9 Pages « < 5 6 7 8 9 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Veliki Brat, i ostali reality showovi

ex-paydoman
post Nov 5 2006, 04:14 PM
Post #121

Moderator

Group: Članovi
Member No.: 23
Status: Učenik MGa

ja sam wideo jednu...

dobra je...

...za potapanje kupusa XD.gif

--------------------
ode..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Puzzler
post Nov 5 2006, 05:45 PM
Post #122

Member No.: 74
Status: Van MGa
Škola/Razred: MG/IIb (proud of it)

QUOTE(pyost @ Nov 5 2006, 04:08 PM)
Pa lepo, izbacila ga publika.. A pritom su ponovo ubacili 3 nova ukucana mad.gif
*

Ti izgleda to aktivno pratiš, pyoste blink.gif blink.gif blink.gif

--------------------
user posted image
+Quote Post
pyost
post Nov 5 2006, 06:09 PM
Post #123

Deus Ex Makina
Group Icon

Group: Administratori
From: Beograd
Member No.: 2
Status: Bivši učenik MGa
Škola/Razred: RAF

Ne bih bas rekao aktivno, ali vredi pogledati tu i tamo, kao i pratiti VB forum smile.gif

--------------------
Baby, it's a violent world.

Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10]
+Quote Post
aphr0
post Nov 5 2006, 06:28 PM
Post #124

Member No.: 81
Škola/Razred: I bg gimnazija

Mrzi me da citam ceo topic ali ukratko,
osecam se jos vecim debilom od tih ljudi u toj kuci ako ih gledam...
A oni u stvarno...
Cim je neka stvar pravljena da obara rekorde u gledanosti,
obavezno pravljena je za ljude sa xy iq-om...
Sry ako sam nekoga isprozivao,ali to je stvarno najveca najgora mozga...
Posle pinka granda & co.naravno! biggrin.gif

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
+Quote Post
^_NiN0_^
post Nov 5 2006, 06:42 PM
Post #125

Moderator
Group Icon

Group: Moderatori
Member No.: 4

Ne mogu ostati 5 njih u kuci. Bilo bi monotono , zar ne ??? smile.gif

Inace ne pratim VB tongue.gif

--------------------
Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin
Yo-yo, yo-yo, yo
Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambiiina
(Mala matura deca kokaina®
Velika matura deca Yo!hambina)
+Quote Post
pyost
post Nov 5 2006, 07:53 PM
Post #126

Deus Ex Makina
Group Icon

QUOTE(½Man½Amazing @ Nov 5 2006, 06:28 PM)
osecam se jos vecim debilom od tih ljudi u toj kuci ako ih gledam...

Ne vidim zasto bi mi njih smatrali debilima. Svi su oni tamo zbog para, niko se nije prijavio zato sto voli da ga gledaju huh.gif Oni su jednostavno spremni da se zrtvuju za 100.000 evra smile.gif

--------------------

+Quote Post
^_NiN0_^
post Nov 5 2006, 08:44 PM
Post #127

Moderator
Group Icon

Group: Moderatori
Member No.: 4

I da daju bas dobar primer mladim ljudima ... dry.gif

--------------------
Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin
Yo-yo, yo-yo, yo
Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambiiina
(Mala matura deca kokaina®
Velika matura deca Yo!hambina)
+Quote Post
pyost
post Nov 5 2006, 10:10 PM
Post #128

Deus Ex Makina
Group Icon

A kakav je to primer?

--------------------

+Quote Post
RZA
post Nov 5 2006, 11:06 PM
Post #129

Njeno Ljubičanstvo

Member No.: 92

je*anje pred kamerama!..

