Tekstovi Pesama
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Tekstovi Pesama
Kipar |
Jun 5 2007, 09:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ajs nigrutin feat mirki , eufrat & rastaman krimi - Mi smo drogiranti
ajzakova strofa prodajem iz kuce televizor i tehnicku robu prodajem da kupim od dilera drogu da imam da shmrcem da mi bude mnogo lepo svaki dan se svadjam sa caletom i kevom ko ce kupi frizider? fali mi za mgra ako treba idem peshke po shemu do dgra patike mi odavno na izmaku snaga lepi mi se dop i prljava mi brada bushna mi je kada bojler sam izvaljo onda kada mi je zafalilo par evra za pajdo ja sam drogirant za mene nema spasa ubadam se iglom u venu ispod vrata overavam , povracam , upadam u krize da imam da se gudriram dajte mi devize ili bar tablete koje mogu da me smire imam hepatitis i bolujem od side u kosi zive vashke jato peruti i gnjide sampon sam menjao sa iskorishtene igle da imam da se ubadam u preostale zile kad budem prodo stan kupim ujda kile Refren: mi smo drogiranti AUUUUUUUU mi smo drogiranti AUUUUUUUU mi smo drogiranti AUUUUUUUU AUUUUUUUU AUUUUUUUU e ovako kontraverzna pesma nema shta , kada se gleda cela nema neki znacaj ali ova strofa , za razliku od ostalih je sprdnja i pokazuje kako je jadno biti narkoman stoga ima neku poruku. A shto se ajzaka tice cini mi se da nije ovakav , da je stvarno (ovaj put) napravio pesmu koja ima poentu. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Pera Detlic |
Jun 5 2007, 10:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Da, zaista dubokoumna, poucna pesma, pravi svetionik za mlade narastaje na njihovom putu ka sreci i zivotnom blagostanju. E sada sto se tice ekspertske analize poeme, mozemo zakljuciti da je junak jedan mlad covek, opsednut iglama, narkotickim sredstvima i belom tehnikom. Ocigledno mnogo voli zivot i sva ziva stvorenja, sto mozemo zakljuciti iz njegove kose. Vrlo je velikodusan, skroman, posten, castan, hrabar, mudar, perspektivan mlad covek, od koga u buducnosti moze da postane vrlo uspesan bizmismen.
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|