Naknadni Upis
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Naknadni Upis
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 5 2007, 10:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Cao. Jel' zna neko da li moze da se ubaci u MG naknadno ili da se prebaci iz obicne gimnazije?
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
tijana |
Aug 6 2007, 11:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Vi ali na svakoj temi morate da odete na off...I to totalni..Prvo posto sad nema mentorskog tako da mora dobro da uradi da bi mogla da se upise..A i to moze da se uradi samo treba da se ode do skole ili da se zove direktor i da se sa njim dogovori.Jedna osoba iz Mg-a koju ja znam se tako upisala. A drugo za koriscenje veza je glupo posto se sve na kraju sazna. I to sa takmicenjima iz fizike nije jedini primer..Ima ih i Mg-u ali necu da ih navodim. A to kad saznaju svi da si imao vezu propadne ti sve i posle mozes da se slikas.. Svi ce znati e to je ona osoba koja je koristila veze za to i to. Meni je to realno glupo. Mozda ako uradis nesto preko veze npr da dobijes neki posao i da dokazes da pripadas tu onda je ok. Ali ako se pokaze da nisi za to mesto..i sazna se da si imao vezu..onda si gotov
This post has been edited by tijana: Aug 6 2007, 11:49 PM -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Grashak |
Aug 22 2007, 11:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(tijana @ Aug 6 2007, 11:48 PM) A to kad saznaju svi da si imao vezu propadne ti sve i posle mozes da se slikas.. Svi ce znati e to je ona osoba koja je koristila veze za to i to. pa dobro ali to sve nije tako lose ako opravdas tu vezu koju si iskoristio... jer, ako pricamo o istoj osobi (u nasoj gen.), ta osoba ima bolje ocene nego 90% tvog odeljenja... zapravo 90% bilo kog odeljenja... QUOTE(sleeping beauty @ Aug 7 2007, 03:35 PM) 10 poena pa to je nista... meni se desavalo da mi priznaju po 30+ poena posle zqalbi... jer ne umeju da citaju racunaj i slicno... Na izbornom takmicenju za olimpijadu iz matematike pre 2 godine, onaj uzi krug takmicenja, Petra cini mi se Stojisavljevic, ako je neko zna, je bila poslednja kad su izasli rezultati... do kraja zalbi bila je prva i to tipa sa 20poena prednosti.. 50poena je dobila na zalbama! QUOTE(Kuzman @ Aug 8 2007, 01:08 PM) Da jeste on je dosao u trecem. Nisi shvatio poentu. On je verovatno polagao neki test, razredni da se vidi kakav je. Kako bi se proverilo kakav je neko ko nije polagao prijemni, a hoce da pocne od poceka da ide u mg? ne polazu se testovi vec na osnovu prikazane sposobnosti.. tipa bio si bas dobar na nekom takmicenju iz matisa/fizike/informatike.. gore pomenuta petra je isto tako upala u MG u trecem ili cetvrtom, jer je godinu pre prosla na olimp. iz matisa... QUOTE(sleeping beauty @ Aug 8 2007, 08:19 PM) slazem se da ima josh onih koji se zale, ali kako to da se ja vec tri godine zalim, a nisam dobila ni 5 poena sve ukupno. znas za zalbu je ponekad potrebna OSNOVA.. ne jednostavno ispisivanje na listic papira: "JA SE ZALIM"... sledeci put napisi na listic papira "Ja se zalim sto sam glupa", mozda ti bar daju neko9liko poena za iskrenost! QUOTE(sleeping beauty @ Aug 8 2007, 08:19 PM) sto se toga ticem, ti mozda nemas, al ja imam. ne mislim da namesta takmicenja, daleko od toga, al mislim da je nadobudna i umisljena. i nema postovanja prema drugim ljudima, vec samo prema nekim "odabranim". i nista je ne moze u vezi toga opravdati, zena jednostavno nije pedagog i ne bi joj trebalo biti dozvoljeno da radi sa decom NAtasu CAlukovic napadajte koliko ocete, al NAtasu KAdelburg ne dirajte.. Jer jedino sto njih dve dele zajednicko je ime. -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|