Odnosi, Muško-Ženski odnosi i opšta diskusija...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odnosi, Muško-Ženski odnosi i opšta diskusija...
c1k4_ml3kc3 |
Jul 9 2007, 12:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Šta mislite o Fenserima? Šta mislite o maminim i tatinim sinovima kojima roditelji kupuju kola? Šta mislite o debilima koji su kupili kompjuter samo da bi bili "in" (pošto skoro svako poseduje računar)...
Šta mislite o tome kada se devojke šminkaju i teže za 3kg više samo zbog šminke? Budite kako subjektivni tako i objektivni -------------------- |
mini morris |
Jul 24 2007, 04:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 From: BG Member No.: 581 Status: Učenik MGa Škola/Razred: mg IVb |
uuuuuuuuuuuh...
pa...da....divni ste...za svoje godiste... ***za maju 13 sta sad mi treba da ti trazimo broj od drugarice, il da se smejemo sto ti jos nisi naucila da hodas na stiklama... samim komentarom o tome pokazujes kolko je tebi to vazno , i kao seres nesto...aj malo neki komentar o ljudima a da nisu stikle i visina (sa ili bez njih...) ***za kralja sto je poco temu samo cu reci, stvarno si kralj...ako budem hteo jos nesto, zavrsicemo u temi-prozivke...a moze i maja isto, posto je i ona glupa inace, po cemu su metalci kao ne fenseri? isti qrac, samo svi nose crno, i svi kao jeeee, moja omiljena grupa vise vristi...isto ko i ovi sto slusaju narodnjake... realno, u zadnjih dosta godina, ne mogu nikako da kazem da slusam jedan kao pravac u muzici, posto nijedan nije kao pravac dovoljno dobar, nego moras da ivlacis od pincetom po pesmu il dve, i svuda uvek moze da se nadje ponesto dobro...to bar po meni znaci da imam neki ukus, kakav takav, i izbor, a ne ko neki "Jedini fenseri, koji mi ne smetaju, su oni koji imaju mozak i uglavnom slušaju techno ili house - svoji su." ?????? po cemu su kao oni svoji, a ovi ostali budale? o5 za istu osobu, koja se mozda pronasla, a mozda i nije jer je glupa- 1.Gomila devojaka u Beogradu jedva čeka da stavi oooogromne alke na svoje uši, da nosi najmodernije cipele na ogromne štikle, da kupuje najnovije parfemčiće i ostale zavrzlamice - meni je to jednostavno ogavno i zaista je ružno kada vidim tako neku osobu. ***zovu se mindjuse, devojke(i majkl dzekson) nose stikle, da, dobrodosao u stvarnost, i neki ljudi vole da lepo mirisu...ako ti uzivas u svom znoju, budi siguran da drugi ne uzivaju 2.neki od vas će reći da su to predrasude - pa jesu, ali opravdane su. Kada god bih poveo konverzaciju sa nekom osobom, koja se oblačila fancy, ili bih naišao na ogromnu količinu sarkazma ili bih naišao na vetar u njenoj/njegovoj glavi. ***aj, mozda ja ne razumem pojam fensi, al inace-obicno nema puno veze oblacenje sa inteligencijom-cak, ako je neko nesto uklopio, znaci da je pametniji od metalca koji obuce pocepane farmerke i bilo sta crno...prosto zato sto je potrosio sekund razmisljajuci o tome... 3.Naravno, tu je i gomila devojaka koje se ugledaju na pevaljke Grand Šou-a - što je samo po sebi i te kako debilno - kako može da ti uzor bude neka žena koja je dala 2.000 E za ugradu silikona, koja peva kao da će posle nastupa da zakolje pile? Jedno je osećati se dobro zbog sebe, a druge je osećati se dobro zato što misliš da nečemu pripadaš... ***ne ugradjuju samo one silikone, ,meni je to inace glupo, ali definitivno pokazuje da je doticni neko zaradio 2000E, sto i nije tako lose...(cerovatno i vise, cim je tolko puko na svoj izgled) 4.To su sve kompleksi... Kod devojaka počinju tada kada se prvi put dočepaju barbike ili nekih drugih lutkica - dobro, barbike nekako i MOGU da prođu ***a sa cim treba da se igraju? i ti si se valjda igrao sa dzi-aj-dzojcima i pistoljima, i mislis da ti to nije povuklo nikakve komplekse...sacekaj sociologiju, pa ces to malo bolje da ukapiras...svi imamo komplekse, zavisi samo koje, i od barbika i bez njih, dobices neke 5.Iz moje lične perspektive - nikada neću poštovati devojku koja ne ume da poštuje sebe i oslobodi se od uticaja spoljašnjeg sveta. ***a to ces da zakljucis po tome sta je obukla...e, frojde, nismo te prepoznali... ***kuzman za sminku ok, al ovo za moderno-ako neko ipak ima na sebi nesto sto jeste moderno-ne znaci da je to razlog sto je kupio-mozda mu se slucajno bas svidja...inace bi svi trebali da idemo u sljastecim suskavcima, il onim jos starijim sjajnim uskim zvoncarama... i naravno, clanak iz "buntovnickog i pametnog" casopisa uz koji ce vam biti super-HUPER!?? koji inace uopste nije fensi? hm... i tako...mozda biste trebali prosto da kazete da ne volite seljacine(ne sa sela, mislim na zargonsku upotrebu ove reci), muske i zenske, a ne fensere...koji se cesto poklapaju, al ovako je prosto bolje... -------------------- How many sabre fancers is needed to change a light bulb?