This post has been edited by Spužva: Nov 5 2006, 11:06 PM

--------------------
cold
+Quote Post
pyost
post Nov 6 2006, 07:58 PM
Post #130

Deus Ex Makina
Group Icon

Au da, izvini, mi smo tako fina nacija i to je tako zacudjujuce, jer toga inace nema.. Ma daj rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
milija
post Nov 7 2006, 03:34 PM
Post #131

Member No.: 38
Ime i prezime: Milija Jovicic

QUOTE(MrGood @ Nov 5 2006, 04:14 PM)
ja sam wideo jednu...

dobra je...
...za potapanje kupusa XD.gif
*

Haha biggrin.gif moze li bez soli biggrin.gif :lol2:

Slozio bih se sa tobom.

Izvestaceno ponasanje, a onda Miki koji pocinje da me nervira te ovo te ono, najpopularniji Srbin iz Kupinova (100 poznatijih za koje nazalost mladi ne znaju)... Te mu nudili 300 000 eura da udje u jednu stranku, pa se slika za Playboy, jos samo ostaje da snimi film tipa Miki - nastavak cuvenog Ramba :lol2:

A onda pljuvanje, svako svakog, niko nikog, i na kraju svakom svasta a u stvari nikom nista blink.gif

Sustina, slazem se sa Kuzmom... Meni je to debilno, kako biste se vi osecali da neko dodje i postavi kamere u vasoj kuci, posmatra vas 24h dnevno dok mokrite, vodite ljubav, ser..., jedete, pricate gluposti... Neugodno nema sta, a tome se smejete.

Maloumnost to je ono sto krasi vecinu ucesnika u BB-u jer samo 1 ima sansu za 100 000 eura, pored maloumnosti uvidjam i podlost pojedinaca koji makijavelisticki streme cilju (Da bog da ispali vec u narednim rundama ljudski oloshu cheers.gif ). Veca je verovatnoca zarade na drugi nacin nego smaranja besposlenih ljudi u Srbiji, prednost imaju ljudi koji treba da budu sto prostiji, da psuju, pljuju, "vataju"... To su face koje dostizu visine da se emituju u udarnim terminima. Draze su mi Zvezde Granda (ne mogu da verujem da ovo pisem). Iako su glupe bar se trude da kada posteno izvale bude nesto cemu ce te se iskreno smejati ako imate iole inteligencije, dok se svi oni trude u BB-u da budu sto gluplji (iako vec dovoljno jesu).

Narodu kome je pun ..... svih zezanja oko Kosova, opadanja eura, poskupljenja 'leba i nafte, BB dodje kao potencijalno mesto za opustanje umesto gledanje nekih od kultnih filmova, muzike, citanja... Veliki mediji imaju velike uticaje, nazalost uticaji su zgrtanje novca od nacije otupljene turbo folkom, inflacijom, kupovinom na "buvljacima", NATO agresijom, homoseksualaca i svih ostalih neizbeznih stvari.

Kako bi bilo da umesto BB-a, B92 emituje neki dobar dokumentarac o Srbiji, ne da to bude politicki vec nesto sto ce opustati, recimo priroda itd. Dokumentarci o Ratku Mladicu, Crvenim beretkama, Ceci i plejadi ostlih trenutno politicko-drustvenih cinilaca su trenutni pogodak. Hvatati Ratkove bisere sa snimaka TV Beograda i RTRS nije tezak posao, tipa: "Sta hoce ta Danska nema je k'o pola Srbije". :lol2: Snimanjem Slobinih zivotnih dozivljaja i na kraju BB-om je samo jedan od karika lanca koji izgleda pocinju da pritezu narod u Srbiji da k'o "manit" (rekli bi u selima Srbije) gleda i divi se i navija... wacko.gif

Narode budjenje, ne morate da gledate BB ako to ne zelite, iskljucite se, to nije tesko zivimo u Srbiji. Zemlja koja je ionako na okrajku svetskih kulturno-naucnih dogadjanja. Tezimo u Evropu, da ali prvo poradimo na nama samima, BB pokazuje kakav je to jedan prosecan Srbin kako onaj pred ekranom tako onaj pred kamerama. Psuje lik u BB-u, psuje moj komsija.... Idilicna slika nema sta.

