Top 50 Indie Anthems, NME & XFM
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Top 50 Indie Anthems, NME & XFM
pyost |
May 5 2007, 06:53 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne znam zasto ovo kopiram, jer sumnjam da ikoga zanima, ali sta je tu je... Moze se reci da ova lista obuhvata skoro sve sto ja slusam - pa eto, mozete da vidi sta je to...
======================= 1. The Strokes - Last Nite 2. The Verve - Bittersweet symphony 3. The Libertines - Can't Stand Me Now 4. Joy Division - Love Will Tear Us Apart 5. The Libertines - Don't Look Back Into The Sun 6. Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor 7. Nirvana - Smells Like Teen Spirit 8. Oasis - Live Forever 9. Pulp - Common People 10. Blur - Song 2 11. Oasis - Wonderwall 12. The Libertines - Time For Heroes 13. The Libertines - Up The Bracket 14. The Smiths - This Charming Man 15. Oasis - Dont Look Back In Anger 16. Oasis - Champagne Supernova 17. Radiohead - Creep 18. The Stone Roses - I Wanna Be Adored 19. The Smiths - How Soon Is Now 20. Oasis - Cigarettes And Alcohol 21. The Smiths - There Is A Light 22. The Stone Roses - I Am The Resurrection 23. Blur - Parklife 24. Oasis - Supersonic 25. Stone Roses - She Bangs The Drums 26. Franz Ferdinand - Take Me Out 27. The Killers - Mr Brightside 28. The Las - There She Goes 29. The Smiths - Panic 30. The Stone Roses - Fools Gold 31. Radiohead - Just 32. Arcade Fire - Rebellion (Lies) 33. Kasabian - LSF 34. Babyshambles - **** Forvever 35. Joy Division - Transmission 36. The Stone Roses - Love Spreads 37. Manic Street Preachers - A Design For Life 38. Pixies - Monkey Gone To Heaven 39. Kaiser Chiefs - I Predict A Riot 40. Klaxons - Golden Skans 41. Suede - Animal Nitrate 42. Pixies - Gigantic 43. The Cribs - Hey Scenesters 44. The Rapture - House Of Jealous Lovers 45. The Breeders - Cannonball 46. Sonic Youth - Bull In The Heather 47. Pavement - Cut Your Hair 48. The Gossip - Standing In The Way Of Control 49. Dinosaur Jr - Freak Scene 50. My Bloody Valentine - You Made Me Realise -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |