansijske pomoci i razne olaksice. Trenutno na AUBG studira 15 studenata iz Srbije i Crne Gore, a nadamo se da ce ih biti i vise. Srdacan pozdrav, IAC Staff International Academic Center Majke Jevrosime 18 *** Belgrade, Serbia & Montenegro 011/3345 227 **** www.iacbg.org idi na http://www.iacbg.org/board/index.php?showforum=21 ako oces da pitas pitanja nase ljude u vezi tog koledza.. a njihov sajt je www.aubg.bg -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Kipar |
May 8 2007, 09:50 PM
|
QUOTE(Grashak @ May 8 2007, 09:45 PM) hehe, vidi sta si propustio Postovani studenti, zelimo da vas obavestimo da ce se veceras (20:30h) u prostorijama Medjunarodnog akademskog centra odrzati prezentacija na temu "Americki univerzitet u Bugarskoj - prilika bez premca". Predavanje ce voditi gospodja Maria Boshnakova, savetnik Americkog univerziteta u Bugarskoj za prijem studenata. Na prezentaciji ce biti reci o istoriji univerziteta, kadrovima, zivotu studenata, izboru predmeta, sportskim aktivnostima na fakultetu, mogucnosti stipendiranja i dr. Zelimo da vas podsetimo da je i za narednu godinu otvorena OSI stipendija za po jednog studenta iz Srbije i iz Crne Gore, koja pokriva gotovo sve troskove studiranja. Pored toga studentima su dostupni i drugi vidovi finansijske pomoci i razne olaksice. Trenutno na AUBG studira 15 studenata iz Srbije i Crne Gore, a nadamo se da ce ih biti i vise. Srdacan pozdrav, IAC Staff International Academic Center Majke Jevrosime 18 *** Belgrade, Serbia & Montenegro 011/3345 227 **** www.iacbg.org idi na http://www.iacbg.org/board/index.php?showforum=21 ako oces da pitas pitanja nase ljude u vezi tog koledza.. a njihov sajt je www.aubg.bg hvala , to sam trazio -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Grashak |
May 8 2007, 09:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Kipar @ May 8 2007, 09:50 PM) cek cek.. zasto ja tebi uopste pomazem?? kad sam kucka sa strijom na nozi koju treba poslati u to svoju kaliforniju :/ -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Kipar |
May 8 2007, 10:00 PM
|
QUOTE(Grashak @ May 8 2007, 09:53 PM) cek cek.. zasto ja tebi uopste pomazem?? kad sam kucka sa strijom na nozi koju treba poslati u to svoju kaliforniju :/ xa xa xa , ipak ti je stalo , ne bi pominjala da si onako hladna kao u skoli , ja stojim iza svega shto sam napisao shta da radim... -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Grashak |
May 8 2007, 10:05 PM
|
QUOTE(Kipar @ May 8 2007, 10:00 PM) xa xa xa , ipak ti je stalo , ne bi pominjala da si onako hladna kao u skoli , ja stojim iza svega shto sam napisao shta da radim... lol, nije mi stalo.. samo sam smesna sama sebi... ti me kao vredjas a ja ti pomazem... u toj "pesmi" nema nista sto bi me povredilo, nalazim je vise za smesnu nego nesto drugo... u potpunosti te razumem, tesko je kad si pubertetlija -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Kipar |
May 8 2007, 10:08 PM
|
QUOTE(Grashak @ May 8 2007, 10:05 PM) lol, nije mi stalo.. samo sam smesna sama sebi... ti me kao vredjas a ja ti pomazem... u toj "pesmi" nema nista sto bi me povredilo, nalazim je vise za smesnu nego nesto drugo... u potpunosti te razumem, tesko je kad si pubertetlija e stasja , stasja ja nisam rekao da si ti povredjena , nego da ti je stalo. Da si povredjena si sama napisala -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Grashak |
May 8 2007, 10:13 PM
|
QUOTE(Kipar @ May 8 2007, 10:08 PM) e stasja , stasja ja nisam rekao da si ti povredjena , nego da ti je stalo. Da si povredjena si sama napisala procitaj malo bolje napisala sam da se ne osecam povredjeno... e pavle, pavle, a ti si to napisao da bih se ja osetila super.. ja govorim o tvojim namerama ne o mojim osecanjima.. moje osecanje je da je pesma kul, jer je nalazim za smesnu... tvoja zelja je doduse bila da mene povredis (ako mi je stalo naravno da ces me uvrediti) .. totalno postujem, desava se to kad imas 17 godina.. bolje sa 17 nego sa 27. -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Kipar |
May 8 2007, 10:34 PM
|
QUOTE(Grashak @ May 8 2007, 10:13 PM) procitaj malo bolje napisala sam da se ne osecam povredjeno... e pavle, pavle, a ti si to napisao da bih se ja osetila super.. ja govorim o tvojim namerama ne o mojim osecanjima.. moje osecanje je da je pesma kul, jer je nalazim za smesnu... tvoja zelja je doduse bila da mene povredis (ako mi je stalo naravno da ces me uvrediti) .. totalno postujem, desava se to kad imas 17 godina.. bolje sa 17 nego sa 27. eeee bash si bukvalista , hteo sam da kazem ovo , pitanje da li si ti povredjena , si ti pokrenula ja nisam rekao. Tu pesmicu sam pisao na brzinu , i nije neshto iskreno. A moja namera... Da li si u pravu? -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|