Sila Iz 21. Bloka, Sve vezano za 21. blok, OS Jovan Ducic..
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sila Iz 21. Bloka, Sve vezano za 21. blok, OS Jovan Ducic..
RZA |
Sep 16 2007, 05:58 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
videla sam danas doshicku u bloku.
posle, 100 godina.. zena se nije promenila.. pih.. -------------------- cold
|
NeverMore21 |
Sep 17 2007, 08:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Spužva @ Sep 16 2007, 11:42 PM) ja fala bogu nisam dozivela da gledam miru markovic. al sam cula raazne stvarcice.. tipa da dize noge usred casaa, il skida cipele. dobro klasika, naocare uvo/nos/usta. eh trebalo bi otovriti topic 21. block i ondak.. Dobro je da nisi , ne znash shta si propustila ! SAd cu da otvorim topic! U sta da ga stavi ? QUOTE(Grashak @ Sep 16 2007, 11:58 PM) jaoooooo a sta smo radili novoj engleskinji...ona malda palva ako je znas.....jaoooooo... jadna, kazu da je ona postala jedna od najstroziji profesora tamo posle nas fizicar pedofil? nadam se da ne mislis na naseg fizicara...... inace ... posto on je predavao nvm i meni )) a covek je zakon... u zivotu boljeg profesora fizike nisam imala (mada... nije ni cudo uzimajuci u obzir ko predaj mom odeljenju ) Jao, meni je zao engleskinje , htela je da da otkaz kad smo je rasplakali zbog neceg, ne secam se tacno cega! E onda je na scenu stupila nasha razredna i podelila 7-8 ukora...donekle je smirila situaciju! Jao breee, Toma je lik, video sam ga pre neki dan u desetoj ! Stasja, zaboravio sam da ti kazem danas, rekao je da te pozdravim ako te vidim! Jeste extra profesor, ali kad se setim sta sam sve od zbirki "morao" da nosim kad smo imali dodatnu ( Ognjanoviceva zbirka, pa neka ukrajinska, pa 1M, pa 2-3 sa fakulteta.. ...torba mi je bila teska ko da nosim opremu za tenk )! Eh secam se svog prvog republickog u Paracinu, to je bilo takmicenje breee ! Strepish zbog rezultata ceo dan, i na kraju shvatish da si proshao na savezno! QUOTE(Spužva @ Sep 17 2007, 12:17 AM) a za fiziku: neeeeee diraj mi andju. andja je bila najveca carica posle biologicarke (vesne, ne copave) i engleskinje (bombice).. eh.. to je bilo pre one citave frke sa pedofilijom u skoli.. pa je ona postala kvazi direktor, a ondak je dosao novi profesor mom bivsem odeljenju. ne. nije toma, toma je gay ne pedofil inace ovaj lik prozove devojku i kaze joj da pise nesto, i opusteno bulji u bulju. (again, to mi je pricano) Ma to sto je bilo na vestima nije tacno, napravili su tako da izgleda ko dogadjaj decenije! Kad sam video Shilju na vestima, u odelu, sa kravatom, pocepao sam se k'o lud ! Nisu trebali da smene direktorku, onaj Vuksanovic je kreten, dabogda radio ko tetkica u shkoli narednih 20 godina! Toma nije gej bre, jesi normalna ! Josh se secam kako je "muvao" Andrijaninu nastavnicu, na republickom u sedmom ! A taj novi nastavnik je lik, ako mislimo na istog (nizak, nosi naocare)! U osmom na republickom, mene i druga je vodio u kafic, ostali smo do 1 ujutru, plus me je pustio da budem kod druga, a on da ostane u hotelu! Ma lik je nevidjeni ! QUOTE(Valkyrie @ Sep 17 2007, 12:34 AM) I Došićkini zahtevi za "DOZVOLJAVATE li da prisustvujem času" i fazoni Sloba Milošević je Bog ali su ga neki zli ljudi zajebali. Hahahahahaha, prvi cas kod nje, dva druga i ja zakasnili na chas i nije htela da nas pusti dok je nismo pravilno zamolili ! QUOTE(Spužva @ Sep 17 2007, 12:35 AM) Nas iz Ducica 300 miliona ! QUOTE(Grashak @ Sep 17 2007, 08:31 PM) Eh nije swako za Ducic ! -------------------- |