Alkohol
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Alkohol
Iva |
Oct 6 2006, 04:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(ser_fanky Lj@ Znaci ovde niko nije alkos! Jesi li siguran? Jesi li dobro procitao sve postove? :D QUOTE(ser_fanky Lj@ Mogu onda komotno da zakljucam ... A ja mislila ozbiljno!! Dok nisam procitala QUOTE(ser_fanky Lj@ salim se Ali ozbiljno... to je bilo sasvim ocekivano.. da ces zakljucati -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
kersme |
Oct 10 2006, 03:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-September 06 Member No.: 112 |
ja nemam nista protiv alkohola,ali imam protiv ljudi koji se napijaju non stop ko debili...svako se bar jednom napije i to je normalno. Ali kao intermediate brewer, moram priznati da mi se dopadaju neka alkoholna pica...prvenstveno medovina i ale(ne znam kako se kaze na srpskom to vam je ono sto se pilo pre piva, a posle medovine )
|
LoshMeeBre |
Oct 10 2006, 05:30 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(kersme @ Oct 10 2006, 03:52 PM) ..prvenstveno medovina i ale(ne znam kako se kaze na srpskom to vam je ono sto se pilo pre piva, a posle medovine ) Sta je medovina tacno? Ja se drzim klasike.. Vino (crveno) ili neki matoriji rum(bar 3 godine star, imam i matoriji doneo mi burazer iz kube. To treba probati) -------------------- |
Eli0t |
Oct 10 2006, 06:16 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Sta je medovina tacno? Pice iz PLIVa |
Iva |
Oct 10 2006, 06:37 PM
|
[/quote=LoshMeeBre]a se drzim klasike.. Vino (crveno) ili neki matoriji rum[/quote]
*** pa ti si II srednje... !!! A i vi ostali!!! Zar mislite da postoji zabrana konzumiranja alkoholnih pica licima mladjim od 18 godina uzalud ili shta?!!?!? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Oct 10 2006, 08:01 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pravila postoje da bi se krsila
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
kersme |
Oct 10 2006, 11:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-September 06 Member No.: 112 |
mogao bi esej citav o medovini, ali otprilike to je najstarije alkoholno pice...svi narodi su ga konzumirali..npr...grcima je to bio nektar koji su pili Bogovi...azteci su pred raznim obredama pili, medovina ljue asocira na vikinge najvise al eto...svi su pili..i u srednjem veku...ima mnogo varijanti medovina.....jer se ubacuju razne dodatne stvari...odlicno je, pravim sam kad stignem (brewer kao sto rekoh ) ali dugo to traje, pa kupujem preko neta...ali med je najskuplji sastojak sto se tice alkohola, pa samim tim najeftinija medovina ide za 800din za 0.7litara.
ali vredi, toliko od mene |
RZA |
Oct 11 2006, 09:36 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ma.. DiLuna Sangria.. ....
-------------------- cold
|
Neonkitza |
Oct 11 2006, 10:00 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
hahaha
|
RZA |
Oct 11 2006, 10:05 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
nenenenenne.. DiLuna Sangria, vodka, pivo.. pa ponovo Sangria.. .. na sta te podseca?..
|
Neonkitza |
Oct 11 2006, 10:18 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
JOVAN!!! al nije posle sangriju ;\ samo pre...onu casu..
This post has been edited by Neonkitza: Oct 11 2006, 10:19 PM |
RZA |
Oct 12 2006, 09:50 AM
|
kako sam ja razumela njih sinoc da je ponovo pio posle sangriu?!.. juce u autobusu.. kad su mi opisivali kako su da treznili... khmtusiranje.. khmskidanje..
|
Neonkitza |
Oct 12 2006, 01:56 PM
|
nisi znala za to!?!? ma nije nista bre posle otisao na koncert
|
maxydelanoche |
Apr 26 2007, 07:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Meni nista ruznije nema od nekoga ko ne zna za sebe od alkohola. I uopste da alkohol (ili bilo sta) utice na to da se osoba ponasa manje odgovorno nego inace
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Apr 26 2007, 08:34 PM
|
Otkud odjednom interesovanje za ovaj topic, Marija?
Ma ok moze biti alkohol.. u umerenim kolicinama.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
tijana |
Apr 26 2007, 09:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
pa moze u umerenim kolicinama. Ali moze u nekim slucajevima da zna da se kontrolise tj nek se ubije od alkohola ali da zna sta radi i da je odgovoran.Moj drug se ubije kao niko i zna sta radi i svestan je sta se oko njega desava.
Ali ne racunaju se exkurzije. to je poseban slucaj za razmatranje. Vecina ljudi koje ja znam i iz moje skole ukljucujuci i profesore koje necu da imenujem i koji ne piju alkohol uvek piju na ekskurziji. -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Kipar |
Apr 26 2007, 09:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ma alkohol je COOL
VOTKA I DZIN TO JE SADA IN -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
tijana |
Apr 26 2007, 09:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Pa nista ne fali da popijes nesto u odredjenim kolicinama na zurci,tj popijes malo da se opustis i onda ti bude ql.
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
paydoman |
Apr 27 2007, 09:15 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
zasto bi pili?? sto ne pijete sok? treba vam alkohol da biste bili cool! to je smeshno... prvo pivo, onda votka, tekila, trava, xer, lsd, pushish heroin, igrash se sa neVENOM, shmrchesh kox.... GAME OVER!
nemojte da pijete -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
maxydelanoche |
Apr 27 2007, 02:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
LOL. Dobar post
Nego, Iva: ma videla sam slucajno kad sam otvorila podforum, pa eto... A jedno je kad pijes i zezas se i opusten si, a znas sta radis, drugo je kada "se previse opustis" -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |