Provlachenje Kroz Muziku, (satanizam)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Provlachenje Kroz Muziku, (satanizam)
Devojka sa mesecom u očima |
May 1 2008, 12:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Ovaj topic otvaram da zastrasim sve me(n)talce Da li znate da se kroz vecinu metal(nih) pesama provlace satanski motivi i da su gotovo ocigledni? Da li ste u fazonu "ja volim tu muziku" i bla bla truc? Znate li koliko destruktivno i sama muzika moze uticati na vas? Znate li kakve rituale izvode uz black metal? And so on, and so on Mozda sam se dotakla ovih tema u nekim ranijim topicima, ali sam zelela da vidim koliko su pametni ljudi (ili deca) zaista pametni! -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Devojka sa mesecom u očima |
May 1 2008, 11:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Pod 1: Ako slushash metal nisi satanista
Pod 2: Metal slushaju svi satanisti Pod 3: Ne krivim dotichnu gospodjicu za sve, ali ima stvari koje si potpuno unishtila. Nisam bila ista osoba. I da, MRZIM DOORSE!!!!! Eto bash mi je bljak kad ih chujem Pod 4: Mrzim metal jer se kroz njega propagira satanizam Pod 5: Volim RHCP, ali ih nisam slushala par meseci. Shta sad? Jednostavno mi se svidjaju dve njihove pesme, a ostale sam (nekad) slushala u produzhetku Pod 6: Ja pokushavam da vas upozorim Pod 7: Toga ima po Beogradu sigurno Pod 8: Satanski obredi su sledeci: - Zrtvovanje nekakvog pevca - Zrtvovanje beba chiji je makar jedan roditelj satanista - Meshanje svoje krvi sa krvlju tog istog pevca i pijenje istog - Potpisivanje svojom krvlju da prodajesh dushu djavolu (da, da, to nije samo fraza) Pod 9: Nemojte mi vi prichati da mi je neko napunio glavu, niti da sam slaba lichnost. Ja nisam neki dzambas, ali sam sasvim normalna i moja lichnost je prilichno jaka, ali to nije vasha stvar Adios amigos! -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Nameless_one |
May 2 2008, 02:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ May 2 2008, 12:56 AM) Pod 1: Ako slushash metal nisi satanista Pod 2: Metal slushaju svi satanisti Pod 3: Ne krivim dotichnu gospodjicu za sve, ali ima stvari koje si potpuno unishtila. Nisam bila ista osoba. I da, MRZIM DOORSE!!!!! Eto bash mi je bljak kad ih chujem Pod 4: Mrzim metal jer se kroz njega propagira satanizam Pod 5: Volim RHCP, ali ih nisam slushala par meseci. Shta sad? Jednostavno mi se svidjaju dve njihove pesme, a ostale sam (nekad) slushala u produzhetku Pod 6: Ja pokushavam da vas upozorim Pod 7: Toga ima po Beogradu sigurno Pod 8: Satanski obredi su sledeci: - Zrtvovanje nekakvog pevca - Zrtvovanje beba chiji je makar jedan roditelj satanista - Meshanje svoje krvi sa krvlju tog istog pevca i pijenje istog - Potpisivanje svojom krvlju da prodajesh dushu djavolu (da, da, to nije samo fraza) Pod 9: Nemojte mi vi prichati da mi je neko napunio glavu, niti da sam slaba lichnost. Ja nisam neki dzambas, ali sam sasvim normalna i moja lichnost je prilichno jaka, ali to nije vasha stvar Adios amigos! 1),2) kontradikcija. 3)Dunno,tvoj izbor. 4)Ne,nastavi da citash i videcesh zasto. 5)OK,o5 tvoj izbor. 6)Svesni smo da ti imash svoj stav i zelish da ga podelish sa nama,ali,iskreno,dosta si u krivu 7)Ima. 8)Ne. Nevezano sa ovo,dosta brkash sataniste i darkere.Ne kazem da ove potonje treba manje izbegavati,ali ti izgleda ne znash sta je pravi satanista. Pravi satanista ne smara se klanjem nekog pevca u privatnosti svoga doma(to ti je inace deo santerija(voodoo) ritulala sa HAITIJA-crni petao se zrtvuje da se prizove ratnicki bog Ogun,ali to je vec druga prica).Satanisti su ti najceshce shizofrenicni,poremeceni umovi,psihopate i sadiste/mazohiste,koji u okultizmu nalaze zadovoljenje svojih poremecenih potreba.Ne slushaju metal,iz prostog razloga sto su otishli predaleko da bi mogli da uzivaju u bilo cemu,pa i u (metal) muzici.Onaj ko prihvati satanu odrekao se svega covecnoog u sebi,i nedao ti Bog da u zivotu naidjesh na nekoga takvog. Ovo sto si ti navela prilici nekom satanisti-amateru,osim ovoga da ubijaju svopju decu.Kad odu zaista predaleko,oni ubijaju svakoga ko im dodje pod ruku,zato sto im glasovi u glavi tako kazu. 9)OK,adio -------------------- |
Dantalion |
May 2 2008, 04:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-May 08 From: The Abys Member No.: 1.050 Status: Van MGa Ime i prezime: Viktor Nox Škola/Razred: Srednja ovcarska |
QUOTE(Nameless_one @ May 2 2008, 02:12 PM) .Satanisti su ti najceshce shizofrenicni,poremeceni umovi,psihopate i sadiste/mazohiste,koji u okultizmu nalaze zadovoljenje svojih poremecenih potreba.Ne slushaju metal,iz prostog razloga sto su otishli predaleko da bi mogli da uzivaju u bilo cemu,pa i u (metal) muzici.Onaj ko prihvati satanu odrekao se svega covecnoog u sebi,i nedao ti Bog da u zivotu naidjesh na nekoga takvog. Ovo sto si ti navela prilici nekom satanisti-amateru,osim ovoga da ubijaju svopju decu.Kad odu zaista predaleko,oni ubijaju svakoga ko im dodje pod ruku,zato sto im glasovi u glavi tako kazu. Kakve pa sad ovo veze ima sa satanizmom? To sto si ti naveo su slicajevi kalsicne psihopatije 2. klase, a vecina tih koji tvrde da su im "glasovi u glavi" naredili bilo sta su drzali do toga da im BOG naredjuje i da oni vrse BOZIJI posao. cak i veliki deo shizofrenicara sa nasilnim tendencijama veruju da razgovaraju sa Bogom. Cinjenica je da su i satanistei hriscani veoma slicni... veruju u gluposti koje nemaju veze sa stvarnoscu i rade sve zbog svojih ubedjenja. a to opet nema nikakve veze sa muzikom. A samo me interesuje jel neko od vas "informisanih" ikada u zivotu upoznao nekog satanistu i popricao sa njim... ili samo mlatite stvari koje ste culi od popova i koje ste gledali na filmovima? A opet veliki deo satanista (vecina muzicara koji za sebe kazu da su sataniste) pripadaju LaVeyanskom satanizmu, koji ne propagira nikakvu mrznju, i cak se zabranjuju explicitna zrtvovanja zivih bica. Oni cak i ne veruju u Satanu kao entitet, vec kao simbol za slobodu i id svakog ljudskog bica... No to nema veze sa temom... E, da, ove stavke pod 1 i 2 NISU obrnuto proporcionalne i stvarno malo obnovite matematicku logiku ... jesu NETACNE, ali gramaticki i logicki su ISPRAVNE. |
Nameless_one |
May 2 2008, 08:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
QUOTE(Dantalion @ May 2 2008, 05:54 PM) Kakve pa sad ovo veze ima sa satanizmom? To sto si ti naveo su slicajevi kalsicne psihopatije 2. klase, a vecina tih koji tvrde da su im "glasovi u glavi" naredili bilo sta su drzali do toga da im BOG naredjuje i da oni vrse BOZIJI posao. cak i veliki deo shizofrenicara sa nasilnim tendencijama veruju da razgovaraju sa Bogom. Cinjenica je da su i satanistei hriscani veoma slicni... veruju u gluposti koje nemaju veze sa stvarnoscu i rade sve zbog svojih ubedjenja. a to opet nema nikakve veze sa muzikom. A samo me interesuje jel neko od vas "informisanih" ikada u zivotu upoznao nekog satanistu i popricao sa njim... ili samo mlatite stvari koje ste culi od popova i koje ste gledali na filmovima? A opet veliki deo satanista (vecina muzicara koji za sebe kazu da su sataniste) pripadaju LaVeyanskom satanizmu, koji ne propagira nikakvu mrznju, i cak se zabranjuju explicitna zrtvovanja zivih bica. Oni cak i ne veruju u Satanu kao entitet, vec kao simbol za slobodu i id svakog ljudskog bica... No to nema veze sa temom... E, da, ove stavke pod 1 i 2 NISU obrnuto proporcionalne i stvarno malo obnovite matematicku logiku ... jesu NETACNE, ali gramaticki i logicki su ISPRAVNE. ' Koliko si ti informisan o LaVayenskom satanizmu?Malo si ublazio njihovo ucenje kad ih predstavljash kao,dunno,sajentologe. Anthony LaVay je bio obicni nazovi okultista i hipik koji je citao neshto o Alisteru Krouliju i 1960 i neke palo mu na pamet da organizuje 'Church of Satan' koja bi spojila njegov okultizam sa hipi idejama slobode.Evo kako je ta 'crkva' izgedala na svom pocetku: QUOTE Wikipedia The Church of Satan attracted a lot of publicity. Its use of nude women as altars and performances of a Satanic wedding and funeral service brought it a lot of attention. Anton LaVey shaved his head and wore a white clerical collar, sometimes even wearing horns to complete the image of the Devil incarnate. His flamboyant personality attracted many followers and admirers Ovaj amaterski okultizam kasnije je okupio prave sataniste i okultiste shirom sveta i sve hrishcanske crkve je kategorishu kao satanisticku sektu. @Dantalion:nemoj da se ljutish,ali,posto si informisan o LaVeyovoj crkvi,bio si duzan da napishesh kakva su tacno njihova ucenja,a ne da ih predstavish kao neku veselu zajednicu koja tezi ostvarenju ida i nesputanim slobodama. Inace,znam da wikipedia i nije neki izvor informacija,ali posluzice: http://en.wikipedia.org/wiki/LaVeyan_Satanism vama ostavljam da date sud o ovim satanistima-sajentolozima. -------------------- |