[ Outline ] · Standard · Linear+

> WW...3 ?, :/

c1k4_ml3kc3
post Sep 6 2008, 01:06 AM
Post #1

Group: Članovi
From: 29.Stepen Jupitera
Member No.: 419
Status: Van MGa

user posted image

user posted image

CODE
There is no flag large enough to hide the shame of America

Прво започну рат, а онда штите своје интересе...

Шта мислите о могућности новог светског рата? Или макар подгревање ''хладног рата'' на 250 C* ??? Докази су јасни.

--------------------
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topicStart Poll
Replies
c1k4_ml3kc3
post Sep 6 2008, 03:06 AM
Post #2

Group: Članovi
From: 29.Stepen Jupitera
Member No.: 419
Status: Van MGa

Ми смо толико наyебали да горе више и не може...или тога нећемо ни бити свесни...

Економија Русије је доста јака. Војна ваздухопловна сила...нећу ни да помињем ( пета и релативно нова ''шеста'' генерација авиона Сухој, МиГ итд ). Иако није тачан прецизан број (војска мора да има одређене тајне) сасвим је логично сматрати да што се војника тиче, милион калашњикова намање...морнарица већ заузела сва околна мора (укључујући и Црно море)

Изнео сам слику обзиром да је и више него јасно како се стратешки полако стеже обруч око Русије, пућкају бивше СССР државе против Русије како би то заправо ослабило Русију.
Амери би најлакше нападали путем Западних земаља (Европе) претежно се хватајући за маску УН обзиром да се тренутно Русија највише ослања на своје ракете - али не бих рекао да су у стању да узвраћају паљбу на изузетно висок проценат становништва који чине популацију западно од Украјине...
user posted image

user posted image
Амери имају своје ''мини базе'' у готово свим земљама Алијансе, односно NATO, и свака од њих може служити за било који тактички напад. Једна од тих локација је и Косово, само да напоменем (интереси).
Било би јако, јако лоше када би Москва заправо ''пала'', а иначе ми и имамо разлога да се уздамо у Русе јер они, ипак, представљају светску силу која је по својој милитарној снази јача од било које друге државе (можда не и од Кине, нисам сигуран...али од USA саме - дефинитивно).

Кинези...што се њих тиче, има их милијарду...две. Могу и да катапултирају људе како би обарали авионе...поврх свега чувају своје најстарије традиције до дана данашњег.

О Америма, Немцима и Британцима и не вреди причати...

Када се издешавало шта се већ издешавало у области граница Грузије и Русије, било ми је помало смешно јер укључим радио - чујем ''рат''. После шест сати ''Грузијски градови већ срушени...'' - Мислим, где ће ко да напада Русе. Није ми то баш јасно...али океј.
УН се изјаснио сасвим апсолутно јер наш територијални интегритет НИСУ подржали која је омогућена резолуцијом, али чим је Русија признала Јужну Осетију као својствену државу - одмах креће ''то није у складу с УН, бла бла бла''.
Ирак, Иран и тако те земљице су једино извор нафте...понестало Америма...додуше, то се познавало одавно али сада је све јасније и јасније. Сматрам да ће доћи до рата Алијансе и Русије и то у не тако далекој будућности (2012-2015).
Ми нећемо бити директно умешани или захваћени...

Иначе, не баратам било каквим потврђеним информацијама већ једноставно износим своје површно мишљење на конту тога што је стратешки јасно да се Русија обмотава, а вести ме из дана у дан све више убеђују...

This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Sep 6 2008, 03:25 AM

--------------------
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
c1k4_ml3kc3   WW...3 ?   Sep 6 2008, 01:06 AM
SBS   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 01:27 AM
c1k4_ml3kc3   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 03:06 AM
Slovenatz   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 07:14 AM
Djole   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 10:56 AM
Nameless_one   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 10:37 AM
Hannibal Lecter   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 10:47 AM
c1k4_ml3kc3   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 11:18 AM
Balder   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 11:21 AM
Slovenatz   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 02:08 PM
c1k4_ml3kc3   RE: WW...3 ?   Sep 17 2008, 04:45 PM

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: