Genijalac Opet Izigran, DRŽAVA SE OGREŠILA O MLADOG MATEMATIČARA
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Genijalac Opet Izigran, DRŽAVA SE OGREŠILA O MLADOG MATEMATIČARA
Slovenatz |
Mar 16 2009, 08:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(teodorova mama @ Mar 16 2009, 07:29 PM) jedini razlog zbog koga posecujem matem. forume su informacije (uglavnom rezultati sa takmicenja). retko kad se upustam u diskusije, jer ne postoji faktor ravnopravnosti. onog trenutka kad neko sebi dozvoli tu nekulturu da za mene kaze da 'serem' - sto se mene tice diskusija je zavrsena, a vi slobodno nastavite... Ne obracajte paznju na SBS, to rade svi clanovi foruma. -------------------- |
Kuzman |
Mar 16 2009, 08:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
A sto posecujete forume radi rezultata?
Da citiram vas:"Naravno zna se ko ce biti prvi". ... /puke -------------------- |
VIP <3 |
Mar 16 2009, 09:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Op op vratila se, ne moze da odoli da se ne pojavi.
Ranije sam se trudila da vas ne pljujem previse zbog godina koje imate... ali sada... Cika Mlekce je covek koji zasluzuje vise postovanja od ove. Strashno. Zasto lepo ne stavite svom sinu i ogrlicu oko vrata, posto ga vec pretvarate u izlozbenog psa? -------------------- Opsti kriminal. |
^_NiN0_^ |
Mar 16 2009, 09:19 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Alo, bez vredjanja mamu vam rasisticku i prljavu cigansku
Salu na stranu Bez vredjanja! EDIT I nemojte pisati poruke tipa ko vredja, ne lupaj ti, BRISEM TO This post has been edited by ^_NiN0_^: Mar 16 2009, 09:20 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
VIP <3 |
Mar 16 2009, 09:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
To nije vredjanje, to je iznosenje licnog misljenja
-------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Mar 16 2009, 09:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Slazem se sa VIP
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Mar 16 2009, 09:35 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(VIP <3 @ Mar 16 2009, 10:22 PM) lol, sta sam ja rekao! jesam li ja ovde vlast ili ne??? ;P ce ti brisem post sada :PPPP -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Turgon |
Mar 16 2009, 10:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
E majke mi sta flejmujete, iskulirajte ako vam smeta nesto sto je rekla teodorova keva, ona vas nije provocirala....
-------------------- |
Valkyrie |
Mar 16 2009, 11:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Genijalac Opet Izigran.
Država se ogrešila o mladog matematičara. meh. Koga je više briga. Svi smo talentovani u MG. Neko zna šta bi sa tim talentom, neko ne. Neki dobiju stipendije, neki ni ne traže. Pošto nas je sve ona žena skoro ubedila da smo svi mi u Matematičkoj obični smrtnici, a on poseban od kad se rodio, i pošto su posebno jadni i bedni oni ljudi iz Matematičke koji su ispod njega bili na listama sa međunarodnih, eto, oni su svi postigli jedno veliko ništa a dobili pare; ovo više, makar meni, što se diskusije tiče, nema poente. meh. Teodoru nek je sa srećom u inostranstvu, u stvari, bilo gde, jer će svuda dobro proći sa takvim radom i radnim navikama. Ali možda da isproba malo klubove. I alkohol. Devojčice. Ono što deca generalno rade u doba kad on radi zadatke. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
VIP <3 |
Mar 16 2009, 11:51 PM
|
QUOTE(Valkyrie @ Mar 17 2009, 12:49 AM) Ali možda da isproba malo klubove. I alkohol. Devojčice. Ono što deca generalno rade u doba kad on radi zadatke. agree -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 16 2009, 11:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Turgon @ Mar 16 2009, 11:41 PM) E majke mi sta flejmujete, iskulirajte ako vam smeta nesto sto je rekla teodorova keva, ona vas nije provocirala.... q4t! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
Mar 17 2009, 02:58 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
kad teodor planira da počne da studira ?
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
^_NiN0_^ |
Mar 17 2009, 09:37 AM
|
QUOTE(Valkyrie @ Mar 17 2009, 12:49 AM) Ali možda da isproba malo klubove. I alkohol. Devojčice. Ono što deca generalno rade u doba kad on radi zadatke. To što rade drugi ne mora i on ... Nije zlato sve što sija -------------------- Yo!hambin,
Iva |
Mar 17 2009, 11:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(teodorova mama @ Mar 16 2009, 07:29 PM) jedini razlog zbog koga posecujem matem. forume su informacije (uglavnom rezultati sa takmicenja). retko kad se upustam u diskusije, jer ne postoji faktor ravnopravnosti. onog trenutka kad neko sebi dozvoli tu nekulturu da za mene kaze da 'serem' - sto se mene tice diskusija je zavrsena, a vi slobodno nastavite... Znači taaaaaaaako vi kažete "popušila sam u diskusiji"? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SBS |
Mar 17 2009, 11:52 AM
|
QUOTE(Iva @ Mar 17 2009, 12:34 PM) sooo true , i još se sakrvia kao gost osnivač grpue QUOTE Pravda za Teodora fon Burga!Dokle će vlada da tera najveće srpske talente?! info sa facebooka : QUOTE Мреже: Serbia Пол: Мушки Датум рођења: октобар 18, 1991 Место рођења: Novi Sad, Serbia Статус везе: У вези Занимају ме: Жене Тражим: Пријатељство Политичко опредељење: Serbian Radical Party Dr Vojislav Seselj, Otacastveni Pokret Obraz Вероисповест: Russian Orthodox This post has been edited by SBS: Mar 17 2009, 01:06 PM -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Iva |
Mar 17 2009, 03:12 PM
|
Kakve veze ima taj info sa tim što je osnovao grupu?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SBS |
Mar 17 2009, 03:23 PM
|
pa mislim obraz, ovo ono , šta znam, bezveze sam stavio, ja sam mislio da je teodorova mama osnovala
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
maxydelanoche |
Mar 17 2009, 04:17 PM
|
Pa ocigledno nije, nego neki mladi seseljevac... Da ne preterujete malo sa tim napadima na gospodju?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Mar 17 2009, 04:25 PM
|
Ne znam dal treba da se osećam prozvanom u maxynom postu (množina je a i "napadala" sam je), ali svejedno ću se odazvati .
Mislim da je ona ta koja je počela sa "malo preterivanjem", a moja, premda blaža od nekih, i druge reakcije samo su odgovor na to njeno. Uostalom, pogledaj ono sa ES mislim šta reći! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Mar 17 2009, 04:42 PM
|
Pa nisam prozivala, cisto mi se cini da malo preterujete... mislim, ne samo ti, evo i Badza i ne znam, ne pamtim sad ko je tacno sta pisao nije da branim sad gdju mamu (niti je ne branim, ne razmisljam sad uopste ko je upravu ) samo kako god da okrenes je zena starija. Postoji lepsi nacin (mislim da sam ga cak iskoristila na ovoj temi ) da se objasni nekome da nema sta da trazi na forumu srednjoskolaca
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.