Rihanna U Beogradu, 24. novembar
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Rihanna U Beogradu, 24. novembar
pyost |
Nov 4 2007, 09:01 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Jedna od trenutno najpopularnijh svetskih pop zvezda, Rihana, nastupiće u Beogradu 24. novembra u Beogradsko Areni, porvđeno je za Kontra Magazin iz kompanije Sky Music koja organizuje ovaj koncert. Ulaznice za koncert naćiće se u prodaji sledeće nedelje i iznosiće 1600 dinara za parter, 2200 i 2800 dinara za tribine, 4000 dinara VIP karte, i 7800 dinara lože.
http://www.kontra.org.yu/m-cms/content/view/3532/76/ -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Puzzler |
Nov 25 2007, 08:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Eh, ovako...
Kao prvo, koncert je bio sjajan! Kao drugo, osecam da ne bi bilo u redu, a da ne napisem celu pricu. Ljuba, njegova drugarica Iva i ja smo cekali u redu od sest sati, i to je OK... Samo da nije bilo toliko ljudi koji su pokusali istovremeno da udju Negde oko pola osam, kad su prosle tonske probe, pocela je guzva, a mi smo se, uz malo srece i pameti, nekako provukli medju prvima (a prethodno smo bili na samom kraju ), i kada smo usli, bili smo negde u prvim redovima!!! Sve u svemu, to je bilo cool, na manje od pet metara od bine... Stajali smo na onom uzvisenju kod sedista, dok se Arena polako punila. Negde oko pola devet, kad je koncert trebao da pocne, nastupio je DJ Kaya (ko god..), a onda je pocelo... Problemi naravno... Naime, Arena je bukvalno bila prepunjena, pa su, u slicnom maniru kao na 50 Centu, poceli da pomeraju publiku nazad. Mi koji smo stajali na tim uzvisenjima do sedista bili smo ti koji su prvi pomereni, i to na tribine!!! Kao da smo platili duplo skuplju kartu od parterske! Ali problem je bio sto su te tribine bile sa LEVE STRANE BINE, pa smo bukvalno sve videli onako iskosa, a i nismo bas najbolje culi... Da je tu bio kraj mukama, sve bi bilo u redu.. Ali onda su opet procenili da nije bezbedno, sto je dovelo do izjave "Treba da ispraznimo trecinu partera". Sta mislite, kako je publika reagovala? Sve u svemu, posle mnogo galame, mucenja publike, i tako toga, koncert je konacno mogao pocne. Bilo je pola jedanaest, tj. dva sata kasnjenja! Ali vredelo je. Rihanna je izasla na binu, i vreme je stalo... Lepsa nego u bilo kom spotu ili na bilo kojoj slici, pocela je da peva, i to je zvucalo mnogo bolje nego sto sam ocekivao, scenografija je bila sjajna, ali ipak je ona bila zvezda veceri. Setlista je bila nesto kraca nego u drugim gradovima (pogodite zasto), i izgledala je otprilike ovako: 01. Pon De Replay 02. Break it Off 03. Let Me 04. Rehab (moj favorit veceri) 05. Breaking Dishes * Costume Change 06. SOS 07. Good Girl Gone Bad 08.Hate that I love You 09. Unfaithful 10. Sell Me Candy * Costume Change 11. Don't Stop the Music 12. Shut Up and Drive * Costume Change * Speech 13. Umbrella Svaki nastup je bio energican, senzualan, i sto je najvaznije, moglo se u njemu sasvim lako uzivati. Rihanna je pokazala da je na visini zadatka... Steta sto je pevala SAMO SAT VREMENA! Ipak, to je do glupih organizatora, koji su u potrazi za lakom lovom prodali previse karata, pa je doslo do one guzve koju ranije opisah... Ali meni je bilo cool, i opet sam, uprkos uzasnoj glavobolji, uzivao, zezao se, pevao, vikao, i uzivao u trenu koji nestaje u vecnost. Hvala, Rihanna!!! -------------------- |