Sitetalk, zabavi se, pronadji prijatelje, zaradi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sitetalk, zabavi se, pronadji prijatelje, zaradi
paydoman |
Dec 9 2010, 07:11 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
krajem 2008e se otvorila nova socijalna mreza. za sada broji 400,000 clanova, a naredne godine u ovo vreme planira se nekoliko miliona. Ovo nije novi fb niti to ova kompanija zeli da bude.slusao sam prezentaciju, i veoma sam zainteresovan, ako je jos neko, nek se sign up na ovoj strani. time ja postajem vas mentor, i cinicu sve da vam prenesem znanje ili da vas uputim na prave izvore, ukoliko se ipak odlucite da to uradite preko glavnog ulaza, dodeljuje vam se random mentor od onih koji poseduju akcije firme. signup je besplatan, ali ako se zainteresujete za neke ozbiljnije pare (vece od 500e), imate ponudjeno kupite neki od firminih paketa. dodajte me za prijatelja preko gornje navedenog linka i ja cu vas obavestiti ako je uskoro neka prezentacija (treba da bude sad u sredu). Ovo nije tezak posao, ali ni pare ne padaju sa neba, tako da bez 6,7 sati nedeljno ne racunajte na profit.
svakako, ako vam se dopadnu usluge ove socijalne mreze koja tezi da napravi svetski trzni centar (vise ljudi->cene nize) i jos mnogo toga mozete je koristiti.. ima neke korisne stvari kao instant prevod (tipa: Google translate, ispod svakog komentara), grupni cet i priprema se jos mnogo toga.. jedina mana je sto nije toliko popularna u srbiji, evropi uopste kao i na zapadu. mada, da li je to mana? sve sto vas zanima mozete da me pitate ovde This post has been edited by paydoman: Dec 9 2010, 11:17 PM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|