Ljubav, :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ljubav, :)
c1k4_ml3kc3 |
Apr 12 2008, 06:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Sta je za Vas ljubav? Jeste li zaljubljeni? Umete li da razlikujete zaljubljenost od ljubavi i ljubavne veze? Smatrate li da je lepse upraznjavati kvantitet nad kvalitetom?
Tema nije o ljubavi prema automobilima, fotografijama i slicno vec o ljubavi izmedju dva ljudska bica, da se razumemo. Edit: Vas trinaestoro je pogledalo temu i niko nista? Sto me to nervira. Sigurno je da ste bili zaljubljeni, imali simpatije i sl... This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Apr 12 2008, 06:33 PM -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Sep 13 2008, 08:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Имајући у виду оно што си написао означава да знаш шта је љубав.
ЈА се надам да ћу открити шта је љубав, јер још увек не знам ништа осим принципа који се односе на исту која делује тако недостижно... Брак је принцип заснован на љубави. Означава једино љубав и посвећеност двеју особа. Ех, а тих 100000 евра и трагање за ''било којом рибом'' ми представља велики проблем јер никад не бих женио ''коју стигнем'' - шта је то? Силовање љубави? Иначе, џаст фор д рекорд, не волим да девојке ословљавам с ''риба'' или ''мачка'' у генералном смислу - кроз комплимент, можда и бих кроз неку квазишалу...хехе Елем, све оно што сам до сада видео се односи на заједнички живот, не и на принцип брачне заједнице заснованог на љубави. Понекад је брак једноставна повтрда да желимо бити уз некога читав живот, а ја сигурно не бих био поред ''било које'' - поготово не читавог живота. Као и љубав, брак је универзалан - а то што је у данашњем друштву потребно имати ''нешто'' нема никакве везе с тим да желиш овекончати своју љубав према некоме...ко, такође, осећа исто. Брак, за мене, не носи обавезе већ заједнички пут кроз недаћа и срећу, кроз ''добро и лоше'' итд - баш као и љубав с неким. Мислим, нећу након три недеље рећи ''удај се за мене'' или слично нити ћу на брак да гледам као на неку друштвену, моралну, економску или религијску потребу (фуј!).... Елем, поента је да је брак принцип који се следи, а заједнички живот заправо фактор постојања и не може се рећи да је наивно веровати у љубав и брак...зависи и од особе до особе, али брак као брак за мене има једино у интересу значај у смислу љубави. Ништа више. Елем, ''мало дете'' највише воли тако да и у мени чучи једно...ту негде, око срца и у венама... This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Sep 13 2008, 08:30 PM -------------------- |