Tekstovi, nekih pesama koje znate stavite
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Tekstovi, nekih pesama koje znate stavite
Kajl is a Jew |
Mar 22 2008, 03:01 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
Ajs Nigrutin - (Sve Same Barabe, 2004) - Kilo granja lesim
[Ajs Nigrutin] Pochinjem da trokiram, opet mozak puche Daj vamo te rizle i pojachaj bas da tuche Crne misli me muche, 15 dana sam kod kuce Imam karirane papuche Kupio josh juche, slusham Snup Doga takozvanog kuche Po rerni mi skachu pogachice vruce (Seven: Ne pominji pivo) Nisam pomenuo pivo Necu da pominjem pivo, u celom tekstu pivo (Seven: A vino, a vino?) Ni to brate necu Od zdrepcheve krvi sam peglirao u vrecu Celu noc, ceo dan, utonuo u san Mamuran se probudio, greshkom cirko vinobran Zato imam reshenje zvano Klod Van Dam Zan Prazan mi je stan, a bash sam odmoran Dobio sam platu, chiji najveci sam fan Zato imam kesha da varim ceo dan Refren: [Eufrat] (Seven) <Ajs Nigrutin> [Zato imam kesha da varim ceo dan] (Da varim ceo dan)[Da varim ceo dan] [Zato imam kesha da varim ceo dan] (Da varim ceo dan)[Da varim ceo dan] <Sad ukrshtene rechi ne mogu da reshim> (Ne pitaj me nishta, kilo granja leshim) <Rolam buksnu shita, pa se pitam da li greshim> (Ne pitaj me nishta, kilo granja leshim) [Seven] Ne mogu da vidim, spurnjah keta pola I sada kad se setim kako vozim kola Jesi upao u koshtac s tekstovima pravim 'frate, brate, dodaj buksne, necu da te davim Dok chitam High Times u smokin' nigga stilu Vozim kadilak, lochem sombrero tekilu Ne, ne mogu da verujem da sam se uduv'o Vidim oblak dima izlazi na uvo Ispadoh iz takta, ja dolazim iz shahta Umesto hromagija, savili smo plakta Bela rizla nije cela, zato nove kupuj Pushim shita buksnu, radujem se, kuku A onda ispred mene pojavi se pub Rekoh mu da nemam, reko, rekoh mu da nemam LIRICHKI ZUUUB! [Eufrat] Doshao sam kuci uplakan sav Jer nisam im'o kesha da varim ceo dan Uzeo sam pare, shto gurno sam u shtek Chuvao sam ih za neki dobar krek Zavija dek, jer to mi je shtek I od celog tog tripa meni brzo posta muka Jer pojeo sam danas ja bez pljeskavice luka Trchim prema cilju i zili mi ruka Dobicu infarkt jer mi pumpa chuka Uzeo sam dzoint i pocheo da puhtam Prodao sam danas nekih memorija ram I zato imam kesha da varim ceo dan Refren http://www.youtube.com/watch?v=bwStzmj-XBs -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
Iva |
Mar 23 2008, 11:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Kuzmaneeeeeeeeeeeeeee
Ipak se nadam da si mislio na MENE, a ne na onog... tamo? Anyway, ak' baš želite text, masterwork of poetics: The Ghost Song (The Doors) Awake. Shake dreams from your hair my pretty child, my sweet one. Choose the day and choose the sign of your day the day's divinity First thing you see. A vast radiant beach and cooled jeweled moon Couples naked race down by it's quiet side And we laugh like soft, mad children Smug in the wooly cotton brains of infancy The music and voices are all around us. Choose they croon the Ancient Ones the time has come again choose now, they croon beneath the moon beside an ancient lake Enter again the sweet forest Enter the hot dream Come with us everything is broken up and dances. Indians scattered, On dawn's highway bleeding Ghosts crowd the young child’s, Fragile eggshell mind We have assembled inside, This ancient and insane theater To propagate our lust for life, And flee the swarming wisdom of the streets. The barns have stormed The windows kept, And only one of all the rest To dance and save us From the divine mockery of words, Music inflames temperament. Ooh great creator of being Grant us one more hour, To perform our art And perfect our lives. We need great golden copulations, When the true kings murderers Are allowed to roam free, A thousand magicians arise in the land Where are the feast we are promised? One more thing Thank you oh lord For the white blind light Thank you oh lord For the white blind light A city rises from the sea I had a splitting headache From which the future's made -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|