Deset Zlatnih Medelja
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Deset Zlatnih Medelja
tesic |
Jul 31 2009, 10:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-May 09 From: Zemun Member No.: 1.170 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nikola Tesic Škola/Razred: MG/IVd |
QUOTE a Daca ga savetuje da ode i spase se: “Želim ti sve što i svom detetu, a kada budeš uspeo, molim te, odreci se svog porekla Koji kreten ova Daca... -------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
LoshMeeBre |
Jul 31 2009, 12:01 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ovaj online blic ko da pise moj cale..
-------------------- |
Kipar |
Jul 31 2009, 12:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Jul 31 2009, 12:42 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
-------------------- |
Kipar |
Jul 31 2009, 04:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(LoshMeeBre @ Jul 31 2009, 01:42 PM) kakvi degenerici, stvarno imaju previse slobodnog vremena.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Jul 31 2009, 04:56 PM
|
QUOTE(Kipar @ Jul 31 2009, 05:08 PM) Oooouuu da.. Danas svaka susa ima para za internet -------------------- |
tesic |
Jul 31 2009, 05:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-May 09 From: Zemun Member No.: 1.170 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nikola Tesic Škola/Razred: MG/IVd |
Koji jadnik covek treba da bude da ide po netu i govori ljudima da se odreknu porekla i da to zeli svom detetu...
-------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
Slovenatz |
Jul 31 2009, 06:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Bas ima bisera medju ovim komentarima. I svi zaista imaju previse slobodnog vremena.
QUOTE(quote @ blic komentari) Perica | Sreda, 29 Jul 2009. 10:51h Evo, ja radim kao akademac u Velikoj Britaniji i nudim ti da radis doktorat kod mene iz numericke matematike. Ovo je bilo brzo. Problem resen. QUOTE(opet blic) Sta je bre ovo...pa i ja sam genije i nikada nisam nikoga molio za bilo sta,znate sta je genijalnost,ustanes ujutru bez dinara u dzepu a uvece se vratis pun ko brod,ako decko ima mozga snaci ce se ali cim place zbog 300-400 hiljada dinara nema od njega nista Ovo ko soc This post has been edited by Slovenatz: Jul 31 2009, 06:36 PM -------------------- |
Kipar |
Jul 31 2009, 10:36 PM
|
ahahaha realno
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Valkyrie |
Aug 1 2009, 12:52 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ali ovaj Blic online gori od crne hronike u Kuriru, stilski i sadržajno...
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
tesic |
Aug 1 2009, 01:16 PM
|
Hahaha...
Moze neko da postavi link za to. -------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
VIP <3 |
Aug 1 2009, 05:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Tek sam sad procitala clanak... bode oci to da o djacima govori Ognjanovic i onda posle njega gdja FB. Zasto nisu trazili izjavu od Lukine mame, ili Slobodanke, ili neke druge mame od svih tih osvajaca medalja? :/
-------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Aug 1 2009, 10:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Dunno, valjda zato sto im je interesantniji or sth.
-------------------- |
VIP <3 |
Aug 2 2009, 12:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ili njihove mame nisu bile tu kad su im decu slikali novinari?
Slovenatz |
Aug 2 2009, 06:23 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Aug 2 2009, 01:37 PM) Mislim da sam video u Blicu neke stare tekstove o luki, sad im vise nije zanimljiv I guess. Necu da komentarisem za mame -------------------- |
SBS |
Aug 2 2009, 09:09 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Sad ce Teodor da osvoji jos bar 5 zlata na internacionalnim takmicenjima , a Luka, mozda, al tesko, jer ipak sto bi rekla gdja. FB :
Niko, niko Kao ja Nikad niko kao ja I niko I nikad I niko Ja! Šarlo je nezan . . . This post has been edited by SBS: Aug 3 2009, 12:19 AM -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
VIP <3 |
Aug 2 2009, 11:05 PM
|
Hahaha ovo Gdja FB sam ja onda napisala kao skracenicu, ali se poklapa sa skracenicom facebooka sto je bas dobra slucajnost