Novcane Nagrade
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Novcane Nagrade
pyost |
Apr 10 2006, 05:40 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Na republickom takmicenju iz fizike, a i matematike, dosta se pricalo o odredjenim sumama novca koji nagradjeni dobijaju? Da li neko zna vise o ovim glasinama itd.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Apr 10 2006, 09:37 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
E pa ***, ja imam samo pohvalu sto mi nista ne znaci!!!A za novcane nagrade sam cuo jos pooodavno.E , da mislim da sam i ja rasirio te glasine(koje se nadam da su tacne)
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Grashak |
Apr 10 2006, 10:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
za gradsko (redom III, II, I nagrada)
5000 10000 20000 republicko 40000 70000 100000 olimpijada 500000 700000 1000000 pri cemu se racuna samo najbolji uspeh... ja za sad imam samo 40000 u slucaju da odem na astronomiju i dobijem tamo neku.... hehe to ce biti fino -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Miny |
Apr 10 2006, 11:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
I ja sam prvo tako cula, a sad se prica da nece davati za gradsko, i da ce se davati samo za prvo,drugo i trece mesto...
Ali to nije provereno... -------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
pyost |
Apr 11 2006, 05:01 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Grashak @ Apr 10 2006, 10:28 PM) Aj pojasni to malo. I jel imas neki sajt na kome ovo pise? -------------------- Baby, it's a violent world.
Grashak |
Apr 11 2006, 09:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
jok nema sajta.. pazi ako imas recimo II na republickom iz matematike i III ne rep. iz fizike, dobijas pare samo za matis jer ti je to najbolja diploma.. znaci od svih diploma koje imas, ona koja je najbolja pa za nju dobijas pare.
pa pazite nista od ovoga nije provereno. sigurno je samo da se za medjunarodno dobijaju pare, a bolui vas uvo u svakom slucaju sledece godine dobijate gradsku stipendiju... ja sam upravo dobila pare od njih 54000, a inace je 13000 mesecno -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
pyost |
Apr 12 2006, 01:06 PM
|
Ajde posto si ti lepo upucena, reci nam koje sve stipendije znas, kako se prijavljuje i koliko dobijas
^_NiN0_^ |
Apr 14 2006, 08:25 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ali od Beograda!!!!Ja sam iz Sapca,tako da iako osvojim 1. na Olimpijadi dobicu sliku u novine!! Mislim na strani sabacka hronika!!!
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Miny |
Apr 14 2006, 08:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Pa Ljubo, to je Vlade Srbije, tako da svi dobijaju... Ja sam od njih posle olimpijade dobila 500000
-------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
^_NiN0_^ |
Apr 14 2006, 09:51 PM
|
E, vidis nisam to znao !Hvala na informaciji
Eli0t |
Apr 14 2006, 11:06 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Ja sam od njih posle olimpijade dobila 500000 I nisi castila odeljenje? Ccc... |
Sid |
Apr 25 2006, 10:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-April 06 Member No.: 54 Status: Učenik MGa |
QUOTE(pyost @ Apr 11 2006, 05:01 PM) Ima, ali samo za fiziku. Nasla sam kada sam pregladala sajt drustva fizicara http://www.dfs.org.yu/takmicenja/Pravilnici/Komentar.htm Ima to u tekstu, samo potrazite. -------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
^_NiN0_^ |
Apr 26 2006, 09:25 AM
|
Jel ovo 1,2 i 3 mesto znaci prva tri na listi, ili nagrade???
Sid |
Apr 26 2006, 11:14 AM
|
Nagrade, mislim i nadam se onda mozda i ja dobijem nesto.
-------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
^_NiN0_^ |
Apr 26 2006, 11:21 AM
|
Ako svakom okrugu daju pare nagradjenima...ma bre odose pare!!!Znas li koliko ih je osvojilo nagrade??? Mada meni je svejedno
Sid |
Apr 26 2006, 10:12 PM
|
Pa sigurno je puno ljudi osvojilo nagrade, ali ipak se nadam da ce isplatiti.
Ljubo kako ti je svejedno, ti bi dobio 10.000 -------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
^_NiN0_^ |
Apr 27 2006, 10:27 AM
|
Pa, jer mislim da je to mnogo!!!Logicnije je da daju tem prae samo za prva tri mesta.Mada ne znam???
Sid |
Apr 27 2006, 10:50 AM
|
Mozemo da budemo sigurni kada pitamo drustvo fizicara(tj. Micu Mitrovica).
DA li znate kada ce dati priznanja sa gradskog ako ce ih uopste dati? -------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
pyost |
Apr 27 2006, 06:55 PM
|
Uvek se nagrade sa gradskog kasno dele, krajem skolske godine.
Iva |
Jun 30 2006, 02:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(pyost @ Apr 10 2006, 06:40 PM) Na republickom takmicenju iz fizike, a i matematike, dosta se pricalo o odredjenim sumama novca koji nagradjeni dobijaju? Da li neko zna vise o ovim glasinama itd. To ne postoji za hemiju? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|