-None, sabre fencers are not afraid of dark! |
^_NiN0_^ |
Jul 25 2007, 07:44 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(mini morris @ Jul 24 2007, 05:50 PM) uuuuuuuuuuuh... pa...da....divni ste...za svoje godiste... ***za maju 13 sta sad mi treba da ti trazimo broj od drugarice, il da se smejemo sto ti jos nisi naucila da hodas na stiklama... samim komentarom o tome pokazujes kolko je tebi to vazno , i kao seres nesto...aj malo neki komentar o ljudima a da nisu stikle i visina (sa ili bez njih...) ***za kralja sto je poco temu samo cu reci, stvarno si kralj...ako budem hteo jos nesto, zavrsicemo u temi-prozivke...a moze i maja isto, posto je i ona glupa inace, po cemu su metalci kao ne fenseri? isti qrac, samo svi nose crno, i svi kao jeeee, moja omiljena grupa vise vristi...isto ko i ovi sto slusaju narodnjake... realno, u zadnjih dosta godina, ne mogu nikako da kazem da slusam jedan kao pravac u muzici, posto nijedan nije kao pravac dovoljno dobar, nego moras da ivlacis od pincetom po pesmu il dve, i svuda uvek moze da se nadje ponesto dobro...to bar po meni znaci da imam neki ukus, kakav takav, i izbor, a ne ko neki "Jedini fenseri, koji mi ne smetaju, su oni koji imaju mozak i uglavnom slušaju techno ili house - svoji su." ?????? po cemu su kao oni svoji, a ovi ostali budale? o5 za istu osobu, koja se mozda pronasla, a mozda i nije jer je glupa- 1.Gomila devojaka u Beogradu jedva čeka da stavi oooogromne alke na svoje uši, da nosi najmodernije cipele na ogromne štikle, da kupuje najnovije parfemčiće i ostale zavrzlamice - meni je to jednostavno ogavno i zaista je ružno kada vidim tako neku osobu. ***zovu se mindjuse, devojke(i majkl dzekson) nose stikle, da, dobrodosao u stvarnost, i neki ljudi vole da lepo mirisu...ako ti uzivas u svom znoju, budi siguran da drugi ne uzivaju 2.neki od vas će reći da su to predrasude - pa jesu, ali opravdane su. Kada god bih poveo konverzaciju sa nekom osobom, koja se oblačila fancy, ili bih naišao na ogromnu količinu sarkazma ili bih naišao na vetar u njenoj/njegovoj glavi. ***aj, mozda ja ne razumem pojam fensi, al inace-obicno nema puno veze oblacenje sa inteligencijom-cak, ako je neko nesto uklopio, znaci da je pametniji od metalca koji obuce pocepane farmerke i bilo sta crno...prosto zato sto je potrosio sekund razmisljajuci o tome... 3.Naravno, tu je i gomila devojaka koje se ugledaju na pevaljke Grand Šou-a - što je samo po sebi i te kako debilno - kako može da ti uzor bude neka žena koja je dala 2.000 E za ugradu silikona, koja peva kao da će posle nastupa da zakolje pile? Jedno je osećati se dobro zbog sebe, a druge je osećati se dobro zato što misliš da nečemu pripadaš... ***ne ugradjuju samo one silikone, ,meni je to inace glupo, ali definitivno pokazuje da je doticni neko zaradio 2000E, sto i nije tako lose...(cerovatno i vise, cim je tolko puko na svoj izgled) 4.To su sve kompleksi... Kod devojaka počinju tada kada se prvi put dočepaju barbike ili nekih drugih lutkica - dobro, barbike nekako i MOGU da prođu ***a sa cim treba da se igraju? i ti si se valjda igrao sa dzi-aj-dzojcima i pistoljima, i mislis da ti to nije povuklo nikakve komplekse...sacekaj sociologiju, pa ces to malo bolje da ukapiras...svi imamo komplekse, zavisi samo koje, i od barbika i bez njih, dobices neke 5.Iz moje lične perspektive - nikada neću poštovati devojku koja ne ume da poštuje sebe i oslobodi se od uticaja spoljašnjeg sveta. ***a to ces da zakljucis po tome sta je obukla...e, frojde, nismo te prepoznali... ***kuzman za sminku ok, al ovo za moderno-ako neko ipak ima na sebi nesto sto jeste moderno-ne znaci da je to razlog sto je kupio-mozda mu se slucajno bas svidja...inace bi svi trebali da idemo u sljastecim suskavcima, il onim jos starijim sjajnim uskim zvoncarama... i naravno, clanak iz "buntovnickog i pametnog" casopisa uz koji ce vam biti super-HUPER!?? koji inace uopste nije fensi? hm... i tako...mozda biste trebali prosto da kazete da ne volite seljacine(ne sa sela, mislim na zargonsku upotrebu ove reci), muske i zenske, a ne fensere...koji se cesto poklapaju, al ovako je prosto bolje... Slazem se sa tobom(u vecini), a ovo boldovano sam i ja napomenuo -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |