Flash Igre, a i druge mini igrice
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Flash Igre, a i druge mini igrice
Neonkitza |
Mar 24 2009, 08:50 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja mislim da imam myst 5 negde :S mozda gresim..
|
pyost |
Mar 24 2009, 10:04 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(VIP <3 @ Mar 23 2009, 10:44 PM) Zavrsila sam ovu igricu, dajte mi nesto novo ^^ Hocu jos! Ne, ozb, jel se meni cini ili nikako ne mogu da nadjem free download tog Mysta? Nije Myst za tebe Nabavi treci deo... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
LoshMeeBre |
Mar 24 2009, 10:07 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(pyost @ Mar 24 2009, 11:04 AM) HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH D: D: D BUUUUUUUUU ne ozbiljno tanja, ako ti se igra, donecu ti ja Cyberiu.. TO ti je laksa igrica, a ima mozganja, i glavni protagonista je sexy teta Nije toliko sexy, taman da ne nabacuje komplekse -------------------- |
RZA |
Mar 24 2009, 10:17 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Nemoj da je lazes, neces joj doneti..
Jer je kod mene -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Mar 24 2009, 10:29 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Имам ја Војидџ (превод на мој језик ХД).
Генијална игрица! Имам и МАРТИН МИСТЕРИ али некако је баш претешка ... Имаш и Азаду, то је више само логичка , хоћу рећи само склапаш неке слгалице итд ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
LoshMeeBre |
Mar 24 2009, 10:32 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(^_NiN0_^ @ Mar 24 2009, 11:29 AM) errrm, NIJE?? Retardirana DA, al teska ne A sta je vojidz -------------------- |
^_NiN0_^ |
Mar 24 2009, 10:46 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Mar 24 2009, 11:32 AM) Иронија ... ХД ... Мислим нисам је прешао јер смара .... Војиџ тачније, лик се спушта на Месец не зна ни он како, и 'оће да се врати ал не може ... брод покварен итд ... И онда креће прича!!!! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
VIP <3 |
Mar 24 2009, 12:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Donesite mi bilo sta, hocu da se igram ^^ (bilo sta = bilo sta LIKE smislu escape igrica, NOT LIKE vibrator)
Ae ko ce i kad da mi donese ^^ -------------------- Opsti kriminal. |
^_NiN0_^ |
Mar 24 2009, 12:54 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Mar 24 2009, 01:08 PM) Donesite mi bilo sta, hocu da se igram ^^ (bilo sta = bilo sta LIKE vibrator, dildo ... ) Ae ko ce i kad da moze da mi donese ^^ -------------------- Yo!hambin,
Slovenatz |
Mar 24 2009, 01:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Batalite to, bolje igrajte dotu ^^
Ili crusader -------------------- |
Vitez_Koja |
Mar 24 2009, 02:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
jel zna neko kako da u srbiji nabavim igru koja se zove alida?
www.alidagame.com/ za one koje ne interesuje link, u pitanju je logička avantura koja se dešava na ostrvu u obliku gitare... u početku je igra bila na 5 cdova, a interesantno je da ju je celu napravio jedan jedini čovek -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
Neonkitza |
Mar 24 2009, 07:11 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
deluje zanimljivo ako nadjes javi se ;P (googlam,ali nema niceg odavno mrtvi torrenti)
|
VIP <3 |
Mar 24 2009, 08:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
ljubo, to je izvlacenje iz konteksta
-------------------- Opsti kriminal. |
^_NiN0_^ |
Mar 24 2009, 09:05 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Mar 24 2009, 09:53 PM) ne to je otkrivanje pravog znacenja konteksta -------------------- Yo!hambin,
LoshMeeBre |
Mar 24 2009, 09:21 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Mar 24 2009, 01:08 PM) Ne postoji nijedna OVAKVA igrica... Al ako oces mozgalice u ovom maniru, reci -------------------- |
VIP <3 |
Mar 24 2009, 09:49 PM
|
ok daj mozgalice.... google mi ne pomaze
|
username |
Mar 24 2009, 09:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
|
Vitez_Koja |
Mar 25 2009, 12:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
šta bre ne postoji? ima hiljade takvih "escape the room" igrica, samo što je 99% koreansko japanskog porekla sa prilično ogavnom grafikom i još težim pixel huntingom od ovog... ja sam igao par dobrih, pa ću se potruditi da nadjem linkove
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
VIP <3 |
Mar 25 2009, 12:59 AM
|
Nasla sam ja neke japanske, al nisu bas od pomoci, kad su cak i poruke i pisamca ona na japanskom
-------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Mar 25 2009, 09:51 AM
|
QUOTE(Vitez_Koja @ Mar 25 2009, 01:40 AM) šta bre ne postoji? ima hiljade takvih "escape the room" igrica, samo što je 99% koreansko japanskog porekla sa prilično ogavnom grafikom i još težim pixel huntingom od ovog... Nema velikih komercijalnih naslova ovog tipa.. Ovo je suvise redukovano za punokrvnu P&C avanturu -------------------- |