Ko ce na koga uvece je to sto cini da dnevni listovi poput Kurira vide priliku da na brzaka zgrnu lovu i rasprodaju tiraz, gde nekoliko freek-ova celu noc bulji u video stream putem neta i kao da je video zlatnu zicu pritiska nenormalno (gotovo lupa) Print Screen i prebacuje slike za dnevno izdanje. Super way nema sta... A onda krecu dezurni novinari koji to lepo zapakuju neprofesionalno. Na naslovnim stranama je opis ove ili one scene kao da su sve to uzivo dozivljavali tu pored ucesnika. ph34r.gif

Na kraju da nesreca ne bude veca, citatelji zakljucuju da tu nije bilo necega, ali onda zele da preko interneta sami posmatraju svoje ljubimce dok spremaju ajvar, umesto da ga svaki gradjanin koji u mogucnosti spremi (kao sto sam ja :lol2: ucinio biggrin.gif).

Toliko od mene, malo poduze napisano ali sta cu dry.gif rekoh da dam svoje delimicno misljenje tongue.gif happy.gif

--------------------
Izadji i bori se

Zivot je kuchka, i ja sam makro.
+Quote Post
maxydelanoche
post Nov 7 2006, 03:52 PM
Post #132

From: Zion
Member No.: 61

Lele... Ako je to tvoje delimicno misljenje, Milija... Ha ha...

Sta da ti kazem sem da se slazem s tobom?!

To sto se oni glupiraju u budalisu za novac nije nikakva olaksavajuca okolnost, to je jadno, bedno, pohlepno i za svaku kritiku.

--------------------
Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena.

I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can.

www.viva-fizika.org
+Quote Post
Iva
post Nov 7 2006, 04:51 PM
Post #133

Member No.: 71

Jeste.. Milija je rekao dosta toga.. iako se na ovu temu moze uvek dodati komentara. Slazem se u potpunosti sa njime wink.gif svaka cast!

Ali... cine li oni to samo zbog novca?! Ili, jos i zbog, kao popularnosti..? Kakva je to popularnost, kakva je to slava, koja traje 5 minuta? Vredi li se blamirati toliko zbog te "slave", zbog tog novca? Zar bi ljudi ucinili sve za novac?

I, zasto je uopste zabava gledati druge ljude sta rade 24/7, kao da nemamo svoje zivote? Svoju porodicu, prijatelje, poznanike? Nego se bavimo zivotom nekog potpunog stranca kojeg jedino znamo sa TV-a.. zasto? Kakva je to zabava?

I, mislim, sta jos reci... iskreno, nisam pogledala ni jednu epizodu srpskog BB-a (pogledala sam jednu ep. hrvatskog jos kad je to tamo bilo novo na nagovor prijateljice i zgadilo mi se..), niti imam nameru. Pre svega, nemam vremena za to, a kad i imam vremena radije bih ga provela na bilo koji drugi nacin wink.gif

--------------------
When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
+Quote Post
RZA
post Nov 7 2006, 05:14 PM
Post #134

Njeno Ljubičanstvo

Sve je to ok.. al.. u ljudskoj je prirodi to.. radoznalost.. svako je pogledao VB-a.. svako.. i svako hoce da vidi, cuje neki trac..
koliko god pljuvali VB.. uvek ce biti onih koji ce gledati i kojima ce to biti zanimljivo.. i sto je najgore, oni koji ga najvise pljuju.. znaju sve ili cak redovno prate.. meni ne smeta da pogledam, ali me ne privlaci.. ne daj boze da se ja gadim na to ili na te ljude..
maloumnost... nije to maloumnost.. i to nije svima cilj novac.. nekima jeste nekima nije... ne moze to tako da se osudjuje..

I, zasto je uopste zabava gledati druge ljude sta rade 24/7, kao da nemamo svoje zivote? Kakva je to zabava?

zasto je the sims najpopularnija igrica?.. kad se svodi na pracenje tudjih zivota.. nije poenta u tome da nemas zivot ili tako nesto..
dobro.... uporedjivati igricu i stvarni zivot nije isto.. ali ima slicnosti..

To sto se oni glupiraju u budalisu za novac nije nikakva olaksavajuca okolnost, to je jadno, bedno, pohlepno i za svaku kritiku.

ne ne ne.. pogresno shvatanje.. bar pomeni.. ne mozes ti da ostanes miran 100 dana.. naravno da ce svakoga da uhvati nesto, kad ce da se zeza ili budalise.. pa pogledaj samo, niko od nas nije izdrzao 100 dana da se ne smmeje ili zeza ili slicno.. wink.gif..
ne mora to odmah da znaci da se zeza zbog para..

Narodu kome je pun ..... svih zezanja oko Kosova, opadanja eura, poskupljenja 'leba i nafte, BB dodje kao potencijalno mesto za opustanje umesto gledanje nekih od kultnih filmova, muzike, citanja... Veliki mediji imaju velike uticaje, nazalost uticaji su zgrtanje novca od nacije otupljene turbo folkom, inflacijom, kupovinom na "buvljacima", NATO agresijom, homoseksualaca i svih ostalih neizbeznih stvari.

Narode budjenje, ne morate da gledate BB ako to ne zelite, iskljucite se, to nije tesko zivimo u Srbiji. Zemlja koja je ionako na okrajku svetskih kulturno-naucnih dogadjanja. Tezimo u Evropu, da ali prvo poradimo na nama samima, BB pokazuje kakav je to jedan prosecan Srbin kako onaj pred ekranom tako onaj pred kamerama. Psuje lik u BB-u, psuje moj komsija.... Idilicna slika nema sta.

khm.. da rascistimo nesto..
VB.. i gledanje VB-a.. nema veze sa srpskim mentalitetom i Srbijom.. nije samo u Srbiji najgledaniji.. kod nas nije toliko koliko je u najnaprednijim Evropskim zemljama!!! da li to znaci da su Britanci, Nemci itd itd maloumni.. ili cak glupi.. a opet najrazvijeniji?! blink.gif
pa svi vi spominjete samo pare i pare.. zasto neko ne gleda na drugu stranu?! blink.gif .. ovo radi zbog para, ono radi zbog para..

gde nekoliko freek-ova celu noc bulji u video stream putem neta i kao da je video zlatnu zicu pritiska nenormalno (gotovo lupa) Print Screen i prebacuje slike za dnevno izdanje

to im je posao.. ne rade oni to iz zadovoljstva.. ako mislis na radnike novina..

Kako bi bilo da umesto BB-a, B92 emituje neki dobar dokumentarac o Srbiji, ne da to bude politicki vec nesto sto ce opustati, recimo priroda itd. Dokumentarci o Ratku Mladicu, Crvenim beretkama, Ceci i plejadi ostlih trenutno politicko-drustvenih cinilaca su trenutni pogodak. Hvatati Ratkove bisere sa snimaka TV Beograda i RTRS nije tezak posao, tipa: "Sta hoce ta Danska nema je k'o pola Srbije". Snimanjem Slobinih zivotnih dozivljaja i na kraju BB-om je samo jedan od karika lanca koji izgleda pocinju da pritezu narod u Srbiji da k'o "manit" (rekli bi u selima Srbije) gleda i divi se i navija...

So true.. ja sam mnogo volela ranije b92 zbog nekih lepih naucnih emisija o ljudima.. od anatomije do psihe.. mnogo sam volela Plavu planetu..
ali ne secam se kad sam poslednji put videla tako nesto na bilo kojoj srpskoj televiziji.. zato sad pretezno gledam Disoovery, Viasat History, Viasat Explorer.. gde ima mnogo lepih dokumentaraca od istorije(koju mrzim!) do sporta, i svaki rado pogledam kad imam vremena..

