Koji Fax Planirate Da Upishete?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koji Fax Planirate Da Upishete?
Devojka sa mesecom u očima |
Jul 16 2008, 01:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Sad sam gledala smerove na etf-u. Meni bi odgovarala elektronika, ali najverovatnije ce me vec ubediti da studiram chistu fiziku
Pa, shta cete da upishete (ili shta ste upisali)? -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Devojka sa mesecom u očima |
Jul 18 2008, 09:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(Iva @ Jul 17 2008, 10:52 PM) Tačno. Ja znam 3 osobe koje studiraju arhitekturu u Italy. A to je, moraš priznati, dosta - s obzirom na to da ne znam recimo 3 osobe koje studiraju medicinu u Parizu, nego samo jednu (bezze sam uzela primer). Daaaaa, ali moja drugarica nije uopshte taj sluchaj da bi i mogla tako neshto, a i samo trtlja neke gluposti da me napravi ljubomornom. Do juche je htela da studira matematiku, a imala je 2ku iz matematike, sad joj je sinula arhitektura u italiji Ma da, ona bre ne bi mogla da upadne na arhitekturu ni u BGu QUOTE(Kipar @ Jul 18 2008, 02:41 AM) ja sam upisao FON , ljudi sa kojima sam u kontaktu 88 i 87 kazu da je to najbolji izbor , mnogo bolji od etfa i pmfa. nego fizicka hemija u bgu ti je carska ako gotivish to.. Ne morash da se spremash da bi je upisala , to niko nece slobodno je 90% mesta. Inace ako te ne mrzi napishi neki maturski rad iz njihovih oblasti i opet upadash bez prijemnog. Inace ne kapiram odlazak preko grane , kvalitet zivota u srbiji je na nivou , posebno za mlade. Ako je vama sve u materijalnom onda idite , znanje mozete i ovde da imate. A ako mislite da se vracate pa da imate bolji posao , zapitajte se da li je vredno toga. Vecina koledza trazi da vi tamo imate neki uspeh , uspeh za koji je potrebno puno rada ako vi hocete da najbolji period vasheg zivota propadne jbg.. Pogotovu kada se uzme u obzir da dobra vecina matematicara do 4tog razreda nije imala vezu koja je ozbiljna niti je imala ni neku kolicinu veza. O sexu necu ni da pricam (shto se muskog dela tice) ribe ce uvek neko hteti da jebe ma kolike zgadije da su.. Na kraju slozicete se nema zajebancije kao shto je ovde , nema prijatelja (bar ne brzo) , nema mame , nema tate , bake , deke , seke , bate.. Ja nisam chula tolike hvalospeve o FONu , ali mozhda sam prichala sa preterano starim ljudima Ja verujem da je svuda lako upisati fizichku hemiju, ali teshko zavrshiti. Svejedno, nema posla! NEMA POSLA!!!! ali nikoga nije briga za to Gledaj, mozhda je tvoj zhivot kvalitetan , ali nisu svi. Ja bash mislim da nije dovoljno kvalitetan. Npr shta mozhesh da ponudish jednom mashincu kada zavrshi fax? Biro? Bash zato tako malo ljudi upisuje. Shta npr ova zemlja mozhe meni da ponudi kada zavrshim fax? A ja jednostavno sanjam da odem u Chicago. Btw nash ETF i FON se priznaju svuda u svetu, a arhitektura u Evropi. I znam ja da to tamo nije isto, ali mene uzhasava kad se neki mushkarac gura ispred mene u redu. ZAr ne bi jednostavno trebao da me propusti? Ali toga nema u visoko kulturnoj zemlji Srbiji. Ili npr nece da me puste preko reda u tempu sa prepunim kolicima, a ja imam jednu jedinu stvar. Bash im fali tih pola minuta, a meni mozhda fali dva sata da chekam u redu gde svi imaju puna kolica . Zashto se sve svodi na sex kod momaka? Ne bih da spominjem zeznutog vojnika koji je reshio da me nadje po svaku cenu (mislim da sam ga spominjala na topicu rodjendan) Btw ako bih otishla u inostranstvo na studije taj period mog zhivota uopshte ne bih smatrala propalim, kao bilo koji odlazak na studije, a najmanje zbog sexa. Kako da ne! Trebalo bi da ostanem ovde u rodnom gradu i da chekam ko ce da me kresne? Ma daaaaaaaaaa..... I btw kada bih zavrshila u inostranstvu fax, ni sveti Petar me ne bi naterao da se vratim , tako da nije stvar u boljem poslu, nego je bash stvar ostati tamo. I samo josh ovo: Zar ne mislish da cesh i ovde morati puno da radish? QUOTE(Neonkitza @ Jul 18 2008, 03:19 AM) agree This post has been edited by Devojka sa mesecom u očima: Jul 18 2008, 09:12 AM -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |