Ko Oswaja Ligu Shampiona
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ko Oswaja Ligu Shampiona
ex-paydoman |
May 6 2006, 02:41 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
ko po wama oswaja ligu shampiona i zashto...
prognozirajte rezultat... ja mislim Barsa 3:1 Arsenal -------------------- ode..
|
c1k4_ml3kc3 |
May 26 2008, 12:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Пре свега, дечко, имбецил си ти и то из више разлога. Првенствено, ја нисам једини који сматра да си изузетно досадан обзиром на то да ти све представља ''зајебанцију''. С једне стране чак и поштујм то што си искрен и сматраш да сам ја овакав или онакав, види се да поседујеш одређен потенцијал али ти много тога фали. Или си дебил или још горе, имитираш дебила у нади да постигнеш који циљ, заправо? Циљ ти је да због своје повређене сујете и тога што не умеш да квалитетно разумеш ''о.д.ј.е.б.и'' и даље настављаш да доказујеш како сам ја дебил ослањајући се на потпору тога што су ме раније готово сви прозивали на конту мог афинитета к астрологији?! Није ми потребан одговор, знам да ме се несвесно плашиш. Твоје блефирање на мене нема никаквог утицаја обзиром да знам да си једва па и улазио у неку тучу и види се по теби да си п.и.ч.к.и.ц.а чим ти фали достојанствен став. Колико видим, трудиш се да ме оцрниш пред форумом али не увиђаш да једино себи чиниш штету.
Да имало поштујеш овај форум, на ком умеш да пишеш своје, извини, небулозе не би се ни трудио да пишеш о мени уколико већ сматраш да сам дебил и будала, имбецил и кретен. Колико видим, ти заправо и не познајеш дефиницију ових речи Видиш, чим си се осетио нападнутим и гроженим, почео си да пишеш којештарије трудећи се да доминираш над оним што сам ја написао, конкретно - твој потпис. Заправо, заиста ме занима шта умишљаш да си? Немогуће је да сматраш како си краљ и фаца - толико глуп ниси. Између осталог, ја нисам модератор нити администратор који ће трпети твоје небулозе само зато што си, ето, четврта година...тако да ти слободно смем сасути све што желим у екран Мени је, искрено, досадило да се препуцавам с тобом обзиром да ниси ни малчице забаван. Уживао сам једино док је ту био Милија који је прозивао, да, али на далеко вишем и културнијем нивоу. И на самом крају, реално си досадио - а и ја с тобом зато што ти одговарам и сматрам да ћеш се једног лепог дана уразумети и престати с вређањем. Да ја нисам ту јурио би и вређао остале тако да, покриј се ушима. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: May 26 2008, 12:25 PM -------------------- |