nadam se da sam mozda malkice otvorila oci.. da nije sve tako crno u VB-u.. nece niko ispasti idiot, imbecil, bolesnik ili tako nesto ako 1 sat dnevno utrosi na gledanj VB-a... ali je druga prica da neko gleda nocu kako spavaju.. a vi samo te slucajeve spominjete..
mozda sam se negde pogresno izrazila ili me neko pogresno shvati.. ja pogledam VB tu i tamo.. pogledala sam sad na raspustu.. a pre toga.. 20 dana i nesto nisam gledala..

smile.gif smile.gif smile.gif

This post has been edited by Spužva: Nov 7 2006, 05:29 PM

--------------------
cold
+Quote Post
milija
post Nov 7 2006, 05:30 PM
Post #135

Member No.: 38
Ime i prezime: Milija Jovicic

QUOTE(Spužva @ Nov 7 2006, 05:14 PM)
ne ne ne.. pogresno shvatanje.. bar pomeni..  ne mozes ti da ostanes miran 100 dana.. naravno da ce svakoga da uhvati nesto, kad ce da se zeza ili budalise.. pa pogledaj samo, niko od nas nije izdrzao 100 dana da se ne smmeje ili zeza ili slicno.. wink.gif..
ne mora to odmah da znaci da se zeza zbog para..
khm.. da rascistimo nesto..
VB.. i gledanje VB-a.. nema veze sa srpskim mentalitetom i Srbijom.. nije samo u Srbiji najgledaniji.. kod nas nije toliko koliko je u najnaprednijim Evropskim zemljama!!! da li to znaci da su Britanci, Nemci itd itd maloumni.. ili cak glupi.. a opet najrazvijeniji?! blink.gif
pa svi vi spominjete samo pare i pare.. zasto neko ne gleda na drugu stranu?! blink.gif .. ovo radi zbog para, ono radi zbog para..
*

Ma to je OK, ne kazem i ja da svi dodju zbog novca, naravno tu uvek ima radoznalosti, zelje za necim novim. Ja osudjujem one pohlepne koji na ruzan i tuzan nacin dokazuju kakvi su. XD.gif

Haha, ne kazem da nas mentalitet ima veze sa BB-om, mislio sam prvenstveno na to da usled preopterecenosti drugim stvarima na koje smo habituirani, okrecemo se necemu sto nam se cini kao spas i zabava + po recima drugih to je cool, to je in - psiholoski razlog

Ja ne spominjem da su pare tu uvek glavni pokretac, ne kazem da tu nema komicnih situacija i svega. Ali za 100 sati gledanja BB i 100 sati mog zivota kada sam svoj nije isto. Sedenje pred ekranom i gledanje tudjeg zivota i tako parazitski uz TV provoditi svoj, ipak svojih 100 sati wink.gif

Eto necu vise, zavrsio sam XD.gif

Jos jednom ne kazem da je to 100% negativno, ali nekih 90% - to je moj lichni stav smile.gif

This post has been edited by milija: Nov 7 2006, 05:35 PM

--------------------
Izadji i bori se

Zivot je kuchka, i ja sam makro.
+Quote Post
RZA
post Nov 7 2006, 05:40 PM
Post #136

Njeno Ljubičanstvo

Haha, ne kazem da nas mentalitet ima veze sa BB-om, mislio sam prvenstveno na to da usled preopterecenosti drugim stvarima na koje smo habituirani, okrecemo se necemu sto nam se cini kao spas i zabava + po recima drugih to je cool i in - psiholoski razlog

ok.. mora da sam ja to pogresno protumacila wink.gif.. ali.. cini mi se da je bilo nekih postova ranije gde se pominje ovo sto sam ja rekla.. vezano za Srbiju itd itd
a za ovo.. Cool i in.. XD.gif.. cista istina.. sada ce pre ljudi, kad nemaju sta da rade, da prebace na b92 umesto na neki drugi TV program, svejedno, da li bilo nesto zanimljivije i poucnije na njima..

