Prozivanje, e u ku*ac sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prozivanje, e u ku*ac sve
Kipar |
May 11 2007, 05:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ovde mozete da nastavite sa prcama koje su zakljucane gore... inace nemam reci kakvi su glupi razlozi doveli do zakljcavanja. Na kraju se mora priznati da neko zivi u zabludi , neko se plashi promene , neko se plashi stvarnosti , neko bezi od problema a drugi su pak degeni ( citaj: njih dvoje... )
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
May 11 2007, 06:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
FFS, a zasto bi mi koji nismo ukljuceni u vasu raspravu (vas troje) trebalo da pomislimo da su degeni oni, a ne ti?! Svasta... Kako je glupo prozivati tako ljude. Ovaj forum ne sluzi tome. A razlozi za zakljucavanje nisu bili glupi, bili su skladni sa pravilnikom foruma (cini mi se da sam to nekad videla i na ovom forumu). Elem, sta bi ti jos rekao?!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
the_night_baby |
May 11 2007, 09:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-April 07 Member No.: 498 |
QUOTE quote=maxydelanoche,May 11 2007, 06:11 PM] FFS, a zasto bi mi koji nismo ukljuceni u vasu raspravu (vas troje) trebalo da pomislimo da su degeni oni, a ne ti?! Svasta... Kako je glupo prozivati tako ljude. Ovaj forum ne sluzi tome. A razlozi za zakljucavanje nisu bili glupi, bili su skladni sa pravilnikom foruma (cini mi se da sam to nekad videla i na ovom forumu). Elem, sta bi ti jos rekao?! NEma on sta da kaze jer on hoce samo da proziva ljude...A ti Kipre si idiot najgori. Pogledaj prvo sebe pa onda nekog vredjaj...Sta ti mislis da si iznad svih da te svi vole i da svi trce za tobom...Spusti se malo na zemlju, ne zivi u oblacima. A u grdnoj si zabludi ako mislis da si najlepsi,najpametniji i najintaligentniji...Mozes svasta da mi kazes boli me uvo...Ja samo govorim svoje misljenje..Odakle tebi bre pravo da prozivas nekog koga ni ne znas..Sta ti mislis da si? Ajde prosvetli nas.. Bre vecini ljudi ovde ukljucujuci i mene mozes da pljunes pod prozor posto si niko i nista u Mg-u..Ti mozda mislis da jesi ali si se malo zayebao po tom pitanju. Niko te ne podnosi..Svi ti se smeju.. Zato iskuliraj malo sa prozivkama..A to sto ti nista pametno nisi imao da kazes na onoj temi odmah si krenuo sa prozivanjem. Lepo Maxy kaze da je sa razlogom zakljucana. A ti ako ne znas kako da se ponasas na forumu i koja su pravila onda idi..Nikom ne trebas. Posto ocigledno da se nisi naucio ponasanju u zadnjih 17 godina pa mislis da si faca ako prozivas.. A da bog da te banovali i nikad se vise ne vratio. This post has been edited by the_night_baby: May 11 2007, 09:51 PM |
Kipar |
May 12 2007, 08:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(the_night_baby @ May 11 2007, 09:50 PM) NEma on sta da kaze jer on hoce samo da proziva ljude...A ti Kipre si idiot najgori. Pogledaj prvo sebe pa onda nekog vredjaj...Sta ti mislis da si iznad svih da te svi vole i da svi trce za tobom...Spusti se malo na zemlju, ne zivi u oblacima. A u grdnoj si zabludi ako mislis da si najlepsi,najpametniji i najintaligentniji...Mozes svasta da mi kazes boli me uvo...Ja samo govorim svoje misljenje..Odakle tebi bre pravo da prozivas nekog koga ni ne znas..Sta ti mislis da si? Ajde prosvetli nas.. Bre vecini ljudi ovde ukljucujuci i mene mozes da pljunes pod prozor posto si niko i nista u Mg-u..Ti mozda mislis da jesi ali si se malo zayebao po tom pitanju. Niko te ne podnosi..Svi ti se smeju.. Zato iskuliraj malo sa prozivkama..A to sto ti nista pametno nisi imao da kazes na onoj temi odmah si krenuo sa prozivanjem. Lepo Maxy kaze da je sa razlogom zakljucana. A ti ako ne znas kako da se ponasas na forumu i koja su pravila onda idi..Nikom ne trebas. Posto ocigledno da se nisi naucio ponasanju u zadnjih 17 godina pa mislis da si faca ako prozivas.. A da bog da te banovali i nikad se vise ne vratio. kao prvo ko si pa ti sada? Da krenemo od najbitnijeg da iskuliram necu. Kazesh pogledaj prvo sebe , evo gledam sebe , zadovoljan sam sobom kakav sam , srecan sam za sada imam skoro sve u zivotu. Bash me zanima ko si. Da vidim koliko me dobro poznajesh pa kazesh da sam idiJot. To mozesh odmah da zaboravish. Koga sam ja toliko isprozivao. Tijanu? Koja je meni pre 6 meseci pretila pmovima i propisno izvredjala. Jesam jer je zasluzila. Nisam ja u oblacima nego ona. Procitaj loma shta je ona pisala. Sve u svemu prva je pocela. Najlepshi , najpametniji , najinteligentniji. NE NE NE. To si ti sama rekla. Ja ovo nisam rekao. Ako si me cula nekada u skoli da govorim za sbe u tom smislu to je bilo zajebavanje. Alio pametniji i inteligentniji od vecine , e to je druga stvar. niko i nishta u MGu. A ko je neko i neshto u mgu i po cemu je cuven? Biti neshto u mgu je totalno nebitnoo. Izvinikod mene u smeni svi znaju Stefana Tasica. On je cuven. Da li je on neko i neshto to je druga prica. tema je bez razloga zakljucana , a ti ako ti se ne svidja mojne da blejish sa nama. Nikim ljudima je sasvim zabavno. Meni jeste kada vidim da ima gomila budala volim da ih zajebavam. brate mene da banuju? Rekao sam administratoru , reci cu i tebi. To ti dodje kao autodestrulcija , nisam ja konstatovao ovo ali 2 najpopularnije teme sam ja otvorio i najvece rasprave su se vodile na njima , da me banuju pricalo bi se mozda malo o tome , mozda i ne bi , i posle bi forum zamro kao pre i imao bi po neko budjenje. ko me ne podnosi? ko mi se smeje? Mozda 1. i 2. razred koji me ne poznaju? Mozda neko ko je ostao uvredjen posle rasprave sa mnom? Evo ti treci razred pogledaj. Pocevshi od mog odeljenja. Mislim da me celo odeljenje gotivi kako tako kao shto ja vecinu odeljenja volim. Cak i sa Stasjom sa kojom sam redovno bio u nekim svadjama sam oke. Ja nju ne mrzim a ne verujem da ona mrzi mene.. Mozda greshim po pitanju odeljenja ali ja stvarno nisam video da je drugacije. U drugim odeljenjima me takodje koliko toliko cene da me svaki dan pozdrave i popricaju prijateljski, pocevshi od drushtva sa priprema , preko koste d , maje b , blagoja e , linca e ... Da me oni mrze ne bi davali pet para , ne kazem mi ta smo sjajni drugovi ali mrznju josh nisam video. Ako me ti mrzish *** , niko nije savrshen pa ni ti. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|