Gde Su Devojcice?!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Gde Su Devojcice?!
Miny |
Feb 1 2006, 04:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Sta je bre ovo,''bratstvo ludih matematicara''???
Uh, sorry, i fizicara... -------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
Eli0t |
Feb 1 2006, 05:52 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
LoL Pa ako oces devojchice na forumu, sama ih dovedi
|
LoshMeeBre |
Feb 1 2006, 06:16 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Nama nece smetati....
-------------------- |
ex-paydoman |
Feb 21 2006, 10:45 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
bilo bi dobro da forum promeni ime u 1.d forum!
a shto se tiche dewojchica tu su ti mina-mina(anim), milica iz mog odeljenja i ivana(ewa )... napisatju na D jeziku moj predlog a wi ga realizujte akko bi se /\ stariji ukljuchili \/ wishe prwaka => wishe dewojchica <=>wishe ne(dosade)! pa rachunajte This post has been edited by paydoman: Feb 21 2006, 10:49 PM -------------------- ode..
|
pyost |
Feb 22 2006, 09:37 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne brini, bice uskoro malo reklamiranja
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eve |
Feb 22 2006, 09:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 6 Status: Van MGa Ime i prezime: Ivana Cvijovic |
lazes... uvek to kazes i vise ti ne verujemo
|
pyost |
Feb 22 2006, 11:06 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Znate kako, ako nista zadovoljni, pomenite forum u odeljenju kad tad, doci ce ljudi!
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Valkyrie |
Mar 2 2006, 04:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Лука... ово постаје опасно...
Не мислите ли вас двоје да сте мало off topic ?? //odnosi se na obrisanu poruku This post has been edited by paydoman: Mar 2 2006, 07:23 PM -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Eli0t |
Mar 2 2006, 06:17 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Luka, prepustam tebi da obrises sve offtopic poruke u ovoj temi
|
ex-paydoman |
Mar 2 2006, 07:22 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
bitje mi chast
-------------------- ode..
|
Grashak |
Mar 16 2006, 10:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
hmmm... tesko da ce vam mnogo ljudi doci. ako niste primetili malo ko u nasoj skoli koristi internet u te svrhe.. e neki jednostavno neki koriste ni kompjuter sem za radjenje domaceg iz informatike a sta retji.. stariji tesko da ce vam doci ('85 je imalo forum pa ni njima niko skoro sem njih nije dolazilo, sem nekih koji su ih poznavali i tako to), al to ne znaci da ne moze biti dobro zezanje.. A sto se devojcica tice, pa one su dosadne koji ce vam qrac na forumu. samo ce da smaraju glupim postovima.. inace fno sto ste napravili forumu, to je uvek kul stvar, al smore se ljudi posle nekog vremena tako da vam dajem pola godine da ce opstati osim ako ne bude vise ljudi..
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Eli0t |
Mar 16 2006, 10:56 PM
|
A koje si ti god?
|
ex-paydoman |
Mar 17 2006, 03:17 PM
|
da li tebi smetaju dewojchice? meni ne! i treba da ih bude wishe!
i namesti prawo ime i prezime -------------------- ode..
|
Grashak |
Mar 17 2006, 11:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
sto se tice godista.. eeee it's a mystery. a sto se tice imena i przimena, khm khm, pravo je ljudi me cesto zajebavaju.. pogotovo onaj "kako se zove baba koja cisti govna i iz muskog i iz zenskog wc-a" fazon.. al eto ***a.. zali se mojim roditeljim ako ti nesto smeta.
Napomena od: paydoman na sajtu mg nema niko medju uchenicima ko se zowe Biserka Grashkowitj! ako swi poshtujemo prawilo, poshtuj ga i ti This post has been edited by paydoman: Mar 19 2006, 06:47 PM -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Valkyrie |
Mar 18 2006, 12:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
QUOTE A sto se devojcica tice, pa one su dosadne koji ce vam qrac na forumu. samo ce da smaraju glupim postovima.. Имам приговор на ово, јако је ружно! Девојчица ( ) има мало у Математичкој, наравно да ће их бити мало и на форуму! А ти ниси женског пола?? -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Grashak |
Mar 21 2006, 01:01 AM
|
QUOTE(Valkyrie @ Mar 18 2006, 12:56 PM) Имам приговор на ово, јако је ружно! Девојчица ( ) има мало у Математичкој, наравно да ће их бити мало и на форуму! А ти ниси женског пола?? sta je jako ruzno? cinjenica da je 89%devojcica dosadno? ili su jednostavno kucke.. pa nemam blage preispitaj se.. i ljude oko sebe. to je cinjenica. i svako zensko koje realno sagledava stvari zakljucice to. mislim sasvim je ok da decacima nedostaju devojcice, al meni u zivotu nesto ne fale.. previse mi ih je.. @paydoman ko kaze da sam iz MG-a.. ljudi stvarno ste.. nehumani. i znam da nema niko na sajtu MGa ko se tako zove. to je retko ime a jos redje prezime -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Nikoletina Bursac |
Mar 21 2006, 09:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-March 06 Member No.: 44 Ime i prezime: Petar Cosic |
@grashak: Drooze, nije lepo tako govoriti o devojkama...ipak i one mogu biti korisne...
@svi ostali: Zaista je malo zanimljiviji forum kada nisu prisutne devojke u velikom broju, jer bas nisu upucene u sve teme... -a drugo, ako zewlite devojke, izadjite u Can can, Trezor, dramu, Tash.. |
Grashak |
Mar 21 2006, 11:52 PM
|
QUOTE(Nikoletina Bursac @ Mar 21 2006, 09:06 PM) @grashak: Drooze, nije lepo tako govoriti o devojkama...ipak i one mogu biti korisne... pa mogu biti koristne.. za potapanje kupusa.. ozbiljno, devojke mogu da upropaste citavo drustvo tako nekim glupostima.. i zezanje.. i neobaveznu atmosferu.. koga boli uvo sto je neko danas polomio nokat i video ONOG na hodniku. ma daj. a da ne pricam sta rade decacima.. al dobro, da ne pljujem previse. -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Eli0t |
Mar 22 2006, 01:39 PM
|
@Grashak, jesi ti devojchica? (ozbiljno pitam)
|
Grashak |
Mar 22 2006, 03:59 PM
|
vidis, postoje jutra kad se probudim i zapitam se to isto pitanje, da li sam ja zensko? onda odem u WC pa se uverim da ipak jesam, al ipak sve je to rekurzija, pa svako jutro isto... na rodjenju roditeljima rekose da sam zensko, al ja ipak sumnjam da su pogresili... mada u sustini musko i zensko su isto, samo sto imaju viskove na razlicitim mestima .. ( dobro neki nemaju ni to ). (ozbiljno odgovaram)
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|