Skolska 2009/2010.
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Skolska 2009/2010.
Slovenatz |
Aug 30 2009, 10:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(tesic @ Aug 30 2009, 07:34 PM) QUOTE(pyost @ Aug 30 2009, 07:36 PM) To su obracunavali PDV pa je to ispalo najverovatnije. Sad mora sve da se belezi i racuna posto smo maaalkice u besparici. This post has been edited by Slovenatz: Aug 30 2009, 10:10 PM -------------------- |
maca |
Sep 1 2009, 09:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ocu staru MG, ocu proslu godinu, ocu I razred ... sranje... nas su stavili na jbni 3 sprat. penjes se, taman mislis tu si, a onda shvatis da ima jos jedan sprat
btw, meni je alalizu predavao Ilija Mirovic kod koga je 17 od 21 ucenika imalo 5 na kraju godine...obozavala sam ga... sad mi predaje neki novi, nisam ga jos videla, al se zove Zeljko Radovanovic. Ja za njega nisam cula. Jel predavao nekome? This post has been edited by maca: Sep 1 2009, 09:17 PM |
SBS |
Sep 1 2009, 10:08 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
E i nama je zajebano, ono popneš se i misliš ima još jedan sprat, kad ono nema
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maca |
Sep 1 2009, 11:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
j*bi se ... ma opsta zabuna... dve iz mog odeljenja krenule u ucionicu koja je na istom mestu gde i nasa samo drugi sprat umesto treci. a i zajeban treci kad kasnis, dok se popnes...
This post has been edited by maca: Sep 1 2009, 11:28 PM |
jeele |
Sep 2 2009, 06:54 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ja sam se izgleda izdresirala da budem u onoj shupi od ucionice...one sto su kod sale za fizicko i ona takva iznad...jadno jadno...
inace sam se odvikla od saobracaja ispod prozora...!!!!!! to mi je najteze palo iskreno... ostalo mi je zanemarljivo...ok je sve...moze da se dise, nemas osecaj klaustrofobije ili zakrcenosti... -------------------- |
LoshMeeBre |
Sep 2 2009, 07:47 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
E bre kakvi ste to ljudi, UVEK nadjete nesto da se zalite
-------------------- |
Djole |
Sep 2 2009, 09:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
QUOTE(LoshMeeBre @ Sep 2 2009, 08:47 AM) Roze klupe!!! -------------------- no future for you
|
maca |
Sep 2 2009, 09:51 AM
|
|
Dimkе |
Sep 2 2009, 02:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 09 Member No.: 1.141 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Natasa Dimic Škola/Razred: MG/4d |
pa sve u svemu nije lose novo je i da su razdvojili wc-ove na muski i zenski i sad imamo wc solju manje po spratu u odnosu na prethodne godine... i po klupama se valja neki zuti prah ali valjda cemo jednog dana u potpunosti da ga obrisemo farmerkama
i imali smo srece da dobijemo prvi sprat |
SBS |
Sep 2 2009, 03:40 PM
|
E da taj prah, ono nisu očistili učionice, mada danas je bilo u redu, juče ja ustajem ono trag na majici kako sam se naslonio na klupu i na šorcu, al izgleda su očistili
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
maca |
Sep 2 2009, 08:00 PM
|
Taj prah na klupama mozda imate vi smrtnici na drugom spratu. Mi uzviseni na trecem nemamo prah
|
Djole |
Sep 2 2009, 08:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Ima i na prvom... Puno praha
-------------------- no future for you
|
SBS |
Sep 2 2009, 08:59 PM
|
QUOTE(maca @ Sep 2 2009, 09:00 PM) Da ponovim, mi smo na PRVOM spratu -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Turgon |
Sep 2 2009, 09:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Djole @ Sep 2 2009, 09:07 PM) Kakav bre prah? Jesam ja lud il slep? -------------------- |
Slovenatz |
Sep 2 2009, 09:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ispod klupe je neki prah. I na djoletovoj i na mojoj. Djole je kukao zbog toga ceo dan :/
@Badza: Molim te reci osobi koja sedi u zadnjoj desnoj klupi u srednjem redu da prestane da mi zvrlja hemijskom po klupi.. Dosta vise zvezda i srca ffs This post has been edited by Slovenatz: Sep 2 2009, 09:10 PM -------------------- |
SBS |
Sep 2 2009, 09:21 PM
|
lol, ne znam, al ja sedim u zadnjoj levoj u sr. redu, a Šaban pored mene , ne verujem da je on to crtao
maca |
Sep 2 2009, 10:06 PM
|
|
Djole |
Sep 2 2009, 11:01 PM
|
Fak sedim u istoj klupi ko i badza.
-------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Sep 3 2009, 12:24 AM
|
QUOTE(SBS @ Sep 2 2009, 10:21 PM) lol, ne znam, al ja sedim u zadnjoj levoj u sr. redu, a Šaban pored mene , ne verujem da je on to crtao Ko mi onda skrnavi klupu -------------------- |
pyost |
Sep 3 2009, 01:07 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(SBS @ Sep 2 2009, 04:40 PM) E da taj prah, ono nisu očistili učionice, mada danas je bilo u redu, juče ja ustajem ono trag na majici kako sam se naslonio na klupu i na šorcu, al izgleda su očistili To je zato sto ides u sorcu u skolu -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |