Koju Pesmu Slushate Dok Chitate Owaj Topic
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koju Pesmu Slushate Dok Chitate Owaj Topic
Hannibal Lecter |
Apr 24 2009, 05:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Bolero - Zasto umiru proleteri
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
RZA |
Apr 24 2009, 05:52 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Massive Attack - Angel
-------------------- cold
|
Hannibal Lecter |
Apr 24 2009, 06:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
The Beatshakers Feat. Alberto - Ma Cherie
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
dadkristy94 |
Apr 24 2009, 08:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Coldplay - Fix You
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
Grashak |
Apr 24 2009, 09:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(^_NiN0_^ @ Apr 24 2009, 06:42 PM) w00t, hysteria nije na istom albumu ko starlight.. al muse, thumbs up, dobar izbor hysteria cepa koliko je dobra! hahah, najzalosnija je cinjenica da za njih nisam ni cula dok nisam dosla u us rockband <333 how to save a life - fray -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
RZA |
Apr 24 2009, 09:49 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Dusko Goykovich - Oo-Bop-P'da
This post has been edited by RZA: Apr 24 2009, 09:50 PM -------------------- cold
|
Slovenatz |
Apr 24 2009, 11:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Marilyn Manson - Personal Jesus
-------------------- |
LoshMeeBre |
Apr 25 2009, 08:04 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Hain Teny - Pitanja
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Apr 25 2009, 03:33 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Grashak @ Apr 24 2009, 10:16 PM) w00t, hysteria nije na istom albumu ko starlight.. al muse, thumbs up, dobar izbor hysteria cepa koliko je dobra! hahah, najzalosnija je cinjenica da za njih nisam ni cula dok nisam dosla u us rockband <333 how to save a life - fray presao sam taj album pa krenuo na sledeci ... ja sam ih svrstavao u istu grupu sa cp-om radiohedom i slicnim smaracima , ali nisu, prevario sam se -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
LoshMeeBre |
Apr 25 2009, 04:08 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Raphael Saadiq - People feat. Randy Wiggins
-------------------- |
dadkristy94 |
Apr 25 2009, 05:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Coldplay- Clocks
Da, moj Coldplay napad traje od juce . Zasto....nije bitno -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
^_NiN0_^ |
Apr 25 2009, 05:33 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
The Roots - Baby
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
Apr 25 2009, 05:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Apr 24 2009, 02:02 PM) QUOTE(^_NiN0_^ @ Apr 24 2009, 04:37 PM) Nino uvek sve lepo objasni a to fu je bilo viseee kaaao stilska figura, nisam ja to mislila ozbiljno mislim, nisam sigurno htela da te uvredim, a ne znam sta sam mislila @topic: Karma karma karma karma Chameleon you come and gooo, you come and gooo -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
dadkristy94 |
Apr 25 2009, 08:01 PM
|
Ja reko zaglavio ti se kompjuter dok si slusala Karma Police
Coldplay- A Whisper -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
The snorks |
Apr 25 2009, 09:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Balasevic - Mirka
|
^_NiN0_^ |
Apr 25 2009, 09:14 PM
|
QUOTE(dadkristy94 @ Apr 25 2009, 09:01 PM) lol i ja sam to pomislio ... previse radioheada Muse - Endlessly joj Muse su dobri. CP sucks -------------------- Yo!hambin,
maxydelanoche |
Apr 25 2009, 10:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(^_NiN0_^ @ Apr 25 2009, 10:14 PM) o bouzouuuuuuuuuu sta ti je rekaaaaooooo ja to ne bi' trpela, ja to ne bi' trpela Baki B3 - Nikad vise -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
Apr 25 2009, 10:08 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 25 2009, 11:06 PM) o bouzouuuuuuuuuu sta ti je rekaaaaooooo ja to ne bi' trpela, ja to ne bi' trpela Baki B3 - Nikad vise Baki B3 sucks even more sala car je on nije tela da me moli da me voli sece vene ona mene opija ona me opija Ugasio sam , a slusao sam Sigur Ros, nesto sto ne znam da napisem This post has been edited by ^_NiN0_^: Apr 25 2009, 10:09 PM -------------------- Yo!hambin,
LoshMeeBre |
Apr 25 2009, 10:31 PM
|
Miles Davis - Flamenco Sketches
-------------------- |
dadkristy94 |
Apr 25 2009, 10:45 PM
|
QUOTE(^_NiN0_^ @ Apr 25 2009, 09:14 PM) Sad si nasao da pljujes Colplay kad ja po drugi put preslusavam X&Y Dakle NEMOJ da diras Coldplay ..... Coldplay- Low -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''