[ Outline ] · Standard · Linear+

> WW...3 ?, :/

c1k4_ml3kc3
post Sep 6 2008, 01:06 AM
Post #1

Group: Članovi
From: 29.Stepen Jupitera
Member No.: 419
Status: Van MGa

user posted image

user posted image

CODE
There is no flag large enough to hide the shame of America

Прво започну рат, а онда штите своје интересе...

Шта мислите о могућности новог светског рата? Или макар подгревање ''хладног рата'' на 250 C* ??? Докази су јасни.

--------------------
user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topicStart Poll
Replies
Slovenatz
post Sep 6 2008, 02:08 PM
Post #2

Group: Članovi
From: Šupak kosmosa
Member No.: 454
Status: Učenik MGa
Škola/Razred: MG-IIId

Da li je neko gledao konvenciju republikanaca ? Ja se dugo vremena nisam tako smejao... U jednom trenutku sam pomislio da slusam govor radikala na engleskom: "Ja zelim da smanjim poreze, moj protivnik zeli da ih poveca... Ja zelim da stvorim nova radna mesta moj protivnik zeli da zatvori postojeca... ja jedem muda terorista za dorucak, moj protivnik je ***** pa to ne sme.... "

Btw ja sam poprilicno pratio predsednicke izbore u americi, posto me zanimalo sta ce da se desi posle Busha. Obama je na pocetku zvucao odlicno i poverovao sam da bi on mogao da nesto promeni, ali kad sam video ko mu je podpredsednicki kandidat ( Joe "Milosrdni Andjeo" Biden ) bilo je jasno da je spreman da zrtvuje svoja verovanja zarad pobede na izborima. Da ga HIlari Klinton nije pljuvala po celoj Americi tokom borbe za kandidaturu mozda ne bi morao to da uradi, ali ovo je (valjda) ucinjeno kako bi se premostio procep u njihovoj DS. McCain je ok lik, fino govori i deluje kao ogroman korak napred u odnosu na postojeceg predsednike ( a to je bas tesko ). Doduse on ga je dosta podrzavao, hvalio i povremeno grlio u javnosti ( izgooglajte ako vas zanima ) za vreme njegovog mandata, a non-stop zvecka oruzije.

Sto se tice krize u Gruziji citao sam neke tekstove o tome ( najbolji je u proslonedeljnom NIN-u ) i republikanci su dosta dobili zbog te krize, a kako je Gruzija izuznetno povezana sa Amerikom neki nagadjau da im je naredjeno da isprovociraju Rusiju kako bi McCain mogao da govori o tome tokom kampanje ( skocio mu je rejting posle toga, i to dosta ). I na konvenciji je pricao o tome.

Sve u svemu, mislim da bi McCain najverovatnije popravio stanje u Americi ali zato znatno zakomplikovao u ostatku sveta ( na konvenciji je govorio i o smanjenju Americkih donacija drugim zemljama). Za Obamu nisam siguran, posto posle izbora Bidena ( kojem je jedan od najponosnijeh trenutaka u zivotu " nagovaranje Clintona da bombarduje Srbiju" ) Jedan od blazih tekstova moze da napravi novi slogan "Change you can believe in...suckers"

This post has been edited by Slovenatz: Sep 6 2008, 02:09 PM

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
c1k4_ml3kc3   WW...3 ?   Sep 6 2008, 01:06 AM
SBS   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 01:27 AM
c1k4_ml3kc3   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 03:06 AM
Slovenatz   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 07:14 AM
Djole   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 10:56 AM
Nameless_one   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 10:37 AM
Hannibal Lecter   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 10:47 AM
c1k4_ml3kc3   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 11:18 AM
Balder   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 11:21 AM
Slovenatz   RE: WW...3 ?   Sep 6 2008, 02:08 PM
c1k4_ml3kc3   RE: WW...3 ?   Sep 17 2008, 04:45 PM

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: