Da Li Forum Umire?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Da Li Forum Umire?
Iva |
Aug 11 2008, 04:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
****** forum crkaje.
Nema vise nikakvih prozivanja, nema zanimlijvih postova, sve je neko sviranje kurcu. Znaci nema me nekoliko dana, nekad je bilo oooooooohoooooooohooooooooooo zanimljivih postova - a sad, WTF??! Dodjen i ono sve neka sranja. Ko ima kakve stikle ili sta mislim o osobi iznad. A sta ako sam JA iznad? Svi mi volimo da kontrolisemo.. Nego, da, mislim koji *****? Dajte se aktivirajte malo ljudi. Neke zanimlijve prozivke, nesto. Samo ne ****ing politika. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Aug 11 2008, 08:32 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ma daaaj, opusti se.. Leto je.. Ko ce sada da se raspravlja... idem da oladim pivo
-------------------- |
Iva |
Aug 11 2008, 02:41 PM
|
Ma 'tela sam da prozivam nekoga sinoc
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Aug 11 2008, 07:12 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Nije valjda da u petnici nema ttopovskog mesa ??
-------------------- |
Iva |
Aug 11 2008, 10:45 PM
|
Ma spavali su tada. MRzelo me da ih budim jer smrde sobe.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
voja |
Dec 24 2009, 11:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
Bas dugo nisam bio na forumu i ovu tragediju na koju sam naisao pre par dana kada mi je boza najzad osposobio account ne mogu ni da opisem...Jedina redovna tema je ona pacenicka fml a i tu su toliko bezidejni i jadni postovi da nemam reci...Ja bi reko da je ovo jedan od najjadnijih perioda otkako postoji mgforum...
-------------------- Eliot je peder :)
|
Slovenatz |
Dec 24 2009, 11:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pojavice se neka tema u skorijoj budućnosti valjda.
-------------------- |
Neonkitza |
Dec 24 2009, 11:38 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pa uskoro ce takmicenja,polako ;P
|
SBS |
Dec 25 2009, 01:05 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
e da takmičenja
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Turgon |
Dec 25 2009, 01:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(voja @ Dec 25 2009, 12:01 AM) Bas dugo nisam bio na forumu i ovu tragediju na koju sam naisao pre par dana kada mi je boza najzad osposobio account ne mogu ni da opisem...Jedina redovna tema je ona pacenicka fml a i tu su toliko bezidejni i jadni postovi da nemam reci...Ja bi reko da je ovo jedan od najjadnijih perioda otkako postoji mgforum... Pa uradi nesto povodom toga kad si car... -------------------- |
maxydelanoche |
Dec 25 2009, 07:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Sada mi koji posecujemo forum treba da se zabrinemo sto se teme na forumu ne svidjaju nekome ko ne posecuje forum?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Turgon |
Dec 26 2009, 03:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Mislim, mozemo i da se izvinimo
-------------------- |
voja |
Dec 27 2009, 05:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(maxydelanoche @ Dec 25 2009, 08:49 PM) Sada mi koji posecujemo forum treba da se zabrinemo sto se teme na forumu ne svidjaju nekome ko ne posecuje forum? Kada sam se pojavio jedine dve teme u kojima se pisalo su bile 'Petnica' i 'FML' tako da ti definitivno i ne treba da se brines,verujem da ce ti obe biti zanimljive...A inace nebitno je dal mi se svidja ili ne,osim teme petnica koja ce uvek biti aktuelna kao i takmicenja npr samo jedna tema u kojoj se pise i to jedan post u dva dana je definitivno jadno...Sad se vidim pojavljuje jos par tema... -------------------- Eliot je peder :)
|
maxydelanoche |
Dec 27 2009, 07:29 PM
|
Pa dobro, ne znam koliko si ti cesto dolazio na forum otkad postoji i tako to, al' ja garantujem da ja bilo vremena kada je forum bio daleeeko daaaleko mrtviji
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Dec 27 2009, 09:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Voja je jako cesto dolazio na forum Cak sam i ja prestala u zadnjih mesec-dva da nesto dolazim ovde, tipa jednom nedeljno ili redje, zato sto se vise nista ne desava. Umro nam forum Bozice, dovedi neko '94 da ozivi mgf, majke ti
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Dec 27 2009, 09:32 PM
|
As I said, to sto mislite da je forum na ovom nivou posecivanja mrtav, to govori dovoljno o tome koliko ste ga posecivali u proslosti, bivao je puuuno mrtviji nego sto lepo rece Mrksica, uradite nesto povodom toga kad ste tolike face
voja |
Dec 27 2009, 10:38 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Dec 27 2009, 10:32 PM) As I said, to sto mislite da je forum na ovom nivou posecivanja mrtav, to govori dovoljno o tome koliko ste ga posecivali u proslosti, bivao je puuuno mrtviji nego sto lepo rece Mrksica, uradite nesto povodom toga kad ste tolike face Ne pada mi na pamet da ja ozivljavam forum,mislim da sam u zivotu mozda napravio jednu dve teme(ako i toliko) i pokusao da ozivim jos par ali sve su bili teski fejlovi jer jednostavno ovde bleje ljudi koje odredjene stvari zanimaju a ono sto ih ne zanima uzmu pa spamuju glupostima(naravno ne mislim na sve redovne posetioce)...Jednostavno hocu da kazem da bi bilo lepse kada bi se proguravale malo raznovrsnije teme jer bi onda bilo vise clanova koji bi redovno dolazili ali kapiram da tako nesto nije moguce tako da cu jednostavno nastaviti da dolazim jednom u sto godina cim se zavrsi *****za oko ove teme... -------------------- Eliot je peder :)
|
maxydelanoche |
Dec 27 2009, 10:56 PM
|
Pa dobro, al' ko mislis onda da progurava te raznovrsnije zanimljive teme
voja |
Dec 27 2009, 11:10 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Dec 27 2009, 11:56 PM) Boza glavic-admin bi mogao malo da ispromovise forum npr...Kad bi stalno dolazili novi ljudi cisto da vide kako je a ovde se angazuju ljudi koji su inace non-stop na forumu da izbacaju aktuelne teme iz raznih oblasti mnogi bi se zadrzavali na forumu i za neko vreme bi bilo vise ljudi...Kapiram da je mnogima ok da ostane ovako,jer se svi manje-vise znaju i onako je domaca atmosfera ali opet,asortiman tema je bas uzak i svodi se otprilike na nauku i nesto muzike...Da nema takmicenja i petnice vec bi odavno umro...Inace,Boza ce mi obrisati ovaj post jer sam rekao da je glavic... -------------------- Eliot je peder :)
|
maxydelanoche |
Dec 27 2009, 11:40 PM
|
E, ja sam isto mislila na Bozicu pisuci onaj post, al' sam cisto htela da tako nesto napise neko drugi
hihihihi glavic, nisam znala i za taj nadimak -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.