Drzavno takmicenje iz fizike 2009
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Drzavno takmicenje iz fizike 2009
maxydelanoche |
Mar 9 2009, 10:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Turgon @ Mar 9 2009, 10:16 PM) Kako matematicari nemaju problema da pronadju skolu domacina? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
PREPISIVALI?!
-------------------- Opsti kriminal. |
VIP <3 |
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
mislim da na fizici ucestvuje vise ljudi, maxy
pyost |
Mar 9 2009, 10:01 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 9 2009, 10:00 PM) Zato sto na matematiku niko ne ide -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Slovenatz |
Mar 9 2009, 10:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pa dobro, mozda cu opet da sedim pored Tanje
-------------------- |
Turgon |
Mar 9 2009, 10:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(VIP <3 @ Mar 9 2009, 11:00 PM) Recimo da profa sedi i prica na mob, a ostali se deru preko pola ucionice(ma ne, ne prepisuju, pricali su o vremenu). Valjda nece tako biti na republickom.... A Slovenac ne seri, ko je od nasih nesto mnogo dobro uradio a da je iz ove ucionice.... -------------------- |
SBS |
Mar 9 2009, 10:30 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Pa i kod mene su prepisiviali, doduše četvrtaci , ali retardirano je bilo organizovano takmičenje, ffs čekali smo 4 sata rez, i još neki lik sedeo pored mene iz 3. gim i sve vreme pričao sa likom ispred, ortakom valjda
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Slovenatz |
Mar 9 2009, 10:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Mi smo zadnji dobili <.<
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 9 2009, 10:48 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Mar 9 2009, 11:00 PM) Pa znam to, ali nije to toliiiko veci broj da je toliiiko veci problem organizovati fiziku nego matematiku, pa da fizicare nikad niko nece :'( A katastrofa ovo za cekanje rezultata, mada nije bilo toliko dosadno blejati okolo. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Mar 9 2009, 10:50 PM
|
Sreca pa skola nije u vukoje*ini okruzena sumom i blatom bez kafica na 100 km okolo... Sreca pa nije tako
Turgon |
Mar 9 2009, 10:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(VIP <3 @ Mar 9 2009, 11:50 PM) Sreca pa skola nije u vukoje*ini okruzena sumom i blatom bez kafica na 100 km okolo... Sreca pa nije tako Republicko iz fizike je na moj 18ti u srednjoj skoli koja se nalazi pored muzicke skole gde sam procerdao 6 godina slobodnog vremena Beat that -------------------- |
VIP <3 |
Mar 9 2009, 10:59 PM
|
Skola se nalazi u sumi gde sam 4 godine uzastopno od juna do kraja septembra (osim onih 10 dana kad sam na pripremama i nedelju ili dve koje nam trener da slobodno da idemo na more) trcala svaki dan 3 sata ujutru i 2 sata popodne oko ******g drveca zbog ******h kondicionih treninga. Takodje prekoputa sume, su tereni na kojima smo igrali na betonu koji se lepi za patike od 8 do 10 uvece o.O A tu je i pumpa na kojoj smo mogli da pijemo vodu kad radnici nisu nadrkani.
Beat that. -------------------- Opsti kriminal. |
Turgon |
Mar 9 2009, 11:11 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Mar 9 2009, 11:59 PM) Skola se nalazi u sumi gde sam 4 godine uzastopno od juna do kraja septembra (osim onih 10 dana kad sam na pripremama i nedelju ili dve koje nam trener da slobodno da idemo na more) trcala svaki dan 3 sata ujutru i 2 sata popodne oko ******g drveca zbog ******h kondicionih treninga. Takodje prekoputa sume, su tereni na kojima smo igrali na betonu koji se lepi za patike od 8 do 10 uvece o.O A tu je i pumpa na kojoj smo mogli da pijemo vodu kad radnici nisu nadrkani. Beat that. E ******, pobedila si Al opet, neces svoj 18 provesti tamo -------------------- |
Slovenatz |
Mar 9 2009, 11:12 PM
|
EDIT: Mrksa je predao.
This post has been edited by Slovenatz: Mar 9 2009, 11:14 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 9 2009, 11:13 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Mar 9 2009, 11:50 PM) Sreca pa skola nije u vukoje*ini okruzena sumom i blatom bez kafica na 100 km okolo... Sreca pa nije tako Neko mi rece da ima neki raspali na 50m od skole a ima kiosk sa pljeskavicama i PALACINKAMA a jos nikom nije pozlilo od subote, tako da u okolini skole ima svega sto je neophodno QUOTE(VIP <3 @ Mar 9 2009, 11:59 PM) Skola se nalazi u sumi gde sam 4 godine uzastopno od juna do kraja septembra (osim onih 10 dana kad sam na pripremama i nedelju ili dve koje nam trener da slobodno da idemo na more) trcala svaki dan 3 sata ujutru i 2 sata popodne oko ******g drveca zbog ******h kondicionih treninga. Takodje prekoputa sume, su tereni na kojima smo igrali na betonu koji se lepi za patike od 8 do 10 uvece o.O A tu je i pumpa na kojoj smo mogli da pijemo vodu kad radnici nisu nadrkani. Beat that. No one can beat that ok, pyoste, noone odvojeno tj no one ^^ This post has been edited by maxydelanoche: Mar 9 2009, 11:14 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
SBS |
Mar 10 2009, 10:00 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE А П Е Л колегама из округа СЕВЕРНО - БАЧКИ (Суботица), БРАНИЧЕВСКИ (Пожаревац), МОРАВИЧКИ (Чачак) И ЈАБЛАНИЧКИ (Лесковац) - добијен фајл заражен вирусом да ОДМАХ пошаљу резултате окружних такмичења, да би могли објавити границе за позив на републичко такмичење. izgleda da napadaju DFS iznutra -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
pyost |
Mar 10 2009, 10:08 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ouch
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Hannibal Lecter |
Mar 10 2009, 10:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Домаћини републичких такмичења
Средње школе 8. Београдска гимназија FU!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Mar 10 2009, 11:48 AM
|
Lol za virus
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 10 2009, 12:44 PM
|
QUOTE(Hannibal Lecter @ Mar 10 2009, 11:36 AM) Jadnicaaak prvi put na Republickom iz fizike, pa BG -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.