Volite Pjosta..., jer voli i on vas :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Volite Pjosta..., jer voli i on vas :)
Kipar |
Jul 26 2009, 11:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
neki ludilo zajeban imas i bogove i kockice i atlantidu i manu i kartu koja moze da potopi atlantidu.. Pricao mi je ortak koji se bavi tim igricama, ovo zvuci interesantno pa treba da se nadje 5 igraca a si igrao Munchin?
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Jul 26 2009, 11:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
baj d vej karta je inace jako glupa i tesko igriva (ona koju si ti postovao)
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Jul 27 2009, 07:55 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja se geekishem!ja se geekishem!
|
LoshMeeBre |
Jul 27 2009, 08:03 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Kipar @ Jul 27 2009, 12:22 AM) neki ludilo zajeban imas i bogove i kockice i atlantidu i manu i kartu koja moze da potopi atlantidu.. Pricao mi je ortak koji se bavi tim igricama, ovo zvuci interesantno pa treba da se nadje 5 igraca a si igrao Munchin? Huh, ne znam, nije mi poznato, a igrao sam ili bar video dosta tih stvari.. DUnno, mozda je nesto novije.. Munchin jesam igrao, kul je jedno vreme, posle smori jer je sve vec vidjeno.. A inace karta nije tesko igriva, evo boza se potrudio -------------------- |
Kipar |
Jul 27 2009, 10:22 AM
|
munchin je ludnica kada se igra u 5+ igraca sa raznim pojacanjima (u vidu karata) koju si verziju ti igrao? Munchin je genijalan, trazi od tebe da budes kvaran, zato sam ja uvek drugi
riziko jos uvek nisam igrao cekam ortaka da se vrati u BG pa da me vodi u ZK (zaludjenicki klub) inace imao sam ja period od godinu+ dana kada sam se bavio nerdovskim igrama. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Jul 27 2009, 11:37 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
munchkin nije los sto kaze misko prvih par puta
idi u sigil...to ti je nerd club meni su setlers of catan i mwahahaha super igrice i ticket to ride nije los...touch of evil onako,giljotina je odlicna...i tako ;p |
Kipar |
Jul 27 2009, 11:41 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ Jul 27 2009, 12:37 PM) munchkin nije los sto kaze misko prvih par puta idi u sigil...to ti je nerd club meni su setlers of catan i mwahahaha super igrice i ticket to ride nije los...touch of evil onako,giljotina je odlicna...i tako ;p znas pravilo u manckinu: ako pojedes kartu izbrisaces njen efekat Veruj mi jako je zanimljiva igra zavisi od verzije, igraca, broja igraca -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Jul 27 2009, 03:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Kipar @ Jul 27 2009, 11:22 AM) munchin je ludnica kada se igra u 5+ igraca sa raznim pojacanjima (u vidu karata) koju si verziju ti igrao? Munchin je genijalan, trazi od tebe da budes kvaran, zato sam ja uvek drugi To je ona igra koja ima kartu "Rock falls, everybody dies?" -------------------- |
Kipar |
Jul 27 2009, 03:38 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ Jul 27 2009, 04:12 PM) ta igra ima izmedju 2000 - 10000 karata od kojih su sve igrive u (nisu bas sve medjusobno) ja tu kartu nisam video. Ali uvek mozes da je pojedes i da sprecis njeno dejstvo. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Jul 27 2009, 08:25 PM
|
danko rece da je video negde...ma svejedno,mi smo je imali
|
Djole |
Jul 31 2009, 09:09 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Imali smo tu kartu prosle ekskurzije. Bilo je nacrtano flomasterom doduse Treba pitati bulata odakle mu.
-------------------- no future for you
|
Neonkitza |
Aug 1 2009, 07:32 AM
|
taj manchkin je dankov to je dankova karta
video je u nekoj expanziji pa je i on napravio |
Djole |
Aug 3 2009, 08:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
A tacno, rekao je da je uzeo od tebe. Davno bese ekskurzija.
Moracemo i za ovu da ponesemo neki manchkin. Ili mozda full scale frp... -------------------- no future for you
|
Kipar |
Aug 3 2009, 11:04 PM
|
QUOTE(Djole @ Aug 3 2009, 09:35 PM) A tacno, rekao je da je uzeo od tebe. Davno bese ekskurzija. Moracemo i za ovu da ponesemo neki manchkin. Ili mozda full scale frp... -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Aug 4 2009, 08:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Djole @ Aug 3 2009, 09:35 PM) Da da, mogao bi da vodis frp gde igramo srednjoskolce na ekskurziji u Italiji koji igraju zombi survival frp. To bi bilo fun! [/sarcasm] -------------------- |
Djole |
Aug 4 2009, 08:21 AM
|
Slo, ideja je kad si sarkazmican da to ne kazes ljudima, tako gubis zabavu gledajuci ih kako pokusavaju da shvate da li si ozbiljan ili ne.
Naravno da bi bio fun takav frp, da mozes da biras da gledas milion dosadnih gradjevina po rimu, ili da kroz iste bezis od zombija i neonacista, sta bi izabrao? -------------------- no future for you
|
VIP <3 |
Aug 4 2009, 12:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
da ih razgledas?
-------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Aug 4 2009, 01:14 PM
|
QUOTE(Djole @ Aug 4 2009, 09:21 AM) Slo, ideja je kad si sarkazmican da to ne kazes ljudima, tako gubis zabavu gledajuci ih kako pokusavaju da shvate da li si ozbiljan ili ne. Naravno da bi bio fun takav frp, da mozes da biras da gledas milion dosadnih gradjevina po rimu, ili da kroz iste bezis od zombija i neonacista, sta bi izabrao? Da igram frp u kome razgledam rim naravno. Kompromis! -------------------- |
Djole |
Aug 4 2009, 02:00 PM
|
Frp u kome razgledas rim DOK te jure zombiji i neonacisti! Kompromis!
-------------------- no future for you
|
VIP <3 |
Aug 4 2009, 02:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
vi ste pukli
-------------------- Opsti kriminal. |