Zimovanje, Yay, raspust!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Zimovanje, Yay, raspust!
pyost |
Dec 2 2007, 01:37 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Jos samo 4 nedelje - a onda raspust! Gde planirate da idete na zimovanje? Ili, pak, ostajete u Beogradu (ili gde vec) i vezbate za takmicenja?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Jan 2 2008, 11:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Noddy @ Jan 2 2008, 03:46 AM) Errr... Ilija. Imam bar 3 screen shota koja tako prokleto dokazuju da ti nemas veze sa zivotom a kamoli da imas zivot. Veruj mi, bolje cuti i sakrij se negde. QUOTE(kiKa™ @ Jan 2 2008, 02:03 PM) Sa ovim moram da se slozim, preciznost je neophodna u nekim slucajevima. QUOTE(Noddy @ Jan 2 2008, 02:53 PM) Mara nema veze sa RL-om, tako ni sam RL room-om QUOTE(Iva @ Jan 2 2008, 03:20 PM) Ljubomorni smo kad nam je stalo do nečega.. stalo nam je do nečega kad volimo.. kad volimo treba nam RL room.. Voleti? Jel' to ima veze sa sarmom? Jer ako nema... OMG, stvarno sam gladna. QUOTE(pyost @ Jan 2 2008, 08:23 PM) Zasto cekati da se vratimo? Inace, na Zlatiboru je mnogo lepo (i hladno, ali to ide zajedno) - tu i tamo padne sneg, ali ga ima toliko da se nece u skorije vreme otopiti Eeeeee, sta radite tamo? Gde ste bese smesteni? Mrzi me da trazim po temi ^^ P.S. Hvala sto necu dobiti warn P.P.S. Google ftw! P.P.P.S. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Jan 3 2008, 01:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(maxydelanoche @ Jan 2 2008, 11:23 PM) Errr... Ilija. Imam bar 3 screen shota koja tako prokleto dokazuju da ti nemas veze sa zivotom a kamoli da imas zivot. Mozes svoje screen shotove da si nabijes u guzicu QUOTE(maxydelanoche @ Jan 2 2008, 11:23 PM) Sto jest jest -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Jan 3 2008, 04:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Noddy @ Jan 3 2008, 02:09 AM) Vidi vidi... Ovo je tacno tri minuta nakon sto sam te blokirala tj. nakon sto si shvatio da sam te zaista blokirala. Pa dobro, javi se kad te mama utesi, da mozemo razumno da razgovaramo Ne, cekaj, blokiran si, ne mozes da mi se javis. Awww, koja steta... This post has been edited by maxydelanoche: Jan 3 2008, 04:14 AM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |