Koliko Ste Glupi? :), test za svakog
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koliko Ste Glupi? :), test za svakog
FootyStOrM |
Aug 14 2007, 03:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
maznuto sa pDB foruma
Strucnjaci su pronasli da u ljudskom mozgu postoji defekt i nazvali su ga ljudski BUG! Ovi testovi su genijalni, napravi ih bez upotrebe olovke i papira, nema potrebe da se zapisuje ista, samo prati instrukcije koje slede. 1. TEST Za slijedeci zadatak NIKAKO se nesme upotrebljavati kalkulator ili papir i olovka: Imas 1000, dodaj 40. Dodaj jos 1000. Dodaj 30 i opet 1000 Dodaj 20. Dodaj jos 1000 i onda jos 10. Koji je zbir? Odgovor sledi: Tvoj rezultat je 5000? Tacan odgovor je : 4100!!!!!!!!!! Ako ne verujes ponovi zbrajanje pomocu kalkulatora. Dogada se radi toga sto ljudski mozak u jednom trenutku sabiranja pomesa decimale, tj. pretvara ih u "jednu nulu vise". 2. TEST Brzo i neverojatno: Saberi koliko ima "F" u sledecoj recenici, a bez da upotri****s mis kao pomoc. FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF-IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS Jesi ? Koliko ih ima? 3??? ili 4??? pogresno!! Ima ih 6!!! Vrati se gore i procitaj jos jednom ! Objasnjenje je sledece: ljudski mozak ne percipira rec "OF". sta nije ludo? Onaj koji je zbrojio 6 slova F je genijalac, te ako si ih mozda prebrojao 4 - to je super a ako 5 onda ti je inteligencija super! Ali 6! To gotovo niko. 3. TEST Sigurno ste se vec pitali: jesam li ja razlicit? Ili svi mislimo na isti nacin ? Napravi ovaj test i naci ces odgovor: Prati instrukcije i odgovaraj na pitanje, jedno po jedno, naravno NA PAMET i sto brze: Koliko je 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 Da, racunanje na pamet i nije tako lako ali sada dolazi najbolji deo: 123+5 Brzo, misli na jedan alat i na jednu boju! Mislis Mislis Jos malo Pomislio si na crveni cekic, je l' da? sta, nije istina? Ako nisi, onda si u 2% populacije koja je pomislila na nesto drugo 98% populacije pomisli na crveni cekiµ kada resava ovaj zadatak ja: 1. ovo je bilo lako 2. pet komada (preskocio scientific) 3. ne znam kako ali sam pomislio na je*eni crveni cekic!!! ispade da sam natprosechan -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
Grashak |
Aug 21 2007, 12:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
e bash je koliko ste glupi... znaci moras biti ekstremno glup da bi ovo sve s*****.. al dobro .... 4100/5/zelena pinceta (ne pitaj te me otkud zelena pinceta)
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Pera Detlic |
Aug 21 2007, 07:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Grashak @ Aug 21 2007, 12:15 AM) znaci moras biti ekstremno glup da bi ovo sve s***** 4100/5/zelena pinceta (ne pitaj te me otkud zelena pinceta) Tacno je 6 -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Grashak |
Aug 22 2007, 03:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Pera Detlic @ Aug 21 2007, 07:48 PM) no shit sherlock hej, niko nije savrsen... sem mene subotom... nazalost juce je bio utorak :/ -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
djorjan |
Aug 26 2007, 04:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-June 06 Member No.: 66 Ime i prezime: Djordje Jankovic |
Ja pomislio na zeleni čekić, mora biti da nisam normalan pošto nikome drugome zelena boja nije pala na pamet
|