Ali za 100 sati gledanja BB i 100 sati mog zivota kada sam svoj nije isto

naravno da nije isto.. laugh.gif .. ja te potpuno razumem.. XD.gif i ja isto mislim..

al porucujem ostalima..
NIJE blam ni sramota odgledati epizodu VB-a, makar to bila jedna u nedelju dana..
svi se mnogo cimaju i foliraju oko toga.. kao.. niko ga ne gleda.. a u stvari.. oni najvise gledaju.. (mislim da sam vec to spomenula.. XD.gif) ..

--------------------
cold
+Quote Post
Iva
post Nov 7 2006, 08:43 PM
Post #137

QUOTE(Spužva)
NIJE blam ni sramota odgledati epizodu VB-a

Nije blam, ali je gubljenje vremena.

QUOTE(Spužva)
gde nekoliko freek-ova celu noc bulji u video stream putem neta i kao da je video zlatnu zicu pritiska nenormalno (gotovo lupa) Print Screen i prebacuje slike za dnevno izdanje

to im je posao.. ne rade oni to iz zadovoljstva.. ako mislis na radnike novina..

A zasto onda, npr., o tome ne pise, recimo "Politika" ili "Danas"?

QUOTE(Spužva)
zasto je the sims najpopularnija igrica?.. kad se svodi na pracenje tudjih zivota.. nije poenta u tome da nemas zivot ili tako nesto..

E.. vidis.. tu mislim da nisi nikako u pravu wink.gif Nije isto kad se ti igras i kreiras ljude i njihove zivote, ili kad zabadas nos u tudji (iako su oni to "dozvolili"). Jedno ti je kompjuterska igra gde je moguce sve, a drugo je pravi zivot. U igrici zavisi sve od tebe (i od toga kako je ona programirana, ali to je nebitno), a u stvarnom zivotu je sasvim drukcije! Ili, npr., uzmi
neku ratnu igricu, ili makar samo blago nasilnu! Ispada da je to onda isto, simulacija rata, i rat u pravom zivotu!?

QUOTE(Spužva)
koliko god pljuvali VB.. uvek ce biti onih koji ce gledati i kojima ce to biti zanimljivo.. i sto je najgore, oni koji ga najvise pljuju.. znaju sve ili cak redovno prate..

Ni sa ovim se ne bih slozila... ja licno sam primer da to nije tacno wink.gif Uopste ne gledam.. rekoh to vec.

Pisala bih ja jos poneku repliku ali nemam bas vremena.

This post has been edited by Iva: Nov 7 2006, 08:45 PM

--------------------
When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
+Quote Post
pyost
post Nov 7 2006, 08:59 PM
Post #138

Deus Ex Makina
Group Icon

QUOTE(Iva @ Nov 7 2006, 08:43 PM)
A zasto onda, npr., o tome ne pise, recimo "Politika" ili "Danas"?
*

Nevezano za temu, vec za profesionalnost Politike. Cetvrtog novembra (ja mislim) je uz tekst o tomahavk raketi objavljen screenshot iz igre Unreal Tournament uz text "kontrolni ekran rakete tomahavk" laugh.gif laugh.gif Ljubi ih majka laugh.gif

http://img295.imageshack.us/my.php?image=attachmentcy7.jpg

--------------------

+Quote Post
Iva
post Nov 7 2006, 09:02 PM
Post #139

OK, ali skrecemo sa teme, odnosno ti spamujes!

Ne znam, jer ionako ne citam Politiku wink.gif

--------------------
+Quote Post
RZA
post Nov 7 2006, 09:04 PM
Post #140

Njeno Ljubičanstvo

Pa.. ljude je blam da priznaju da su gledali.. u tome je caka.. da je gubljenje vremena.. jeste..

Politika ne pise o tome.. sam ti naziv kaze POLITIKA .. vezano za politiku.. svet itd.. ma.. to je potpuno nebitno ko pise.. naravno da ima ljudi koji su opcinjeni.. nijedna opsesija nije zdrava..

a ovo za sims.. kapiram da nije dobro poredjenje.. wink.gif.. samo.. nisam znala kako da objasnim sta sam htela da kazem..

--------------------
cold
+Quote Post

9 Pages « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: