How Evil Are U?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
How Evil Are U?
Iva |
Nov 11 2006, 04:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Puzzler) provalile ste nas Joj.. sta lupas.. sam si rekao da si melanholik, ako se ne secas, kad smo Ivana i ja bile u Bg-u! C c c... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Nov 11 2006, 07:08 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
e.. ajde svi mi sto smo zli da tucemo pyosta?
-------------------- cold
|
Eli0t |
Nov 11 2006, 08:17 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ae
|
^_NiN0_^ |
Nov 12 2006, 12:58 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Spužva @ Nov 11 2006, 07:08 PM) A ovi fifti - fifiti ??? A zar nije i pyost zao -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Nov 12 2006, 01:28 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ma briga me sta je pyost, bitno je da cemo mi da ga tucemo..
|
Legenda |
Nov 12 2006, 08:49 AM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
I da mu pisete traceve po celu..
|
RZA |
Nov 12 2006, 09:32 AM
|
daa.. ne da pisem traceve.. nego da napisemo TRACH!.. e..
|
ex-paydoman |
Nov 14 2006, 03:45 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
swi ste wi dobri dok wam neko ne ukrade rusku zbirku...
...a onda -------------------- ode..
|
RZA |
Nov 14 2006, 08:03 PM
|
aj nemoj da preterujes.. ..
kad nam ukradu 2 ruske zbirke.. pa ajde.. ali jedna.. -------------------- cold
|
ex-paydoman |
Nov 16 2006, 09:37 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
swe wishe me zabrinjawaju twoji postowi koji su swe manje u stilu jednog poshtenog shtrebera
takwi ne mogu zzzsh zzao mi je... -------------------- ode..
|
RZA |
Nov 16 2006, 10:38 PM
|
ma boli me.. khm.. khmdupe.. ..
al al.. nisam ja izbacena.. sta cu ja jadna, ranjiva strebercica da radim u skoli punoj siledzija.. -------------------- cold
|
smorko_gusic |
Nov 17 2006, 11:44 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Sa tim stavom jedna zbirka ko nijedna neces daleko dogurati...
A jer neko cuo za ono: "Ljudi se dele na glupe i zle..." -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
RZA |
Nov 17 2006, 11:55 PM
|
pa nije bas ko nijedna.. al.. opet.. bolje 2.... jer iamm kuci 2..
QUOTE A jer neko cuo za ono: "Ljudi se dele na glupe i zle..." a ja sam zla, sledi, ja nisam glupa.. .. -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Apr 28 2007, 02:56 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Evil Inside ...
Evo jos jednog zanimljivog testa dobar-zao ! QUOTE You Are 24% Evil A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil. This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Apr 28 2007, 02:57 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Apr 28 2007, 03:08 PM
|
You've illegally downloaded music online - je li neko ispao 0% evil?
You've called someone the "c" word - ? You've made fun of a retarded person - I can't help it.. there's too many limited ppl Btw /me 28% evil QUOTE A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil. smwc -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eli0t |
Apr 28 2007, 03:34 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
You Are 48% Evil
You are evil, but you haven't yet mastered the dark side. Fear not though - you are on your way to world domination. |
Iva |
Apr 28 2007, 03:47 PM
|
Јао, како слатка слика тог детета.. ЏД
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Cekaaa |
Apr 28 2007, 03:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
You Are 34% Evil
A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil. |
pyost |
Apr 28 2007, 03:51 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Isto kao Ljuba
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
RZA |
Apr 28 2007, 04:40 PM
|
You Are 68% Evil
You are very evil. And you're too evil to care. Those who love you probably also fear you. A lot. How Evil Are You? .. ne ne ne.. radim ponovo.. ne.. .. -------------------- cold
|